Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Boban

Re: Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Post by Boban »

Evo i mene isao sam na neku slavu kod ujaka da se nazderem pecenja...Sonjice moja cudo je to sto sam ja bio narkomancina br.1 sa bolesti iskompleksiranosti,paranoicnim ludilima,doktori mi prepisivali raznorazne antidepresive,halucogene lekove i ko zna kakve jos lekove koji te uspavljuju samo da nebi bio budan gle cuda ja sam godinu ipo dana bez droge antidepresiva i ostalog sranja i Bog jeste spasao moj zivot doista...psihijatar je tvoj ali ti si na antidepresivima sestro i nisi cista.Zona ovaj topic se zove narkomanija je izleciva bolest i pripada mom bratu Sasi i znam da on nema nista protiv da se ovde spominje Bog jer je i njemu spasao zivot ako ti se nesvidja pa pali sestrice...caos zvrkice.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

Bobane, vrlo dobro znas da ovo nije jedini topik koji je ta ista tema inficirala...kako bi bilo da ja otvorim topik "Bog je iluzija" ili nesto u tom fazonu i jos ti usput kazem, ako ti se ne svidja pali brate...pa hajde budi bar malo objektivan...
Drago mi je ako si se nasao u tome, ali mislim da ovoj tematici stvarno nije mjesto na forumu, pogotovo zasto sto je ocigledno konstantni izvor sukoba...
narcohimno

Post by narcohimno »

e zone vala bas...pa pali vise kad ti covek lepo kaze.
Boban

Post by Boban »

zona ova temetika spasava zivote...ako je ti nezelis ima ko zeli...nezovi to inficiranoscu jer nije bolest i zaraza...otvori topic imas tu slobodu ali nemas slobodu da drugom zacepljas usta da govori...konstatan izvor sukoba su misljenja kao i tvoje tipa to su sekte koje vrbuju ljude slabe narkomane koji su lak plen,vidi sestro niko tebe netera na nista imaj svoje misljenje ali pusti i drugog da iznese svoje.Ako nebudes dobra vrbovacemo i tebe hahahahahahahaha.pozz
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

hahhahahahah ma samo mi to jos fali u zivotu...dobro, ja cu se stvarno suzdrzati od komentara, jer vidim da nema poente...
i da ne bude nekih nesporazuma, ja nisam nikada komentarisala o sektama i sl., jer meni je to sve isto...
mahanje...
zvrky

Post by zvrky »

To je bilo na moj racun nemoj se uzbudjujes :-D to vezano za sekte sam ja rekla ...nego aj otvarajte neku temu da se prepucavamo :twisted:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Boban

Post by Boban »

nije zvrks samo na tvoj nego mi je muka od tih likova sa tim stavom kao nekom znaci poluraspadnut narkoman...majko mila...
saša-ex

Post by saša-ex »

Pominjanje Boga, i to Isusa Hrista, na mojoj temi je potpuno je dozvoljeno i toplo se preporucuje, jer da ne bude zabune, on je taj koji je spasao i promenio moj zivot. Dakle, samo napred...Naravno, dobrodosla su i sva druga misljenja.
SAMO CEO ŽIVOT...
Modesty

Post by Modesty »

" Umro jedan mladić,ne znam točno je li bio ovisnik ali sve ukazuje na to i dolazi u nebo pred Boga........On mu pokazuje kao ubrzani film cijeli njegov život ....kao pustinja i u pjesku otisci mladića kako je kročio kroz život.....kraj njegovih stopa bile su još jedne,mladića pripupita Boga."a čije su ovo stope? Bog mu odgovara...moje sine,ja sam te pratio cijeli život.....nastavlja se film mladićevog života sa ovakvim i onakvim scenama i u jednom momentu kad je mladić u svom životu prolazio kataklizmu,na pjesku su se vidjele samo otisak jedne stope nogu.........:mladić mu reće:"Zašto si me Bože ostavio ovdje kad mi je bilo najteže????......Bog mu odgovori....nisam sine,tad sam te Ja nosio na svojim leđima!
...iva...

Post by ...iva... »

Modesty wrote:" Umro jedan mladić,ne znam točno je li bio ovisnik ali sve ukazuje na to i dolazi u nebo pred Boga........On mu pokazuje kao ubrzani film cijeli njegov život ....kao pustinja i u pjesku otisci mladića kako je kročio kroz život.....kraj njegovih stopa bile su još jedne,mladića pripupita Boga."a čije su ovo stope? Bog mu odgovara...moje sine,ja sam te pratio cijeli život.....nastavlja se film mladićevog života sa ovakvim i onakvim scenama i u jednom momentu kad je mladić u svom životu prolazio kataklizmu,na pjesku su se vidjele samo otisak jedne stope nogu.........:mladić mu reće:"Zašto si me Bože ostavio ovdje kad mi je bilo najteže????......Bog mu odgovori....nisam sine,tad sam te Ja nosio na svojim leđima!

super je ovo... baš ti pobudi osjećaje kad čitaš.. hvala na ovom Modesty
Post Reply