ja sam to shvatila i sama sam izbrisala svoje postove ali ako neko nastavi da me proziva i vrijeđa,molim te onda reaguj odmah,jel ja to više ne mogu izdržat.Šta sad ja trebam biti starija(i jesam) i pametnija pa trpit da ne bih pravila chat i svađu.sanela wrote:Tu si u pravu Modesty, ali moram priznati da si i ti bila vrlo aktivna sudionica chata. Samo malo više tolerancije molim, a nesuglasice rješavajte preko pm-a. Hvala.Modesty wrote:Alo ljudi,napravili smo chat na curinoj temi ispovjedi..nema smisla,majke mi.
SVRŠETAK_BESPOTREBNOG ISKUŠENJA...
Moderator: sanela
Re: SVRŠETAK_BESPOTREBNOG ISKUŠENJA...
Ali, primijecujem da je trenutno situacija na forumu ok. Nema nekih svadja, ni prepucavanja, ni pretjeranih pametovanja, ni vrijedjanja itd.
velika je kvaliteta priznati pogresku,jos veca izvinuti se a jos veca od toga uistinu i od srca oprostiti nekome
velika je kvaliteta priznati pogresku,jos veca izvinuti se a jos veca od toga uistinu i od srca oprostiti nekome
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Modesty wrote:ja sam to shvatila i sama sam izbrisala svoje postove ali ako neko nastavi da me proziva i vrijeđa,molim te onda reaguj odmah,jel ja to više ne mogu izdržat.Šta sad ja trebam biti starija(i jesam) i pametnija pa trpit da ne bih pravila chat i svađu.sanela wrote:Tu si u pravu Modesty, ali moram priznati da si i ti bila vrlo aktivna sudionica chata. Samo malo više tolerancije molim, a nesuglasice rješavajte preko pm-a. Hvala.Modesty wrote:Alo ljudi,napravili smo chat na curinoj temi ispovjedi..nema smisla,majke mi.
Smesno je to sto si ti stvarnooo STARIJA i to bas bas starija a ponasas se ko dete pa jos na sve to i imas dete.....ne kapiram sta se toliko palis?
cucla cucla cuclica
Eeeeee vidis .....sa ovim si me odusevila(nisi ti tako glupa) jer da si bilo sta rekla ispala bi jako glupa i potvrdila bi moju konstaciju....SVAKA CAST.....samo malo iskuliraj , nemoj da si zivcana zenturaca....
cucla cucla cuclica
Ljubi Bakuta Adamce svoje slatko, jbg, svi smo ponekad zivcani, zavisi kakav nam je dan!
Doci ce dan...kad tad...da umemo t.j. da naucimo da iskuliramo. PDT_Love_08
Bravo za Mod, ljubac! PDT_Love_18
Doci ce dan...kad tad...da umemo t.j. da naucimo da iskuliramo. PDT_Love_08
Bravo za Mod, ljubac! PDT_Love_18
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
A, da, pardon PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 tajcimepro!
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
baka nasa pozitivna...........PUSONJA OGROMNI
cucla cucla cuclica
- PROČITAJ ME
......... Pozdrav moji dragi.... evo prije 10 minuta sam došla iz Crne Gore..... tačnije bila sam u Kotoru na jednoj ekrstra svadbi od 400 zvanica.... ma ludilo opće..... isplesala sam se pravo....a, i iskupala.... nisam izlazila iz mora...... eto samo da vam se javim odoh da se raspakujem pa se klikamo....... ljubi vas Jaca...... Modesty....... pusa jedna ogromna........ javit ću se malo kasnije.....
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
- PROČITAJ ME
.................Ljudi kako mi je prijao odmor:::::::::: roditelji su mi poslije svega priuštili, tj, dozvolili da ostanem 7 8 dana.... ma divota.... svaka im čast za to...... zahvalna sam im mnogo, mnogo........ taj relaks u ovoj mojoj kriznoj fazi zaista je bio potreban..............................Samo mi je žao što nisam stigla upoznati Rajuno... ali dolazit ću ja opet dole na jesen... mislim...... e poslije ovako napisane ljepote prelazim malo na crnjake, šta ću jebi ga moram kada je tako.... mislim tako se sada osjećam.... Imam strašno ružan predosjećaj da će mi se nešto golemo i ogavno desiti.... a, mamu mu taj filing me nikada nije prevario... što je najgore u svemu ovome........... znam da nisam ništa loše uradila... ali neka svađa snekim ili negdje je neizbježna....... to me užasno smara...... stalno razmišljam o tome..... a imala sam danas divan dan.... pune ruke posla.... nisam imala vremena ni cigaretu zapaliti majke mi..... ali opet i dok sam radila taj filing mi se stalno vrtio u podsvjesti.... TEŽAK JE KO ĐAVO..... kako i zašto ne bih znala objasniti ali je tako...................... roditelje neću iznevjeriti nit pod razno, jer bi time izgubila sve.... ali baš sve.... a, meni se ne gubi.... meni se dobija.... živi mi se..... nema više narkića oko radnje što mi je drago..... jer nisam radila neko vrijeme... pa počela ponovno raditi... i za 3 dana odem na more... i naravno ljudi vidjeli majne me i produžili svojim putem.... na moju veliku sreću......... pričala sam sa rođakom kad sam bila u Kotoru i kaže mi on da mi do sada nijednom nije vjerovao da ću se zaista skinuti.... tačnije istinski potruditi skinuti sa sranja, dok me nije vidio ovakvu... pozitivnu... ugojila se za ne prepoznat... ma ona stara Jaca....... jer on zna od početka zna moju situaciju i dok sam živjela u Sarajevu, dolazio je kod mene......... samo mi je rekao nemoj mila rođako sada da poklekneš jer si na dobrom.... idealnom putu da uspiješ izgurati sve nedaće koje su te pratile svih ovih godina.......... ...............i tek sada ti iskreno vjerujem da želiš da se skineš.... samo naprjed.... svi smo mi tu uz tebe... i nemoj misliti da te ne volimo.... ja te nimalo ne razlikujem od svoje braće i sestara.... majko moja.... kako su mi samo te riječi puno značile.... plakala sam ko mala beba....... jer si mi mali milion puta rekla tačnije slagala sebe pa mene..... ja ću se skinuti.... evo nisam uzimala neko kratko vrijeme... ma niđe veze.... to mi svi znamo najbolje lagati sebe........ i ja ti jednostavno nisam mogao povjerovati da ćeš se uspjeti skinuti.... sve do momenta kada si se vratila kući, naravno promjenila sredinu...... i sada mi izgledaš zdravo, normalno..... imaš više volje i hrabrosti.... a, prije si živjela u iluzijama... i nekom svom začaranom svijetu kojem nisi dala primaknuti.... nisi željela pomoć dragih osoba.... i kada si shvatila da nema izlaza.... na kraju si ga sama potražila i tu ti skidam kapu........ plače mi se majke mi kada se sjetim njegovih riječi.... dira me razgovor...a, ja još uvjek jako osjetljiva......... samo glavu gore Jaco i bit ćeš ti na prvom mjestu.... i pravom putu..... a znam i uspjet ću...... toliko o mojoj ispovjedi.... voli vas vaša Jaca.....
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.