tako stoje stvari

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
Sagitarius

tako stoje stvari

Post by Sagitarius »

http://www.index.hr/xmag/clanak.aspx?id=394097

Bez obzira što je za svoje greške otplatio dug državi,pečat je nalijepljen.
U nas uvijek vrijedi ona:"jednom lopov-uvijek lopov".
Paradoks je što se radi o manekenstvu,gdje kokain teče u potocima,a manekenke i manekeni liniju održavaju,između ostalog i amfetaminima
pepeljuga84

Re: tako stoje stvari

Post by pepeljuga84 »

Šta te to iznenađuje...
Ne verujem ja da će se to na ovim prostorima ikada promeniti...To je ono što je tužno.Nemaš pravo na grešku.Jbg...
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

I meni su se dešavale ovakve stvari.Zaposlim se,radim OK,uzimam Subutex(ne primjećuje se na meni,niti ima "rada",niti su mi uske zjene,niti sam blijed,ispijen,ne kasnim na posao..nitko ni "a" da kaže),da bi jednog dana došao gazda:
"Pa znaš,meni su rekli,pa sam se ja malo raspitivao na policiji(odakle mu pravo!),jebiga,dobar si radnik,ali bio si u zatvoru,pa to šteti ugledu firme...I na kraju me zamoli(sic!) da sam dam otkaz,jer on nema pravne osnove da mi ga da!
I onda da se ja sramim što sam narkoman,kraj takvih govana!!!
saša-ex

Post by saša-ex »

Zato jos na pocetku reci sve o sebi, postedeces se kasnije ovakvih gluposti...
SAMO CEO ŽIVOT...
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Istina,"reci sve o sebi",donosi oslobađanje,jer ne moraš ništa kriti.Ali,mogu ti reći da sam više neugodnih,nego pozitivnih iskustava imao pristupajući na takav način.Valjda u mom gradu nema obitelji koja nije bar posredno imala problema s narkomanijom,pa su ljudi dosta nepovjerljivi.
Konkretno,na tom radnom mjestu,sam imao namjeru reći sve o mojoj prošlosti,ali nakon nekog vremena,kada ljudi vide kakav sam sad.Ali,ispalo je kako je ispalo.
Imam dosta prijatelja u sličnim situacijama,i svi su imali slična neugodna iskustva kao i ja.
Znam da je "iskrenost majka slobode",ali u mom gradu je stvarno specifična situacija,tako da sam uvijek neodlučan oko toga šta učiniti u takvim situacijama.
Evo,za nekih 20tak dana imam kontrolu (ultrazvuk vena noge),pa ako sve bude u redu,bacam se na aktivno traženje posla.
Poslušat ću tvoj savjet,možda je bolje tako,ali strah me,jer nisam više mlad,i nemam baš puno opcija za zaposlit se zbog godina.
Sve u svemu,što je netko rekao,nema predaje!
Modesty

Post by Modesty »

Moja parola "ne stidim se onog što sam bila,zbog ovoga što sam sad!"
Sagitarius

Post by Sagitarius »

E,da ih je više kao ti...
Nažalost,iznošenje tuđeg prljavog rublja je IN.
Modesty

Post by Modesty »

JA SAM DOŽIVLJAVALA I SAD DOŽIVLJAVAM U SVOM GRADU DA MI NEKI DOKTORI I CJENJENIJU LJUDI U GRADU PRILAZE I RUKUJU SE SAMNOM....SVI PAMETNI I NORMALNI LJUDI ZNAJU KOLIKO JE TO OGROMAN USPJEH I ZNAJU GA CIJENITI....OSTALI ME NE ZANIMAJU.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

E kad dođeš dole,vidićeš kako stoje stvari :D
Post Reply