ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Baba Naca

Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Post by Baba Naca »

OK Bojanol, receno, zaboravljeno!
Ljubim Mod PDT_Love_18 ;-)
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
oci boje meda

Post by oci boje meda »

dobro jutro :)
uh sinoc sam izasla malo i setam se s drugom, kao on naidjem na staru ekipu, jedan par, znam da jos uvek nisu nista uradili, niti imaju nameru.....bilo mi je....nije mi bilo dobro kada sam ih videla...vidim ih, a ne smem da ih gledam, nesto mi govore, glas onako promukao.....u glavi mi haos, zuji sve....sta sad sta sad uraditi? znam d aimaju, znam sve...drzim u ruci privezak sto sam dobila NA, stezem ga u ruci i govorim samo danas samo danas, ne, ne, ne....i onda se samo izgubim u masi, i pobegnem.... :-D

inace jos sam na po 5 kapi. znam da c neki reci da gresim, pogotovo Modesty, i u pravu je...ali malo me strah da stanem sad...lepo sam smanjivala, a sad kad treba skroz izbaciti...uh...ali nema zezanja, uskoro mora da leti....

hell....jos jednom...hvala sto si u ime svih nas doticnom ocitao.....nemam kod kuce net, pa nisam ni mogla videti da nas je on jos prozivao...bio...ali kao sto rekosmo o njemu vise ni reci,....mis visoko...
poz svima
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
Modesty

Post by Modesty »

A joj draga,neću te ja kritikovat,normalno je da se bojiš ali je isto tako poželjno da daš od sebe sve da pobjediš strah...boj se droge,boj se ovisnosti,boj se zla...skidanje te vodi novom i daleko bezbrižnijem i ljepšem svijetu.
A kad naiđeš na sličnu ekipu kao sinoć....pogledaj ih slobodno,pogledaj kako su jadni,pomisli kakvi će se ujutro probudit i šta će sve morat da urade za par sati zadovoljstva.....a ti si se već odmakla od toga i budi sretna,neka ti do daje snagu.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

pravo zboris...i jesam to radila, mislim razmisljala kakvo im je jutro...a kakvo je meni..koliko lepse...a tek sam na pocetku puta....kakav im je dan...samo jurcanje, vijanje kinte, pa vijanje robe, pa...stalno neko jurcanje a nikuda ne stignes....ma nije to ni par sati zadovoljstva...tek trenutak....plasim se dana bez iceg ali ga i jedva cekam....tako je lepo kada legnes neopterecen
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

Modesty

Post by Modesty »

nećeš draga biti bez ičega,imaćeš terapiju
oci boje meda

Post by oci boje meda »

imacu terapiju...znam, ali...razumes...sad sam na malo stvarno malo meta i dobro mi je...i nemoj pogresno da me shvatis da imam nameru da ostanem na tome..ako sam vec toliko smanjila, smanjicu do kraja, tj prestacu...nego,shvatas, sta hocu da kayem, imacu ja terapiju, ali to su lekovi..a ne...nije ni met sad droga, mislim jeste, ali ga ne koristim da bih se uradila nego, ..znamo zasto...a kada g aprestanem piti..onda nece biti nista....od...makar tako malo....mada pricam i ja bzv...ja ne zelim drogu u svom zivotu.....najvise do kraja nedelje met..i onda sledece nedelje ciscenje....kako hell ili neko rece bar 7 dana od meta...pa blok..mada ja cu test p aako sam pre negativna, odmah blok...inace, psih.od onog mog druga kod koje sam trebala danas ne moye da me primi..ali nasla sam novu....danas je zovem da zakazem...moja prjateljica ide kod nje vec godinu dana, odlicna je kaze...ne znam da li je ok da joj spominjem ime, ili ne...u svakom slucaju kod nje cu...ako mi ne bude ok, zvacu tvoju maju...nisam je zvala malo mi bzv da zovem pa da mi ona preporucuje ovde nekog....idem sad tamo pa cemo videti
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

Modesty

Post by Modesty »

što duže odlažeš,biće ti teže...daj saberi se,to ti je samo psihološki,šta je 5 kapi ili koliko več uzimaš i sama si rekla da nije ništa,pa što onda uzimaš što ništa..skrati agoniju,stisni zube i i gotovo.Blokator možeš odmah čim test bude negativan,ne moraš brojat 7 dana,bitan je test a kad je sest negativan,to znači da nemaš krize i čega se onda bojiš,psiha će ti biti pokrivena terapijom i to je sva mudrost....za početak.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

znam Mod da je sve to psiholoski...to i kazem....zato me i jeste strah ustvari....jebena psiha....ali eto sigurno ove nedelje...nema dalje.....
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

Modesty

Post by Modesty »

Držim te za riječ....mila moja,što prije to riješiš,prije če proći,oslobodit ćeš se velikog tereta.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

jedva cekam....
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

Post Reply