Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
mysunrise wrote:
Kaže da je istjerao brata iz sobe i sjeo pokraj crte i gledao ju! Nije mogao vjerovati da si je gotovo uništio život zbog to malo praha ! Ugurao je brata u kupaonu i natjerao ga da gleda kako on to baca u wc!
kako god bilo, sama Mysunrise ce znati kako se sta odvija.. pazi,gledaj,ne budi sigurna,nije to to - sve to jest sto vi njoj govorite ali... znate samo povrsnu pricu svega kao i ja.. a koliko samo detalja krijemo od samih sebe i ne priznajemo pravimo se da nije tako a u dubini sebe znamo da gutamo tu laz... Mysunrise je odlucila vjerovati i u njenim ocima ON ide nabolje... ipak svi smo razliciti i sve nas razlicita mjesta opamete ili dovedu do toga odlucujuceg trenutka za nas zivot.. u svemu je 1:1000 pa tako i ON mozda je jedan od 1000 kojeg je zatvor opametio, mozda i nije ... tko zna, danas - sutra svaki dan je odlucujuci u nasem prihvatanju, vracanju, zeljama i mislima.. Mysunrise budi pozdravljena i blagoslovljena.
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
hvala ti Netko! Ja zaista vjerujem u njega! Nikad do sad nisam ali sada vjerujem jer gledam ga svaki dan kraj sebe kako se budi sretan i preporođen. Kako se trudi, radi , vidim koliko me voli i znam da neće riskirati da me izgubi a zna da bi me izgubio zauvijek da to ponovi!
Jednostavno osjećam da to je to i da su se sav onaj moj trud i naše suze napokon isplatili !
Veliki pozdrav svima i sretno.