... došli su ljepši dani ...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

elviratz

Re: ... došli su ljepši dani ...

Post by elviratz »

kad smo već kod tuzlanskih mody kad dolaziš
...iva...

Post by ...iva... »

Modesty wrote:Bogme i tuzlanski su odlični,volj ti sa poljevom,volj bez poljeva...ja više uživam u natopljenoj lepinji nego u samim čevapima....definitivno ih obožavam

jep... i meni lepinja u somunu bolja od ćevapčića al i oni fini...
Modesty

Post by Modesty »

draga Elvira,evo upravo sad krećem u Tuzlu ali samo do mikrobiologije da uradim marker na C,i pošto idem sa ex mužem,nemogu se zadržsvsti ali biće prilike draga.
elviratz

Post by elviratz »

bas mi je žao..ali nadam se da ćemo se uskoro vidjeti
...iva...

Post by ...iva... »

Čestica moja je on....
Čestica moja je on....
heart_ziwu6f8o.gif (62.53 KiB) Viewed 2277 times
Dobro jutro džezeri....

Rano, rano... ali mora se. Idem na faks danas po upis labuda... heheh... ma neka samo da je ispit riješen... pa sam se digla ranije da opeglam veš - koja sam ja kućanica da vi samo znate.... :-D

Inače spajkim full malo za razliku na ono kad sam tabletice pila... nema niti spavanja popodne (a to je bilo obavezno) niti se teško ustajem nakon čak 12 prospavanih sati... joj to mi tak paše, bolje mi je, imam više vremena za sve...

Sviram... puno sada... malo sam zahrđala pa moram dupli trud uložit al nije bed... ako slučajno tko ima note, matrice ili bilo šta takvo ili zna nekoga tko ima bilo bi super da mi se javi pa da razmjenjujemo....

Znate šta ovih dana slušam.... e možda neki neće niti vjerovat ponajviše tu mislim na Bobana i Modesty ... sjećate se Bare i te šeme.....
E ovaj put nije Bare, njega sam malo ovih dana stavila na stranu...
Neki dan mi dala kolegica par pjesama od - Dženana Loncarevica i Emine Jahović - ja reko samo da nisu narodnjače... al ono super... ovaj lik ubiti pjeva i narodne ali i pop stvari što je ovdje slučaj... uglavnom laganice, ljubavne i to... al stvarno riječi su dobre i glazba također...

Moram priznat da mi je dobar taj pop.... ma bolje nego naše hrvatske... njih nemogu podnest niti jednu.. neznam zašto... meni to dodje kao i filmovi... ovi naši nemogu da naprave film kao što ga srbi mogu za milijardu godina... kapa dolje... zaista svaka čast...

Evo jedne... mada je pjesma ubiti prepjevana narodnjača heheh sad sama sebi skočih al nema veze... al on pjeva lagano i bez harmonike i tatataatatata..... hehe

Seti me se jednog dana

Rastasmo se kad je Sunce
s'jalo samo za nas dvoje
sada želis sve iznova
ali vreme čini svoje.

Seti me se jednog dana
zaboravi prošlu tugu
javi mi se nasmejana
kao starom, dobrom drugu.

Voleo sam samo tebe
i od sebe mnogo više
oblak sakri naše Sunce
i počeše hladne kiše

Ubi me ova pjesma... tako me podsjeća na njega... jao što smo se mi voljeli..... mislim i još dan danas se volimo.... ali eto sudbina kur..

O njemu nisam nikada pisala jer on nema nikakve veze s mojim đanki životom... dapače možda je samo pozitivno utjecao na to sve.. mada smo se mi sreli kad sam ja već prestala...

7 mj.... samo toliko malo smo bili zajedno, skrivali se i od boga i od ljudi.. a opet su svi znali.... Bože samo kad se sjetim koliko je plakao kada smo se rastajali....

Zašto su najbolji muškarci zauzeti????? jebem ti... Dobro pretjerujem al većina njih je...

Nemerem sad o tome jer nit znam odakle bi počela... niti šta da napišem.... al ljudi ja njega i dan danas volim al ono luđački i opasno po život...
nasdvoje

Post by nasdvoje »

stara, svaka Ti čast..fakat.. kak si to uspela? jedva čekam da i meni dođu takvi dani..tj, nama..pusa i nedaj se!!!
Boban

Post by Boban »

... iva hehehehe ko se to zaljubio??? :-D pozdrav za vasdvoje i dobrodosli :D
...iva...

Post by ...iva... »

:smt006 nas dvoje..... hvala na pohvalama... uspjela - lijepo je to čuti... puno puno sam se trudila, jako puno, al isplatilo se... svaka sekunda se isplatila... i vi ćete samo ustrajete, nedajte mraku da vas proguta ni na sekundu... borite se ... možete vi to... vjerujte...

Joj Bobane da u krivog... jbm ti krivog... al eto šta ćeš.... al lijepo je biti zaljubljen... ajde i ti nadji neku da zajedno budemo zaljubljeni... :P :P
Boban

Post by Boban »

...cim bude javljam ti vazi? :-D pozzz
...iva...

Post by ...iva... »

Gospon Krivi je odjebo svoju karijeru... joj da sam znate šta sam mu sve izgovorila.... uf... baš mi je sad srce na mjestu...

ja veslo sisala nisam... a on zabrijo da mene može zahebavat... joj kak je naletio na krivu.. samo sam ga čekala... eto to je gotovo...

inače stanje ODLIČNO...brijem da sam se 70% vratila stara al opet nova, ak se kužimo?

malo pijuckam čajeve baš mi pašu.... mmmmm fino... :-D
Post Reply