Ćao devojke! :smt006
Samo da znate da ste mi puno nedostajale!
Evo i mene, vratila sam se sa odmora i naravno jedva čekam da iščitam sve novo na forumu! :smt026
Ne znam odakle da krenem, trebaće mi ceo dan, dobiću otkaz sa posla!
Šta ima novo kod vas?Kako ste?Šta se dešava?
Videh Sanelino pitanje pa ajde odmah da odgovorim
Imam pitanje... vidiš li ti svog momka kao žrtvu, a sebe kao njegovog spasioca? Misliš li ti da bi on bez tebe pao nazad u drogu?
A drugo moje pitanje je gdje se ti puniš energijom, šta radiš za sebe, u čemu TI uživaš?
Draga Sanela pitanja su ti skroz na mestu..
Da ranije sam baš tako razmišljala, da bi on bez mene se ponovo vratio u drogu, ne bi mu bilo spasa itd.
Sebe trenutno vidim ne baš kao njegovog spasioca, ali kao osobu koja u ovom trenutku želi da mu pruži maksimalnu podršku...Ne mislim da ne bi uspeo bez mene ali...
Kao što kažeš Sanela za sve to je potrebno mnogo, mnogo energije i strpljenja.Nekad sam stvarno puna optimizma...ali nekad to je jako teško...
Što se mene tiče ja sam u principu zadovoljna sobom, punim se energijom kroz posao koji radim, koji zaista volim i koji mi prija, onda je tu malo slušanje muzike, aerobik-tu se baš onako ispraznim i zaboravim na sve probleme, zabavljam se malo na kompjuteru igricama i tako...
Teško mi je što o svom problemu ne mogu baš sa puno ljudi da razgovaram ali zato je tu forum...
Mislim da on SAM ima veliku želju da se izleči (inače on je i krenuo na lečenje tek kad se meni sve smučilo i kad sam ga ostavila), tako da mislim da bi se on i sa i bez mene lečio odnosno ne bi se vrati drogi.
Eto otprilike mislim da sam ti dala odgovore na pitanja, volela bih da me posavetuješ ako u nečemu grešim...
Pozdrav svima a sad odoh da vas čitam!
Ljubim vas!