družimo se na forumu da bi pomogli sebi i drugima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
Modesty

družimo se na forumu da bi pomogli sebi i drugima

Post by Modesty »

Sanela bi slobodno mogla biti i stroža,toliko puta smo raspravljali da nekažem svađali se kao cigani zbog zachatavanja teme stvarima koje nemaju veze sa istom,ili zbog negiranja nečijeg odgovora nečije pitanje.
Ljudi dolaze ovdje i pitaju i svako ima pravo da kaže šta misli.........niti je za svakog psihijatar,niti je za svakog da izdrži sam,niti je za svakog komuna,niti svako može da se vidi ili nađe u NA.....i hvala Bogu ili kome god hoćete već pa da imamo toliko puteva ali bez naše volje da čvrsto odaberemo jedan od navedenih,niko spašen neće biti niko.
Budimo parlamentarni....trubi se o demokratiji a upravo na ovom forumu se odražava svjest svih naroda ex yuge.....očito smo narodi sa jako niskom svijesti o toj demoktratiji i što Nikola pašić reče, stalno nam treba čizma za vratom jer mi ne znamo šta ćemo sa slobodom(govora i sl)
Nepoštovanjem tuđeg stajališta pokazujemo nesigurnost i u vlastito.
A da ne pričam koju konfuziju stvaramo onima koji su tu došli da zaista traže pomoć!
Poštovati drugog se ne može ne poštujući sebe!

Na ovom forumu ima toliko neobaveznih tema gdje se može zezati,smijati,chatovati,opustiti........mnogima od nas je u teškim danima pomogao...dozvolimo neka pomogne i drugima kojima sada i ubuduće bude trebala pomoć.
svetlana

Re: družimo se na forumu da bi pomogli sebi i drugima

Post by svetlana »

Bravo Modesty!
Citajuci postove i ja sam o tome dosta razmisljala. Ubedjivati drugog u svoju logiku, puteve cesto moze izazvati samo konflikte. Ne treba da dozvolimo da nas toliko vodi sujeta, ego. Ako nekome odgovara neki put koji ja ne smatram najefikasnijim-odlicno, cak me i zanima njegovo razmisljanje, pomno cu sve da procitam, da razmislim o svemu i zdusno da ga podrzim. Naravno, izuzimam logike tipa: "Super je droga" i sl. Mislila sam na nacine lecenja, vernici, ateisti, ljudi kojima najvise boljitka donose lekari, terapeuti etc. - sve je super sto donosi IZLECENJE. Nije fazon " biti u pravu" po svaku cenu bilo na forumu, bilo u realnom zivotu, cilj je da ljudima bude dobro.
Da, citajuci tako lepe, tople reci koje si uputila ovde drugima i meni je bilo lepo:). Hvala ti na tome, topao pozdrav! :)
...iva...

Post by ...iva... »

I JA KAŽEM.... BRAVO MOD!!!!!!!!!!!!!!!
Modesty

Post by Modesty »

Držaću ovu temu na vrhu,neka se čita.........bilo mi je sinoć tako žalosno čuti od nekih starih forumaša kako je današnji forum izgubio na kvalitetu....nemojmo to dopustiti jer je puno pomogao mnogima od nas i tak koliko još treba da pomogne novima koji su došli i koji će tek doći.
sanela

Post by sanela »

Forum je virtualna zajednica koju čine ljudi koji pišu. Mislim da forum nije izgubio na kvaliteti, nego da je prilagođen ljudima koji sada pišu. Svi mi koji pišemo, pišemo u skladu sa vlastitim potrebama, o stvarima i problemima koji nas muče i postavljamo pitanja koja nas interesuju. Uvijek je na forumu bilo zezancije, svađa, ali i ozbiljnih tema, pa je tako i sada.

Svi smo mi urednici foruma, tako se trebamo svi i ponašati. Šta znači imati kvalitetan forum? Za mene to znači da je to forum na kojem svako može napisati svoje mišljenje, a da pri tome ne vrijeđa druge. Da diskustujemo o temama koje nas interesuju, ali da pri tome uvažavamo i tuđe mišljenje koje može biti potpuno suprotno od našeg.
Post Reply