Djelići moja ispovjedi

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

miratesman

Re: Djelići moja ispovjedi

Post by miratesman »

O kakvom zatvoru pricate ili pisete dragi moji? Ja sam sina svesno strpala,ali bukvalno stavila u zatvor,nadajuci se i neznajuci kakva je situacija tamo.Proveo je 6 meseci za bezazlenu stvar,a vratio se gori nego sto je otisao.Takva je realnost ovde u Srbiji,ne znam kako je na drugim mestima.Strasno.Kada mi je pricao sta se desava u zatvorima,pa to nema ni u holivudskim filmovima.Ja ga odvela u zatvor,slala pakete isla u posete ,novac , a on nastavio da se drogira i postao jos vestiji,stekao jos "prijatelja" ,pa kada je izasao tek onda pakao.
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
mysunrise

Post by mysunrise »

heroinapg, puno hvala na lijepim željama !nisam te dobro skužila, ali mislim da si ti skužila da sam i ja ovisnik! Ja nisam i ne namjeravam to postati! Čvrsto stojim nogama na zemlji i jedino što me muči je to što više ne znam kako njemu pomoći! Na žalost Modesty ima pravo, mislim da ja tu niti uz najveću ljubav ne mogu ništa! Zatvor može možda popraviti stvari, ako mu se zaista toliko heroin zgadio koliko govori, ili može biti još gore jer tamo za sada samo leži, stari šalje novce i može nabaviti što hoće! Sve je na njemu!
Mod, drago mi je zbog tebe! Samo se drži i ne posustaj!
YugoStar

Post by YugoStar »

A sad malo ja...Pazi,da moja zena nije imala zivce...ne...da moja zena nije imala Ljubavi,strpljenja i zivaca,a boga mi i cvrste volje i nade,neznam gdje bih sad bio.Hvala joj do beskraja...
heroinapg

Post by heroinapg »

Hvala njoj YuGo, slazem se.savrseno.Al, ipak si glavu ulogu odigrao....nije te mogla potegnut da i sam nisi htio.?!Ukapiraj na jedini moguci nacin-pozitivan stav imam prema svakoj vrsti pomoci.al od nas je zavisilo
heroinapg

Post by heroinapg »

HVALA TVOJOJ ZENI!!!!
Modesty

Post by Modesty »

pozdravi ženu :wink: bila je odličan statista i dio publike koji gromko navija....glavna uloga je bila tvoja i hvala tebi na ispravnim odlukama i hrabrosti8da ne kažem mudima)sorry na prostakluku :rolleyes:
mysunrise

Post by mysunrise »

heroinapg wrote:Hvala njoj YuGo, slazem se.savrseno.Al, ipak si glavu ulogu odigrao....nije te mogla potegnut da i sam nisi htio.?!Ukapiraj na jedini moguci nacin-pozitivan stav imam prema svakoj vrsti pomoci.al od nas je zavisilo
Nažalost, slažem se!
Pokušala sam ja na sve moguće načine ! Ponekad sam ludila, što je i sasvim normalno kada te netko laže toliko vremena.... Zapravo ne znam što je gore, dali to što laže mene i sve druge ili činjenica da zapravo i sam sebe pokušava uvjeriti u to!
Dok sam ja bila mirna i skulirana , trudila se i on je bio super, ali čim se razdvojimo ili čim ja poludim i kažem mu npr . 'dosta je bilo, daj se sredi , ja ovo više neću trpiti',on počne brijati da ga ne volim, da ću ga ostaviti ...da ću zavoliti nekog 'normalnog 'frajera kako ih je volio zvati , a sve mu je to naravno bila samo isprika za novi početak! On mene stvarno voli i nikada to od nikog nije skrivao, ali heroin je dugo bio ne samo ispred mene, nego i ispred njega! Volio me onoliko koliko je mogao tj, najviše što je mogao, a što može i kako može voljeti čovjek koji ne voli sebe!

Sad je drugačiji, ne znam .....
tek sad mislim da je neke stvari shvatio i sam! Prvi put kao da se zaista srami, kao da tek sad počinje shvaćati ....
Nadam se da će ovaj put krenuti u pravom smjeru, iako ne vjerujem dok ne vidim ! :D a s obzirom na sve , teško bi bilo i tada vjerovati!
Tako da zaista, svi mi možemo stajati sa strane kao nekakva podrška , ali dok ovisnik sam ne shvati, zaboravi!
Modesty

Post by Modesty »

"čim se razdvojimo ili čim ja poludim i kažem mu npr . 'dosta je bilo, daj se sredi , ja ovo više neću trpiti',on počne brijati da ga ne volim, da ću ga ostaviti ...da ću zavoliti nekog 'normalnog 'frajera kako ih je volio zvati , a sve mu je to naravno bila samo isprika za novi početak! "

klasičan,gotovo školski primjer ovisničke manipulacije i vjeruj mi draga kao majci koja se drgirala kar tog nedužnog malog stvora i loljela svog muža(on je ljubav mog života/muška ljubav) ali nepostoji na planetu ovisnik koji voli nekog ili nešto više od dopa...na žalost,ali jednostavno NON ESISTE.
Ponavljam ti,sdušno navijaj za njega i najmanji,onaj neznatno napredak sa njegove strane nagrađuj,diži uvis da se i sam počne ponosti sitnicama...to vraća samopouzdanje ali u svemu suprotnom,daj mu jasno i glasno do znanja svoje limite i kao sa djetetom...najvažnije je da budeš u tome doslijedna,,,,PRIČA=DJELA
mysunrise

Post by mysunrise »

ajoj..... Hvala ti! Trudim se! Do kad ću, ne znam ! Ovaj put ako se ne osvijesti , ja dižem ruke! Nema smisla da i ja bacim svoj život u vodu zbog njega !
heroinapg

Post by heroinapg »

mynsurise---Nemas pojma kolko mi je drago sto si ovo napisala...Vjerovala il ne, a Modesty zna...UH..lezala sam u krevtu i razmisljala...COVJECE, MENE NIKAD NIKO PODRZAVANJEM.."KNJIG A KOJA SE PODUPIRE JE KNJIGA KOJA PADA"...Mene je istina, kakvagod da je ma bolna je bila-jer ja nisam, bila sam, al zalutala sam u narkoamaniju...Uh.Zahvaljjujem Bogu. Modesty, Ti znas...sunrise...Molim Te, nemoj da pokleknes, molim Te sjeti se!!!NIKOME!!NIKOME NE MOS POMOCI AKO PRVO NE POMOGNES-AL SKROZ SEBI-AKO NE BUDES BESKURPULOZNO SEBICNA-JBG-NISAM TAKVA.nIKAD NISAM BILA.CIJELOG ZIVOTA I KAD SAM STREJT BILA SAM KRIVE DRINE ISPRAVLJALA I POMAGALA I OKOOM TREBA I NT\E TREBA...UH...NE MOG U NI DA QCAM...Naadam se da cete procitati.ti, Mod. znas:} moj rukopis:}}sunrise-DRZI SE...REALNOST, I DA SE NISMO DROGIRALE. SEBE NA PRVO MJESTO! MENI JE NAJTEZE TO BILO!!!! CAK, Bog zna da sam uuuuuuuuh tek skoro to uradila...Od srca

vasa Marija
"samo iskrena" Dodjite na moje topice:} Nije reklama `bena..Trebam vas-hm..Mod kako Ti rece:}-Kome treba vjezba za koncentaciju..Ma ne morate citati sv, ne morate niista..>Samo mi ciste budite!!! i chisti...Al ne "samo" fizicki"
SVAKO DOBRO!
Post Reply