JOS SAMO NIJEDNOM

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Zona Sumraka

Re: jos samo nijednom

Post by Zona Sumraka »

hej narco, ne zelim nesto previse da ti moralisem posto pretpostavljam da i sam sebi jebes sve po spisku sto si uopste uzeo tu lovu...al' ne mozes jbga sad tek tako da se ogradis u stilu kao, znas gusila me...mislim ok mozda je djevojka fakat po prirodi opsesivna ili nesto u tom fazonu, al' stvarno mi je tesko da povjerujem da joj nisi dao nikakvog povoda za to...sa druge strane te kontam sto si se usro' kada je pocela da te smara, jer bi i moja reakcija bila ista...

jbte ja stvarno ne razumijem kako iko moze da se nalozi preko sms ili interneta...

onako iskreno, meni od svega licno najvise smeta cinjenica sto je ovo izneseno u javnost...to mi je ono totalno bezveze...
Modesty

Post by Modesty »

da sve je ovo bez veze,djevojka čak nije niti jedne sekunde aludirala o kome je riječ i tu je pokazala svoju veličinu za razliku od tebe.
Vjerujem da nisi loš djećko ali si brate mnogo bahat i ako misliš da će tvoje psovke i sl.uvrijede nekog pogoditi,grdno se varaš...samo nam piolako otvaraš karte....mada su več poprilično otvorene.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

djevojka čak nije niti jedne sekunde aludirala o kome je riječ
ma daaj modesty, pa to je bilo samo pitanje vremena...ja se slazem da nije trebao da prima ikakvu lovu, ali sto se mene tice ni jedno ni drugo nisu pokazali ikakvu velicinu...kakav je ona to pozitivac majke ti sa kopiranjem privatnih poruka?...mislim lovu mu je posudila jer se nalozila... narco je izlevatio...ona se revansirala na forumu...vjerovatno je mislila da ce se frajer od blama usutariti, pa da moze onda da ga psihicki handri do besvijesti...i sta je tu pozitivno?
narcohimno

Post by narcohimno »

upravo tako zona,bilo je samo pitanje vremena kada ce to da obelodani,znam taj tip.a iskreno mi recite dali bi vi odbili novac da vam ga neko preko neta nudi???ko je njoj kriv sto nosi glavu k`o komad slanine i sto je naivna k`o svinjski kurac?mogao bi i ja da pisem do koje mere je isla njena bolest i da iznosim njen(malo je reci)prljav ves...i ovako me je gusila nenormalno ali kada mi je"pozajmila" novac,ponasala se kao da me poseduje...skoro da me je zvala i kada bi odlazila u wc da joj dam instrukcije na koji nacin da izvrsi nuzdu.stvarno nisam verovao do koje granice moze ici opsesivnost,narocito preko interneta.malo je taj novac za pretrpljenu psihicku i dusevnu bol...i hajde,dosta na tu temu,muka mi je.izvinjavam se svima sto sam onako prs`o ali bilo je jace od mene.pozdrav
raskorak

Post by raskorak »

Aaaaaaa, ne verujem šta se sve ovde izdešavalo!

Prljava pokvarena narkomančina uzela lovu od poštene i smerne narkomanke. Dajte ljudi, bar mi bi trebalo da znamo da stvari nikada nisu samo crne i samo bele. Uvek su šarene.

poz narco
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ko je njoj kriv sto nosi glavu k`o komad slanine i sto je naivna k`o svinjski kurac?
e znas sta, poceo si da kenjas ko' foka.... kakav ti je ovo kretenski komentar majke ti? ...nije uopste ni bitno iz kojih razloga ti je poslala lovu i ne zavaravaj se da bi je svako uzeo...jbte umjesto da osjecas bar trun neke griznje savjesti kurcis se bezveze i ponizavas djevoku... nema za to potrebe...i ja mislim da se sa ovom diskusijom treba okoncati inace ce otici predaleko...
narcohimno

Post by narcohimno »

Zona Sumraka wrote:
ko je njoj kriv sto nosi glavu k`o komad slanine i sto je naivna k`o svinjski kurac?
e znas sta, poceo si da kenjas ko' foka.... kakav ti je ovo kretenski komentar majke ti? ...nije uopste ni bitno iz kojih razloga ti je poslala lovu i ne zavaravaj se da bi je svako uzeo...jbte umjesto da osjecas bar trun neke griznje savjesti kurcis se bezveze i ponizavas djevoku... nema za to potrebe...i ja mislim da se sa ovom diskusijom treba okoncati inace ce otici predaleko...
u pravu si da je komentar kretenski i osecao sam vise od grize savesti sve do onih MEGA uvreda na moj racun.sta,ja kao nisam bio ponizen...doduse, mozda sam ja ovde jedini lud pa sam sve umislio,jebiga.previse sam impulsivan,sta cu,takva mi je priroda...jesam li vam vec stotinu puta naglasio da sam glup,jer da nisam nebih sebi dozvolio ovo sranje...i jeb`o mi pas mater kada sam uopste prihvatio da mi daje pare...da sam ih bar potrosio na alkohol ili nesto korisnije a ne na glupu gitaru koju sam morao kupiti komsiji jer sam njegovu polomio...opet mi boze mrsis konce i uzivas u komediji koju si priredio u svoju korist...vrlo si saljiv,nema sta...samo sto mi se tvoj smisao za humor uopste ne dopada ali dobro ti si glavni.bas me zivo interesuje koji ti je scenario za sledecu priliku.izvinjavam se na ovom kratkom monologu i...DOSTA,KRAJ,FINITO,ENDE na ovu temu,jebote... [shot] [shot] [shot]
Modesty

Post by Modesty »

Strašno,strašno da strašnije ne može biti i de vas dvoje meni sad recite dA li vam je lakše kad ste se medjusobno ispljuvali(ONA BEZ IMENA,NIKA,GRADA) A TI NARKO ONAKO PO NAŠKI ODA A DO Ž.
sRAMOTA BRE ZA ODRASLE ZA ODRASLE LJUDE A NA PITANJE DA LI BIH UZELE NOVAC ODE MENI NEKOG NEPOZNATOG SA NETE,REČIĆU TI ODMAH:NITI POD RAZNO!
narcohimno

Post by narcohimno »

SVAKA CAST,TI SI MOJ IDOL...
Modesty

Post by Modesty »

I treba da da ti budem 8) :lol: ...samo trebaš stati u red i nemoj da se guraš:wink:
Post Reply