ej zene moje drage:))))
meni nedostaju zenske zurkiceeeeeeeeeeeeeee
e pa moram ispricati sta se meni desilo juce.
posvadjala sam se sa momkom ( standardno...kriza,praznik kod nas, nema gdje da kamci novac,pa pokusao od mene i tu sam ja ...psovala i psovala i psovala

,bacila telefon,pokupila se otisla u grad,vanka).i dok sam cekala drustvance da se skupi,naidje prijatelj od mog decka.i prica sljedeca on cist,nije izasao van dva mjeseca,promijenio broj, ne zeli da vidja ovog mog vise dok se ne sredi ..ja kazem naravno da treba da se sklonis od njega, necu ja njemu ni reci da sam bila sa tobom .u smislu..naravno da ako si cist,skloni se od ovog koji nije,kakve veze ima sto je on neko "moj".i naravno ovaj pocinje da prica protiv mog decka i ja to slusam i slusam i ok sve.kazem mu ok bez obzira na to sto si i ti ucestvovao u muljanju i zamajavanju mene.da ne gnjavim,pocinje ovaj mene da muva.kao sta ce ti on on je narkoman imas mene...uffffffffffffffffffffffffffffffffffff.samo mi jos on fali.ali ajde bila sam fina, pa sam to prijateljski rijesila.
poslije je jos trazio broj telefona od moje prijateljice...toliko o tome koliko je bila misija smuvati mene.
kako li sam samo ovo zbrkala