Kako me tuga uhvati kad čitam da oMcHo D postaje otac.
Ja i moja ljubav,nakon spontanog,trudimo se,ali dosad ništa...
Dat će Bog valjda i nama,
čestitam oMcHo D
NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Moderator: sanela
Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
ne brini omare,meni je termin bio 25 avgusta a porodila sam se 1 septembra...biće sve Ok.Držimo fige 

Omare htjela sam ti u biti reci da trudovi nisu tako bolni i zato sam ja cekala dva dana da konacno pocne pravi show program. Ozbiljno jest da je dugo trajalo ali nije tako strasno.
Ipak ne mozes toliko cekati, ide plus minus 7 dana, ajde 10 najvise. Jedna moja poznanica se neki dan porodila, u plusu skoro 10 dana.
A ta svaka tri sata nocna budjena brzo prodje,moja mala je vec nakon mjesec i po spavala do 5 ujutro.
:rock: :rock: DANAS SLAVIMO 6 MJESECI
:rock: PDT_Love_27 :smt006
Danas cu joj prvi ut dati nesto da pojede, mozda mrkvicu ili jakubu da vidim kako ce reagirati.
Sunce moje ima 6 mjeseci
Ipak ne mozes toliko cekati, ide plus minus 7 dana, ajde 10 najvise. Jedna moja poznanica se neki dan porodila, u plusu skoro 10 dana.
A ta svaka tri sata nocna budjena brzo prodje,moja mala je vec nakon mjesec i po spavala do 5 ujutro.
:rock: :rock: DANAS SLAVIMO 6 MJESECI
:rock: PDT_Love_27 :smt006
Danas cu joj prvi ut dati nesto da pojede, mozda mrkvicu ili jakubu da vidim kako ce reagirati.
Sunce moje ima 6 mjeseci
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
srculence će danas fino da papa....Omčo....sve je Ok,ne brini
Bice valjda sve OK, ja se ne sekiram, niti pravim nikakvu paniku.Bice kad bude, sve je onaj gore zapisao,prema tome kao što mi moj drug CAKE reko *HLADNO ŠECERU+!!!!

Svakog cuva neka sila, a ja imam JABUKU!!!
aloo ljudiii....jeste zivi??? evo 2ujutro a ja ko' sova.... maloprije sam doshla s posla. nije bilo loshe. nego...da rekoh podjelim s vama....elem...odlucila sam da ne pijem barem 7 dana. nishta posebno....malo sam bila pretjerala...rekoh...vrijeme je za pauzu...da ne bude problema. danas je 2 dan. cudno mi je pravo ne popiti barem pivo na kraju dana. pogotovo na poslu. ali...shto se mora mora se. eto...tako sada blejim...ko blesava u 2 u noci...ne spava mi se...
inace....ima li shta novo????
sanela se vec dugo ne javlja....si ziva draga?
vladoooooooo....javi se!!!
inace....ima li shta novo????
sanela se vec dugo ne javlja....si ziva draga?
vladoooooooo....javi se!!!
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
ej omare druze,pa evo i ja iscekujem..hehehh...uslo mi u podsvjest,pa prvo pogledam 'kaficu'...
Lunce,samo radi i nema zime...i bravo za alkohol,ne kazem da ga ne pijes ali ..izbjegavaj ga sto vise mozes..citkam vas ja tu i tamo
ali nemam vremena,tj postalo je dosadno malo...koristim vrijeme kvalitetnije,zaboravila sam da sam ikad bila u problemu..(dok ne upalim forum
)
vec sam zagazila u 18-ti mjesec apstinecije,i s obzirom da nemam neku strucnu pomoc,nit sam je imala..ne zelim da osudjujem sebe za neke sitne propuste koje sam u medjuvremenu pravila..sama krcim put.
ljubim vas sve
Lunce,samo radi i nema zime...i bravo za alkohol,ne kazem da ga ne pijes ali ..izbjegavaj ga sto vise mozes..citkam vas ja tu i tamo
ali nemam vremena,tj postalo je dosadno malo...koristim vrijeme kvalitetnije,zaboravila sam da sam ikad bila u problemu..(dok ne upalim forum

vec sam zagazila u 18-ti mjesec apstinecije,i s obzirom da nemam neku strucnu pomoc,nit sam je imala..ne zelim da osudjujem sebe za neke sitne propuste koje sam u medjuvremenu pravila..sama krcim put.
ljubim vas sve

PER ASPERA AD ASTRA...
E,umalo da zaboravim da kazem sun da izljubi to malo predivno bice,i da se svaki dan bogu zahvaljuje na tom daru. 

PER ASPERA AD ASTRA...
Omere prijatelju,što kaže raaio i ja na kafucu svraćam da vidim imal štogod novo...pa to vaše djetešce pravo neko crnogorće...mrsko mu izać....ko da zna kako je napolju 

Nije ,sad znam sta je.Mi smo to pogresno izracunali kaze cika doktor pa ima još vjerovali ili ne 20-tak dana dok ne izadje ,a inace udara se ,ebo mater, jos u ledja.
Modesty drug sta ima novo kod tebe ,ja svratio na fukaš tj. kafu da vidim kako ste mi svi kompletno!!??
Modesty drug sta ima novo kod tebe ,ja svratio na fukaš tj. kafu da vidim kako ste mi svi kompletno!!??
Svakog cuva neka sila, a ja imam JABUKU!!!