DUGI NIZ GODINA SAM NA DROGAMA PA OD SVOJE PETNAJESTE A SADA IMAM TRIDESET TRI...
ZADNJIH DESET SAM NA HORSU ODNOSNO ZADNJE DVIJE SAM ČIST OD NJEGA...
LJEČIO SAM SE SUBOM ,METAD, MALAŠIMA ,SVIM MENJAO SAM SVE A NA KRAJU SKONTAO DA ŠTO GOD DA UZMEM PROTIV BOLOVA DA JE USTVARI SVE ISTO SR...PRIJE DVIJE GODINE SAM ZAMOLIO DOKTORA DA ME ZATVORE U LUDNICU DA SE SKINEM NAČISTAKA,NA ŠTO JE ON NA KRAJU MOJIH MOLBI I PRISTAO(uz pomoć poznanstva) SREDIO MI JE MJESTO NA PSIHIJATRIJI,TU SAM BIO OKO MJESEC U TAJ MJESEC NISAM SPAVAO MOŽDA DESETAK SATI,BIO SAM JAK SVAKI DAN SAM SEBI GOVORIO NE I NE TAKO DA SAM SE SVAĐAO SA HORSOM ON JE TADA POSTAO LIČNOST ZA MENE I VJERUJTE NISAM MU DAO DA ME POBJEDI EVO I DANAS NAKON DVIJE GODINE BORIM SE JER PONEKAD SE VRATE STARE MISLI ALI JA SAM JAK JAK I JAČI SAM OD JBG PRAHA...SLIKE BLEDE SVAKI DAN...
SAVJET ZA MENE...
Moderator: sanela
- joesspappa
Re: SAVJET ZA MENE...
Svaka cast na dosadasnjem uspehu.
Ja sam cist eto nekih 14 meseci sa jednom jedinom razlikom, ja sam priznao da sam slabiji od tog jbng praha. Kako od praha, tako i od tableta, tako i od alkohola. Ma ne postoji nesto sto mi menja svest, a da sam ja jachi od toga. Eto i sa cigarama se borim, umesto da priznam da su i one jace od mene. Poenta, ovoga sto pisem, je to da koliko god sam se ranije trudio da time sto sam jachi od gudre pobedim zlo, nisam uspevao. Kad god bi ja pomislio pa eto mogu sad samo jednom, da se setim kako je, ubrzo bi to samo jednom prelazilo u samo jos jednom i necu vise... mogu ja to, ma da, vazi sto mogu. Ovoga puta sebi kazem, ne mogu sad, mozda sutra... i polazi mi za rukom eto preko godine. To je kao kad drzis u ruci sapun, sto ga vise stezes on kliza, kad ispruzis dlan on stoji. Kao divlju macku da drzis, sto se vise boris, ruke su ti krvavije, jer ona te grebe... Onog trena kad sam priznao da sam pred drogama nemocan, ja sam dobio snagu i slobodu da biram zivot kakav zelim. Danas ignorisem tu svoju zelju za drogama, ukoliko se javi. Ignorisem ljude koji me sputavaju u svom cilju da ostanem cist. Ignorisem situacije koje me dovode do razmisljanja o recidivu. Mehanizam odbrane mi je jaci nego ikad, ali ja priznajem da sve pada u vodu, da je to sve zajedno slabije od samo jedne linije... stoga NE ZELIM!!! MA NECU DANAS!
Ja sam cist eto nekih 14 meseci sa jednom jedinom razlikom, ja sam priznao da sam slabiji od tog jbng praha. Kako od praha, tako i od tableta, tako i od alkohola. Ma ne postoji nesto sto mi menja svest, a da sam ja jachi od toga. Eto i sa cigarama se borim, umesto da priznam da su i one jace od mene. Poenta, ovoga sto pisem, je to da koliko god sam se ranije trudio da time sto sam jachi od gudre pobedim zlo, nisam uspevao. Kad god bi ja pomislio pa eto mogu sad samo jednom, da se setim kako je, ubrzo bi to samo jednom prelazilo u samo jos jednom i necu vise... mogu ja to, ma da, vazi sto mogu. Ovoga puta sebi kazem, ne mogu sad, mozda sutra... i polazi mi za rukom eto preko godine. To je kao kad drzis u ruci sapun, sto ga vise stezes on kliza, kad ispruzis dlan on stoji. Kao divlju macku da drzis, sto se vise boris, ruke su ti krvavije, jer ona te grebe... Onog trena kad sam priznao da sam pred drogama nemocan, ja sam dobio snagu i slobodu da biram zivot kakav zelim. Danas ignorisem tu svoju zelju za drogama, ukoliko se javi. Ignorisem ljude koji me sputavaju u svom cilju da ostanem cist. Ignorisem situacije koje me dovode do razmisljanja o recidivu. Mehanizam odbrane mi je jaci nego ikad, ali ja priznajem da sve pada u vodu, da je to sve zajedno slabije od samo jedne linije... stoga NE ZELIM!!! MA NECU DANAS!
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Svaka čast i od mene prijatelju ali kao što josspappa kaže.....nemoj puno računati na to JA SAM JAK,niko to ne osporava nego ima druga caka,što je dop najači ondaa kad mi mislimo da smo jaki,perfidan je...kao od đavola samog......ja sam posle 5 ipo godina recidivirala,baš onda kad sam se klela u svoju snagu i da je nemoguće da mi se to desi.hvala Bogu,sad sam dobro i čista sam ali zadržu uvijek dozu strahai nemoći pred tim zlom,bićeš daleko bezbjedniji.
- Sagitarius
Kažu da je prvi korak prema iz(za)liječenju kad priznaš sebi da voliš dop više od ičega na svijetu.
Po meni,jako bitan korak u borbi,koja nikad ne prestaje.
"Izgubio sve sam bitke.al' još vodim rat..."
Po meni,jako bitan korak u borbi,koja nikad ne prestaje.
"Izgubio sve sam bitke.al' još vodim rat..."
dok god traje rat,bitka nije izgubljena