Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
malibogublatu wrote:vecina vasuh komentara nema nikakvu osnovu,svi nesto znate,a u stvari niko nema blage veze o cemu prica.ja sam proveo 18 meseci u c.reci,dobio sam batine i zahvalan sam Gospodu, i Padretu sto je uopste dosao na ideju asov-terapije.gore dolaze robijasi,dileri.... NARKOMANI...jel treba da nas maze i masiraju,kuvaju cajeve i dele cokoladice?roditelji znaju sta smo im radili(krali novac,prodavali stvari,TUKLI),mi sami znamo sta smo radili.kad to prestaje?koliko jos da lazemo,manipulisemo.neka mi neko od vas navede bar jedan zdrav dokaz za ono sto govori o c.reci. Baba seres ko foka
...lepo je to sto si se skino ali nisu svi ljudi isti neki trebaju da upoznaju ljubav i nekima je potrbno da se dele cokoladice da bi pomocu toga spoznali ljubav...pre svega razgovor i puno strpljenja za ljude koji dolaze u komune Hriscanskog karaktera jer Bog je ljubav i strpljenje a ne pucanje samara najlakse je oterati junkey-a da kopa i strepi, ali kako ce tako pogledati u Boga koji mu je ostao jedina nada...covek moze da se skine radnom terapijom ali to onda treba nazvati radnicka komuna a ne hriscanska....ali dobro neko se skine pomocu asova a neko na drugi nacin.pozz
Ja znam dečka koji je isto kao ti bio u Crnoj Reci.I on nije bio te sreće kao ti...
Istina dobijao je batine-ali to mu nije pomoglo da se skine-čak šta više-evo ga otima ljude po ulici-navučen ko pas.
Ako batine dokazuju ljubav i veru u Boga onda jadni li smo svi mi...
U svakom slučaju postoji gomila komuna koje su po meni iskreno veoma bolji način rehabilitacije,od manastira u kojem živiš u strahu od batina od Oca i njegovih sinova...
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Nisam mislila na tu osobu-ali eto-to čini dvoje ljudi koji su prošli kroz to...
Mada ovaj na koga ti misliš-koliko se ja sećam njega nisu tukli samo ljude oko njega...Ili i njega :-k
Hoce meni neko konacno objasniti KO TO TAMO TUCE?
mislim ko je zaduzena za batine???
Sta ako je taj koji se tamo skida jaci od njih trojce???sta onda........upada zandarmerija ili sta......ajte' molim vas objasnite mi :"KO TUCE"......i po mogucnosti kako(sake-motke)???
Nemojte samo da se pravite pametni i napusavate me....nego hocu kratak i direktan odgovor.....
Tuče otac Branislav i njegovi sinovi-rulkama,nogama-čime stignu...
Sale ne razumem šta je pisac hteo da kaže?