ZVRKY
Moderator: sanela
Re: ZVRKY
Zvrky, pozdravila sam Te.Niti znam je`l ti preneseno, nit me zanima(od ovog viska te nece gllava zaboljeti)Znam da jesam...Tokom konferencije?!tako nesto u SA. I opet Te pozdravljam. Zdrava se vratila:}Cuvaj se , mene mojih potova i da ti ne prenesem heroinupg:}Salim se.budi dobro i dobra
Pozdravi su mi preneseni hvala ti,na konferenciji nisam bila jer sam tamo isla iz drugih razloga a to je da posetim kampus i ljude u njemu kao i da vidim PROCITAJ ME, za nju veliki pozdrav kao i za njenu porodicu divini su ljudi i hvala im na gostoprimstvu. A za koferenciju...pa ima dana mozda mi se koja i dogodi u buducnosti
Kad sam videla one momeke koliko su pozitivni palo mi na pamet da im se koji put pridruzim al dezala sam se i dalje svojih nekih ubedjenja hhahahahahhahahah Boban me je odusevio decko je skroz na mestu i jako kulturan ...Sale kavaljer kao i uvek,pazio je na mene svo vreme kao na mladju sestru...ma ne znam sta da kazem sve pohvale imaju od mene.

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
volim te bebasto moje..napisi mi na pp kako je sve proteklo,odluila sam da ne zapocinjem nikakvu diskusiju vezano za ono 9znas nasta mislim)..imm pametnija posla,i poslusacu tvoj savjet ...samo par prijatelja provjerenih,sa kojim se cujem svaki dan-i da ti se pohvalim ANDRIJANA je imala prva tu 'cast" da me upozna ,a zadnju sam je upoznala..provelesmo 3 divna sata na suncuupoznala joj klnke..muza...ma cura je extra!i kao sto vidis vratila sam se sa ispita sasvim normalna,odoljela svim iskusenjima...dobilanekih 60 e na kladionicu,jer ja mialim da sam jedini lik koji je igrao keca na betis...hehe,kvota 4..svi su mi se smijali,a ja ipak uzeh pare...danas sam imala testiranje za diplomu iz engleskog,i od mogucih 100 imala sam 91poena...onda afica sa drugaricom,zavaljene u foteljama na obali....maljubavi...zivot je nogo lep!
et me 20og gore,ali mi je ispit 24 tako da bolje da se vidimo kad otarasim tu brigu...volim te malena,iskrena prijateljice!
et me 20og gore,ali mi je ispit 24 tako da bolje da se vidimo kad otarasim tu brigu...volim te malena,iskrena prijateljice!
PER ASPERA AD ASTRA...
Proteklo je savrseno sve,bilo je prelepo stvarno uzivala sam tih par dana u svakom momentu.Mrzi me da ti pisem pp cucemo se na msn-u pa cu ti kuckati. Nego...dobi ti 60 evrica hehe boli te uvce verujem da ces ih potrositi na neki zanimljivu dzidza midzicu
a sto se zivota tice...naravno da je lep ako ga ti ucinis lepim
ti ti i samo ti ajde da dodam ubedise me momci da ima tu i malo bozijih ruku delo hahahahhahaaha cmok momci
bebac cujemo se preko msn-a kiss i tebi.

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- PROČITAJ ME
......Hej Zvrki evo upalih komp i vidjeh da je sve uredu iako malo štopa komp i strašno je spor.... ali važno je da radi........ čisto informativno da znaš..... pa se klikamo na msn.... pusa.... volim te malena....

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.