... došli su ljepši dani ...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

justme

Re: ... došli su ljepši dani ...

Post by justme »

a,pa nisi me ugnjavila pitanjcima na mojoj temi.vec mi smijesno bilo ovdje sam kao nesto raspricana,vesela..pa onda "trcim na svoju temu" i beeeeskrajno sam glupa jer nemam pojma sta da napisem :smt040 .
a kako si ti molim te,poslednja otisla da spavas,a vec tako rano bila budna? :shock: :shock:
@ mod..uh ja sam plavusa,priznajem da ni nisam ni pomislila da napravim razliku u relaciji momak,muz,bivsi muz..sorry :oops:
ipak mislim ( ti sama znas kompleksnost vaseg odnosa ) da je velika stvar imati bivseg muza kao prijatelja ,narocito kad je i klinac tu...a kako da objasnim ..kad veza prodje milion nekih dobrih i losih stvari,mozda se stvori neki jaz,ali sa druge strane nesto drugo naraste i ojaca i cini taj odnos snaznim.( boze sta ja pricam :oops: ).a to nesto veliko i vrijedno,vrijedi imati.a ko zna,mozda vrijeme slozi kockice na svoje mjesto.
zasto te yugo frustriraju rode?
jana

Post by jana »

:D
Last edited by jana on Sun Apr 27, 2008 11:37 pm, edited 1 time in total.
...iva...

Post by ...iva... »

justme wrote:a,pa nisi me ugnjavila pitanjcima na mojoj temi.vec mi smijesno bilo ovdje sam kao nesto raspricana,vesela..pa onda "trcim na svoju temu" i beeeeskrajno sam glupa jer nemam pojma sta da napisem :smt040 .
a kako si ti molim te,poslednja otisla da spavas,a vec tako rano bila budna? :shock: :shock:
@ mod..uh ja sam plavusa,priznajem da ni nisam ni pomislila da napravim razliku u relaciji momak,muz,bivsi muz..sorry :oops:
ipak mislim ( ti sama znas kompleksnost vaseg odnosa ) da je velika stvar imati bivseg muza kao prijatelja ,narocito kad je i klinac tu...a kako da objasnim ..kad veza prodje milion nekih dobrih i losih stvari,mozda se stvori neki jaz,ali sa druge strane nesto drugo naraste i ojaca i cini taj odnos snaznim.( boze sta ja pricam :oops: ).a to nesto veliko i vrijedno,vrijedi imati.a ko zna,mozda vrijeme slozi kockice na svoje mjesto.
zasto te yugo frustriraju rode?

he.. ja ti malo spavam.. 7 sati u vrh glave... to mi je sad tak jer sam prestala piti antidepres. inače sam spavala ko malo dijete.... a i volim jutro... to je moj dio dana definitivno... ono kavica, internet, novine ponekad..

baš lijepo si rekla modesty... stvarno lijepo...

curke vidimo se odnosno čitamo se ja sad za vikend ode kući pa u nedjelju se vratim... by by
Attachments
uf te ljubavi...
uf te ljubavi...
23843046-16477649[1].gif (6.3 KiB) Viewed 1888 times
...iva...

Post by ...iva... »

e da zaboravi skoro.. nastavak priče s konjinom..

on je tu subotu sletio s autom u jarak jer je bio pijan ko konj... ništa mu nije bilo.. i sretne on moju dobru frendicu jučer i veli on njoj da mora da ga je NETKO ( misleći na mene naravno) prokleo u subotu... jel... ona ga je pitala za saobraćajku..

koji debil... baš sam sad ja zamislila da on ima saobraćajku... mislim je da ga ne volim.. al brate pa ne želim zlo nikome.. al baš nikome..

aj sad vi recite ... razmišljanje mu je ono....

čuvajte se svi ja sam baba vračara .... hehehheheheh :smt040 :smt040
...iva...

Post by ...iva... »

jao kakav buran vikend... toliko sam sretna.. petak i subota.. stara ekipa se skupila i išli van... al ne stara narkomanska ekipa nego cure s kojima sam izlazila ono u srednjoj....

e odlično nam je bilo nismo se vidjeli godinama prije toga i sad smo se svi skupili... baš mi je to trebalo malo... i njihove pohvale i zezancija... ma joj baš sam sretna.. ali i jako umorna i neispavana jer tempo taj bančevanja dve noći za redom sam davno izbacila iz programa.. hehe.. al neka vrijedilo je... :-D :-D
Modesty

Post by Modesty »

ženske sjedeljke i žurke su mi uvijek bile najbolje....znale smo u studenskom domu na N:BG. da se zaključamo,nanesemo cuge(a sve su bile dobre studentice i završile su faksove9 ali to su bili naši trenuci kad smo bile potpuno slobodne i znale smo se pijane kao gice valjat od smijeha po podu....onako kad su dječki ipak paziš,kontroliraš se ili zavodiš....uglavnom nisi skroz posvećen onako slobodno provodu,sebi i dobrim frendicama.
justme

Post by justme »

ej zene moje drage:))))
meni nedostaju zenske zurkiceeeeeeeeeeeeeee :( :(
e pa moram ispricati sta se meni desilo juce.
posvadjala sam se sa momkom ( standardno...kriza,praznik kod nas, nema gdje da kamci novac,pa pokusao od mene i tu sam ja ...psovala i psovala i psovala :-D ,bacila telefon,pokupila se otisla u grad,vanka).i dok sam cekala drustvance da se skupi,naidje prijatelj od mog decka.i prica sljedeca on cist,nije izasao van dva mjeseca,promijenio broj, ne zeli da vidja ovog mog vise dok se ne sredi ..ja kazem naravno da treba da se sklonis od njega, necu ja njemu ni reci da sam bila sa tobom .u smislu..naravno da ako si cist,skloni se od ovog koji nije,kakve veze ima sto je on neko "moj".i naravno ovaj pocinje da prica protiv mog decka i ja to slusam i slusam i ok sve.kazem mu ok bez obzira na to sto si i ti ucestvovao u muljanju i zamajavanju mene.da ne gnjavim,pocinje ovaj mene da muva.kao sta ce ti on on je narkoman imas mene...uffffffffffffffffffffffffffffffffffff.samo mi jos on fali.ali ajde bila sam fina, pa sam to prijateljski rijesila.
poslije je jos trazio broj telefona od moje prijateljice...toliko o tome koliko je bila misija smuvati mene.
kako li sam samo ovo zbrkala :oops:
Modesty

Post by Modesty »

kakvu bi mi ludu žuraju napravila nas par odavde da se nađemo....joooj kako bi to bilo krasno...da se smijemo našim mukama ,samima sebi a sa druge strane da uživamo što smo skupa,što se raumijemo i što ipak znamo koliko je život lijep.
...iva...

Post by ...iva... »

ti muški su stvarno konji... totalno misle da sve može da prođe kod nas a nisu ni svjesni koliko su plitki, primitivni i otkriveni u svakom pogledu... ee kakve sam ja sve kretenske priče čula... ne znam kako samo misle da to može proći... K O M A
nadin

Post by nadin »

...DRAGA IVA...samo sam malo navratila da te pozz i vidim da si veselica opet. :rock: :rock: pusa
WHO DARES,WINS
Post Reply