pozdrav svima
Moderator: sanela
Re: pozdrav svima
Pozdrav prijatelju sto duze odugovlacis vece te sranje ceka pa ti izvoli.Kreni covece nemoj traziti razloge vec sutra ces se probuditi bez ikoga oko sebe.
Procitaj sta si napisao i razmisli opet o tome..decko, ti si se, sto bi kod vas rekli, ozbiljno "nakacio" na heroin..A i ići ću više prek volje tamo jer mi je još uvijek super se gudrirat... Bolje da čekam da mi se zgadi..
Cessante causa cessat effectus.
za dupe ćeš da se ujedaš kad dođeš do toga da ti se zgadi :vom: i govoriti si,Bože kako sam bio glup.....toneš sve dublje i dublje i sam tim će izvlačenje biti teže i dugoročnije pa ti vidi.što bi kod nas rekli,bujrum.
Ma joj..ne znam! Stvarno ne znam. Nije da imam neku volju da se skinem, al znam di me ovo sve vodi, tako da se opet želim skinut. A znam da to nije dovoljna motivacija. I znam da je to glupo. I ne znam. Idem na živce sam sebi. A da onda odem na neko lječenje pa šta bude-bude? Jer vidim da ovdje ima ljudi kojima možda treba pomoć više nego meni i osjećam se glupo pišući tu svoje filozofije..
Al onda se opet ne ću skinut..Di da odem?
weg sam moraš odlučiti nažalost, mi ti samo možemo dati pokoji savijet.... tako je... i nemoj misliti da je tvoj problem manji od drugih problema koji su ovdje napisani....
ajde stari drži se.... cmok ti šaljem
ajde stari drži se.... cmok ti šaljem
A jel može onda neki savjet? Stvarno ne znam dal da idem i di.. Znam da će savjet bit da idem negdje zato pitam di. NA je možda dobro za sad.. Ako tamo odlučim ić, neće me bit tako strah.. Neće bit skidanje..
Pa vidi kontaktiraj nekog ako nisi za komunu...idi na pp kod ovih ljudi sto su ti rekli da znaju neka mesta ali moras biti svestan da ti je lecenje bas bas potrebno.Neboj se krize,narkomanu najaca boljka prica o krizi.kreni u borbu i drzi se.pozz 

Fizička kriza je kratka i smiješna u odnosu na probleme i muke koje te čekaju ako se ne odlučiš pravilno.....kažeš da ako odeš preko volje da se nećeš skinut...to je dragi netačno....malo je ko,skoro niko otišao u komunu ili na bilo kakvu drugo liječenje trčeći....ali kad se tamo ode,stvari se riješavaju u toku..nisi sam,dobiješ adekvatnu pomoć onih koji su to već prošli,koji te odlično kuže i koji se ne prave pametniji od tebe..........razmisli,možda te već dana startuju drotovi dok budeš sređivao šemu...šta ćeš onda,ako te budu tukli,zatvorili navučenog bez ijednog lijeka.
najtoplije ti preporučam komunu.U zagrbu imaš i reto i kolokvije za komunu CENACOLO.Ako te zanima nešto više,obrati mi se na PP.
najtoplije ti preporučam komunu.U zagrbu imaš i reto i kolokvije za komunu CENACOLO.Ako te zanima nešto više,obrati mi se na PP.
...a od roditelja neces moci kriti vecito zato skupi hrabrost objevi problem resi ga jer ako trpas pod tepih jednog dana neces imati snage izbaciti to sve smece upropastices i sebe i roditelje zbog toga sto mislis da ti nije jos vreme progutaces ne udicu nego trokraku prijatelju zato kreni...pozz