potrebna pomoc,savet
Moderator: sanela
potrebna pomoc,savet
Juce sam saznala da mi se suprug drogira,tj. uzima heroin na foliju nekih sest meseci.Hoce da se skine,uz njega sam.Treba mi savet da li moze metadon u tome da pomogne i koliko to traje?Hvala unapred!
Re: potrebna pomoc,savet
Dobro nam došla!
pretpostavljam da ti je metadon predložio on?!
Ovdje ćeš čuti uglavnom sve suprotno......i ja samam kao dugogodišnji ovisnik,sada apstinent ti toplo preporučujem da to bude poslednja stvar koju ćeš mu dopustiti da uzima.
Reci nam neke detalje,npr odakle ste,koliko mu je godina........najuspješnije liječenje je odlazak u komunu...tako kaže statistika ali čučeš ti još dosta savjeta.
pretpostavljam da ti je metadon predložio on?!
Ovdje ćeš čuti uglavnom sve suprotno......i ja samam kao dugogodišnji ovisnik,sada apstinent ti toplo preporučujem da to bude poslednja stvar koju ćeš mu dopustiti da uzima.
Reci nam neke detalje,npr odakle ste,koliko mu je godina........najuspješnije liječenje je odlazak u komunu...tako kaže statistika ali čučeš ti još dosta savjeta.
Iz Panceva sam,on ima 31 godinu.Pre osam godina se skinuo metadonom za 4 dana.Tada je koristio heroin ali neko duze vreme od 5-6 godina.Bio je cist svo ovo vreme,u Svajcarskoj je bio u centrima za odvikavanje ali mu nije uspelo,i njegovi su mi potvrdili da je uz njihovu pomoc sa metadonom uspeo da se skine.Veruj te da sam izgubljena i nemam pojma sta da radim.
Broj RETO centra u Beogradu je 011/8040425.Ako zaista zeli tu je kraj svakom ludilu po tom pitanju.Godinama se zavaravao i pokusao sam ali nevredi tamo su ljudi koji su strucni u tom poslu jer su nekada bili kao i on tako da ima nade.pozz
Podržavam BOBANOV savjet
Hvala puno,javicu se.Nadam se da cemo se izvuci.
nemoj se nadat draga nego vjeruj...glavu gore i samo hrabro i istrajno
Trudicu se,mada,grozno se osecam!
Piši slobodno o svojim osječajima..loni svakako negdje moraju izači a bolje da pljušte po tastaturi nego po tvom nervnom sistemu ili ukućanima...tu smo uz tebe