OVO SU TVOJE RECI:
Ne,nisam prestala,jos uvek se drogiram,jos uvek nemam nameru da prestanem,jer ne znam zasto bih?
Ovaj svet je ionako dovoljno truo.Ne,nisam pesimista,cak naprotiv,lepo mi je.Evo trenutno pijem kafu,pusim svoju omiljenu cigaretu...
Trenutno kod sebe nemam nista,ali znam da ce i danas pasti nesto.
svaki dan je tako jer sam pocela da se druzim sa dilerom,stavise on mi je postao jedan od boljih prijatelja.Kupuje mi hranu,daje mi gudru...
Ajde Bakuta se smirila, sada cu da dam sve od sebe da pomislim da nisi mnogo glupa, nego malo... izvini...
Prodala sam dusu djavolu za ulazak u raj
Moderator: sanela
Re: Prodala sam dusu djavolu za ulazak u raj
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
- Zona Sumraka
aaa...pa ok u tom slucaju...I'm not addicted one hundred percent
Caos ljudi!!! Bila sam na skidanju i provela 7 dana strejt, uz metadon, bensedine, flormidale...poneki karbapin i Artan(cisto eto da se "provozam malo jer mi je bilo uuzaaaaasno DOSADNO) sto verujem da je normalno. Nisam imala neku jaku krizu,i vratila sam se u BG.
nisi imala jaku krizu???strejt uz metadon,bensedin,flormidal,karbapim i artan???
stvarno...nekad nije uopste tesko biti pronicljiv...
nisi imala jaku krizu???strejt uz metadon,bensedin,flormidal,karbapim i artan???
stvarno...nekad nije uopste tesko biti pronicljiv...
ok adiktusa pozdrav za tebe pa stvarno citajuci tvoje postove iz pocetka se vidi da se dogodila mala promena u tebi ili si ostala bez sheme ili stvarno zelis da se skines ali mislim da ta zelja nije dostigla toliki oblik da snosis terete krize jer ti jos juris stond nije ti se zgadio...ustvari ti jos mozes imati stond.Mozes li nam reci sta te je to povuklo i navelo na skidanje???Da se nelazemo metadon,artan i ostalo sranje u kombinaciji su zesce radjenje i nevidim gde si bila strejt.Nisi ti "diskrimisana" nego su ovde ljudi koji se bore protiv tog nevidljivog neprijatelja svaki dan i ti upadnes sa pricom ma"ima se moze se" a svi bar veci deo ovde je ostao bez ikoga i icega i svi smo mislili kao ti a nemozemo to da ti prenesemo iz tog razloga ljudi postupaju preme tebi tako ne zato sto te mrze ili zele da te ispaljuju ovde vecina nisu vise junkey i zele da ti pomognu i ako zaista imas volju da se skidas pa dobrodosla i pisi pozz 

Iz tvojih postova zakljucujem da si veoma mlada,koliko imas godina ako nije tajna?nmoj zAmjerati ljudi sto ti se tako obracaju,jer si i sama tako pocela svoju pricu-"ne zelim da se skidam,i zasto bih-lijepo mi je ovako"
Ja sam iscitavala ovaj forum vise od godinu dana prije nego sto sam se registrovala(trazila sam pravi nacin uspostavljanja apstinenije,i skupljala hrabrost)i nije mi padalo na pamet da pisem svoje dozivljaje,o uspjelim i neuspjelim stondovima...jer vidjela sam kakav su mucan i trnovit pu prevalili da bi bili gdje sada jesu-samo im fali jos da im neko rovari po glavama -a nema potrebe za tim!dakle,dok zaista nisam odlucila da zelim da stanem sa tim sranjem,citala sam i upijala njihove price-zamisljajuci sebe jednoga dana takvu-CISTU I SRETNU!
Nemoj misliti da te niko ne uvazava ili odmah diskriminise..ali moras i ti neki pomak napraviti,a ne samo prazna prica...jelj ljudi sticu utisak da se zaje*avas I ubijas vrijeme dok nezavrsis semu...voljela bh da u svom srcu zelis makar 30% da ostavis sve to-i vjeruj mi svi bi skocili da ti pruze svu mogucu podrsku...vidim nee promjene kod tebe,i zista zelim da 'predjes' na 'nasu stranu'
SVE NAJBOLJE!
Ja sam iscitavala ovaj forum vise od godinu dana prije nego sto sam se registrovala(trazila sam pravi nacin uspostavljanja apstinenije,i skupljala hrabrost)i nije mi padalo na pamet da pisem svoje dozivljaje,o uspjelim i neuspjelim stondovima...jer vidjela sam kakav su mucan i trnovit pu prevalili da bi bili gdje sada jesu-samo im fali jos da im neko rovari po glavama -a nema potrebe za tim!dakle,dok zaista nisam odlucila da zelim da stanem sa tim sranjem,citala sam i upijala njihove price-zamisljajuci sebe jednoga dana takvu-CISTU I SRETNU!
Nemoj misliti da te niko ne uvazava ili odmah diskriminise..ali moras i ti neki pomak napraviti,a ne samo prazna prica...jelj ljudi sticu utisak da se zaje*avas I ubijas vrijeme dok nezavrsis semu...voljela bh da u svom srcu zelis makar 30% da ostavis sve to-i vjeruj mi svi bi skocili da ti pruze svu mogucu podrsku...vidim nee promjene kod tebe,i zista zelim da 'predjes' na 'nasu stranu'
SVE NAJBOLJE!
PER ASPERA AD ASTRA...
Rajo, mudrice moja, tvojim recima se ovoga casa pridruzujem i ako ikako mogu time zelim da se iskupim za moje postove Adiktusi
(jer sam i ja bila u krizi, ali sam je resavala u AA)
Ako vazi izvinjenje, dodji nam opet Adiktusa :smt006
(jer sam i ja bila u krizi, ali sam je resavala u AA)
Ako vazi izvinjenje, dodji nam opet Adiktusa :smt006
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
draga moja isto takvo ti je bilo i moje razmišljanje.cemu sve, svijet i zivot su ionako u kurcu..ali sam dotakla dno dna i morala nest ucinit.bilo je ili se ubit, pocet kurvat ili ljecit. i odlucila sam sa zadnjim ovim. pocela sam sa 20heptanona.u istoj situaciji je bio i moj decko.pocela sam sa 17 godina da se rokam, kad sam njega upoznala-procitaj moju pricu i vidit ces.ali jednom kada dođes do dna, do kojeg ti jos valjda nisi, jer ne bi tako mislila vidit ces da je tu kraj- sljepa ulica. sada sam na 5heptanona.blizi se kraj, lagano,lagano se blizi kraj izljecenju.svaki dan mi je to pitanje u glavi..i sta cu onda???????imam osjecaj da ne mogu a da budem potpuno cista, bez barem nekih tableta...ne znam..kada dodje vreme valjda cemo svi osjetit ili neki vrag.pa nesto valjda mora da se dogodi da prestanemo sa svime. ali moj najbolji savjet ti je, i to onako od srca---draga:: ŠTO PRIJE od tog zla-od tog dopa. šta kada taj tvoj diler padne?kada ga ili vas uhapsi policija?kada nestane love-jer love NIKADA NIKADA dosta....što prije se riješi toga, vjeruj mi, mlada sam , 21.odinu imam, a nazalost prosla previse toga, preruzne stvari su mi se desle, pre ruznih prizora sam vidila.nije toga vrijedno.vjeruj mi da nije toga vrijedno.pusa, drzi se
- joesspappa
JEDNA JE DOZA PREVIŠE - HILJADU NIKAD DOSTAnasdvoje wrote: ...love NIKADA NIKADA dosta...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.