Tramadol
Moderator: sanela
Re: Tramadol
stvarno bojanol,sto si tako okrutan...podrzi ga malo.ajde da ti ja skratim muke novajlijo.apoteke nema niti ce je vise biti jer je preko cetrdeset njih potpisalo da su uzimali tu nelegalno trodone na sudjenju...jebiga neznam kako ti je sad jer ipak nisam ja iz tvog miljea.
- Sagitarius
Ma nije on okrutan,prebanalan je taj opis njegovih postova,on se samo dobro zabavlja...Sto ljudi,sto ćudinarcohimno wrote:stvarno bojanol,sto si tako okrutan..
E, ljudi pomagajte !!! Da li neko moze da mi pomogne da nabavim da nabavim Tramadol u Beogradu ? Hitno mi treba ! Opet sam poceo da se navlacim na nesto ozbiljnije, ne zelim to sebi opet da radim, ali porodicna situacija mi je uzas cist, nema sansi da to preguram bez icega, prethodni put sam se lepo spustio samo sa trodonima, ali sad nemam od koga da nabavim zatvorili su onu apoteku, dajte ljudi, znate li nekog ko to ima, nemam od koga da nabavim, sad mi je frka bas, bas, treba mi nesto, bolje te leko ve da uzimam nego nesto jace, dajte ljudi pomagajte !Hvala !
Ajmo ljudi, javite se ! iamte neku ideju, predlog, informaciju ? Hitno mi je prilicno !
Sve i da znam nebih ti NIKAD rekla gdje možeš nabaviti to zlo...eto pijo si ga jednom,skinote i opet si nastavio po starom...idi se ozbiljnije liječit,fizička kriza je najmanji problem....trodon nije lijek za ovosnost.Ultram wrote:E, ljudi pomagajte !!! Da li neko moze da mi pomogne da nabavim da nabavim Tramadol u Beogradu ? Hitno mi treba ! Opet sam poceo da se navlacim na nesto ozbiljnije, ne zelim to sebi opet da radim, ali porodicna situacija mi je uzas cist, nema sansi da to preguram bez icega, prethodni put sam se lepo spustio samo sa trodonima, ali sad nemam od koga da nabavim zatvorili su onu apoteku, dajte ljudi, znate li nekog ko to ima, nemam od koga da nabavim, sad mi je frka bas, bas, treba mi nesto, bolje te leko ve da uzimam nego nesto jace, dajte ljudi pomagajte !Hvala !
Ako ne mozete ili necete da mi pomognete, ne morate ni da mi popujete....Zasto administratori dozvoljavaju polupismenim osobama da se oglasavaju ?? MIlism stvarno : nebih, skinote, pijo.....
bas 

Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
na kaki sunrise,tabi se ne omakne,je li?
naprotiv prijatelju,mi bi htjeli da ti pomognemo,prva ja ali to što ti tražiš nije pomoć...ti trebaš ozbiljniji tretman......piši malo o sebi i svom problemu.....jer ovdje se dosta njih sa dugim stažom i velikim(na žalost9 iskustvom naježe kad neko prvo pa pita za trodon......piši i ne pravi se pametan ako hoćeš da ti se pomogne.
naprotiv prijatelju,mi bi htjeli da ti pomognemo,prva ja ali to što ti tražiš nije pomoć...ti trebaš ozbiljniji tretman......piši malo o sebi i svom problemu.....jer ovdje se dosta njih sa dugim stažom i velikim(na žalost9 iskustvom naježe kad neko prvo pa pita za trodon......piši i ne pravi se pametan ako hoćeš da ti se pomogne.
Ako neko moze i zeli da mi pomogne da nabavim Trodon u Beogradu neka mi se javi, jer ja nemam nacina da ga nabavim. Ako hocete da umesto toga radim dop, ok, bas vam hvala...
- Sagitarius
Nek ti Modesty nabavi blokatore,to je jedini lijek za ovisnost
a sad ozbiljno,tramali ti i nisu neka pomoć u zikri,jedino ako si navučen na male količine,a to se onda i bez njih može riješit uz nešto Valiuma.Ako si debelo navučen,najbolje ti je na detox otić,ili probaj nabavit Subutex,ali vidim da ga u Srbiji prodaju kao da je od zlata.
Stvarno je jebeno bit narkoman u Srbiji,kako čitam po forumu,ovdje kod nas u HR se približavamo Europi,tj. tretiraju nas kao ljudska bića,a ne kao bijesne pse.A i nema privatnih klinika koje muzu pare.
Zanima me da li je istina(tako se u nas govorka),da krajem 90'tih u Beogradu nisi mogao nabaviti čist pribor,pa se skoro desila epidemija side među ovisnicima(ožda su htjeli riješit problem narkomana,kao nacisti "problem" Židova) pa im je valjda došlo iz guzice u glavu da to baš tako ne ide.
Mi srećom dugo godina imamo: http://www.helponline.hr

a sad ozbiljno,tramali ti i nisu neka pomoć u zikri,jedino ako si navučen na male količine,a to se onda i bez njih može riješit uz nešto Valiuma.Ako si debelo navučen,najbolje ti je na detox otić,ili probaj nabavit Subutex,ali vidim da ga u Srbiji prodaju kao da je od zlata.
Stvarno je jebeno bit narkoman u Srbiji,kako čitam po forumu,ovdje kod nas u HR se približavamo Europi,tj. tretiraju nas kao ljudska bića,a ne kao bijesne pse.A i nema privatnih klinika koje muzu pare.
Zanima me da li je istina(tako se u nas govorka),da krajem 90'tih u Beogradu nisi mogao nabaviti čist pribor,pa se skoro desila epidemija side među ovisnicima(ožda su htjeli riješit problem narkomana,kao nacisti "problem" Židova) pa im je valjda došlo iz guzice u glavu da to baš tako ne ide.
Mi srećom dugo godina imamo: http://www.helponline.hr