... došli su ljepši dani ...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
...iva...

Re: ... došli su ljepši dani ...

Post by ...iva... »

Modesty wrote:Vidim ja,fino se vi zabavljate dok mene nesanica muču a neću ništa da pijem...ko ga šiša,ne moram rano ustat a ni vas nebih srela :D :wink:

hehehe... modesty kućo stara... ma hajde spavat ćemo sutra... preksutra... nego uključi se i ti... imaš li ti kakvog konjinu u svojoj prošlosti... podijeli malo sa sestrama iskustvo..možda i kakav događaj... hehehe
Modesty

Post by Modesty »

Nemam konjinu,imala sam dobrog čovjeka koji me je trpio,pratio u zajednicu,čekao 2g.....posle sam ga ostavila jer sam "preemanicipirana".......on je sad moj najbolji prijatelj,izdržava me i pomaže u svemu i ljubavnik mi je ali mnogo su nam različiti temperamenti(slični,burni) i to teško ide zajedno......u biti imala sam samo njega a kao teška ovisnica ja sam bila konjina nekim curama.
...iva...

Post by ...iva... »

uf jebemti... a dobro... sve ima svoje zašto.... lijepo je što ste ostali dobri... od svih bivših ja sam samo s jednim ostala super... i on je stvarno bio super i kad smo bili zajedno.. :-D
...iva...

Post by ...iva... »

a sad pošto mi se zbilja ne spajki, jer prasica je popodne spavala ko zaklana.... odoh Rode gledati... joj.... zaljubih se u onog švabića iliti nikolu... tak mi je slatki!!!!!! heheheh

samo da ima neko drugo ime a ne nikola... hmhm... bivši i te sheme.... ma dobro serem malo... a moram zbog teme maloprije... hehehehe
justme

Post by justme »

e sad ja propustih najzanimljivije:)
ocito da te kopiram:))
modesty "nisi konjina", samo si daj vremena.neka tog divnog i dragog covjeka ..neka vrijeme ucini svoje.
ne postoji tu mnogo definicija ni pravila u ljubavi ( ja sam se ziva izmucila dok sam pokusala ivi da objasnim sta ja volim kod svog decka...volim i vjerovatno sam mu prijatelj,sigurno veci nego on sam sebi:P,ali znamo mi usta se upustamo sa vama:)
eeeeeeeeeeeeee daaaaaaaa nema sanse da bih ikad u svom zivotu dozvolila da na bilo koji nacin remetim bilo kakve odnose tamo gdje postoji brak,zena,djeca..strasnoooo...
eh mene upravo hvata suprotno od modestinog stanja..mislim da spavam i ovo kuckam, a tako mi je zabavna tema...
voljela bih da se nastavi:)
a tesko mi da vas ostavim tako raspricane :roll:
i ti si mnogo pozitivno blesava :D :D :D
justme

Post by justme »

jos jedna slucajnost
i ja gledam rode :-D
...iva...

Post by ...iva... »

ma vjerujem da nebi ja sam se samo malo zeke peke igrala.... hvala i ti si meni super... sorry što sam te mučila s pitanjcem na tvojoj temi.. meni to pitanjce vijek problem stvaralo... je*mti glupo pitanjce...heheh

nastavice se tema...... al tumorov... sad ode da mi oči ispadnu na švabića... joj al sam blesava..hehe
YugoStar

Post by YugoStar »

...iva...pozdrav.Nije me bilo iz opravdanih razloga.Ja ne gledam "Rode" i to me zesce frustrira!
Modesty

Post by Modesty »

Daj moj dragi čovjek je moj bivši muž sa kojim imam sina....nije mi to bio momak.....i sad ga volim i ja sam njemu prijatelj ali jbg. ko zna
...iva...

Post by ...iva... »

pa de si yugo vuče stari.... ja mislila ti zaboravio na mene :-D :-D

što se ne javiš na skype malo da đuskamo?? :P
Post Reply