Dragi Zabac, Hellfire ti nije taj Boban,
Aj,.... ja ti nista necu stavljati u usta,
Ljubi te Bakuta!
Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?
Moderator: sanela
Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
HELLFIRE---Pozdrska i pozdrav!!!Veza...Keep on..Pozdrav
M
M
trudimo se, trudimo...hvala...veliki pozdrav i tebi heroino nasha...kissss
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
Hell sta ima kod tebe?kako je na poslu?ljubav?dolazis li u cg
PER ASPERA AD ASTRA...
zao mi je hellfire sugestija nije bila tebi upucena. 

Šta sam ja žabac rekla i kad,nemam pojma...neznam ni ja više ko je ovde kozabac wrote:moj bobane moj ti je problem sto mi ljudi stavljaju svoje reci u usta. Modesti rece kako ja ne priznajem da sam narko, a ostali samo teraju po istom.A gde sam ja to napsao da nisam dzanker. Citate li vi postove ili svako pise,odgovara, sta mu padne napamet. Ja sam samo objasnio koliko cesto uzimam dop.Da od prilike znate gde sam. Mislim da to nije tesko skontati, lep si decko,pa verovatno i bistar...

ej ako je Modesty :rolleyes:
zabac...primetio sam da se nije odnosilo na mene...opushteno..
bebo...evo nije loshe...vredni smo i zaposleni..zdravi,pravi hvala bogu...sa devojchicom sve ok, obozavam je skroz
..u CG, hmmm..ne znam, verovatno cu dolaziti..samo nisam sigurana kada...zovem te sigurno budem li dolazio dole...ljubim puno!

bebo...evo nije loshe...vredni smo i zaposleni..zdravi,pravi hvala bogu...sa devojchicom sve ok, obozavam je skroz

u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
zabac wrote:Mislim da to nije tesko skontati, lep si decko,pa verovatno i bistar...
hehehe moj zabac to ne ide jedno sa drugim

-
i ja sam zaposlen(odlicna terapija koja pritom puni i dzepove)zdrav sam i prav hvala bogu,devojcicu joc trenutno nemam ali doci ce i to na red.svaka cast hellfire samo nastavi tako...i svi vi,takodje.pozdravhellfire wrote:zabac...primetio sam da se nije odnosilo na mene...opushteno..![]()
bebo...evo nije loshe...vredni smo i zaposleni..zdravi,pravi hvala bogu...sa devojchicom sve ok, obozavam je skroz..u CG, hmmm..ne znam, verovatno cu dolaziti..samo nisam sigurana kada...zovem te sigurno budem li dolazio dole...ljubim puno!
Hellfire,ljubi te sestrahellfire wrote:zabac...primetio sam da se nije odnosilo na mene...opushteno..![]()
bebo...evo nije loshe...vredni smo i zaposleni..zdravi,pravi hvala bogu...sa devojchicom sve ok, obozavam je skroz..u CG, hmmm..ne znam, verovatno cu dolaziti..samo nisam sigurana kada...zovem te sigurno budem li dolazio dole...ljubim puno!