NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

zvrky

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by zvrky »

Nemam pojima pravo da ti kazem,napravila sam sranje sa nekom pdv prijavom sad bi se roknula najradje jebem ti i pdv i poreske uprave i salterske radnice i knjigovodje i sve ih bash jebem ja po sred cela,uh al sam nervozna jbt,svi me nesto drkaju juce i danas kako sam oci otvorila moralo je nesto da se desi... najradje bi se sad zatvorila u neku rupu najgoru i tamo ostala do daljnjeg.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Modesty

Post by Modesty »

Ajde Lunče na kafu...zamisli kad je pijem u ova doba.....ili si se uspavala ili si poranila na posao...joj ,pa neznam ni koji je dan kod vas :? :D
Luna

Post by Luna »

evo i mene!! dobro jutro svima!! danas je jeli...nedelja...glup dan u pm!! chisto i da ne znam da je nedelja ..kad izadjem vani...znala bih odmah da je nedelja! sve je nekako drugacije nedeljom...tishe...usporenije....ne znam! ne gotivim nedelju nikako. Elem Modesty draga...evo me ...davaj kafu zeno:)
Zvrks...nemoj draga...jebesh im mater...nemoj se ti nervirati....! bilo pa proshlo...shta cesh sad...opusti se ti polako....do ponedeljka ce to sve da ispushe...a ti uzivaj u danashenjem glupom danu :-D ...prvo niko nije vrijedan tvog recidiva...drugo....znam ja da si ti jaka i da mozesh kroz ovo proci bez problema. Gledaj tv...uzmi casu vina...ili pive whatever....mene tv uvijek izvuce. ono zadubim se u neshto i bude mi mnogo lakshe.
ahh sta se raspisah..mozda i ispovijest pochnem pisati kako sam pochela :P :lol: :butthead: :shock:
mahanje svima....
nadin...hvala :wink: ...kako si mi?
sunrise....kako bebica? sorry nisam bila tu juche a vidjela sam kasnije da si me msn-irala :-D hehehe...koja rijech cmokich
ne mogu sada sve da vas nabrajam i posebno pozdravljam to cu jednom mjesecno da radim odlucila sam :D :finga: ..no ne danas....
cmokkkkkkkkk
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
zvrky

Post by zvrky »

Pa ne bi se ja nervirala da je sitna cifra u pitanju ali milion dinara da ojadim zenu...pa ja to ne mogu za zivota dA zaradim ...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

ne moze se popraviti? mora da se moze neshto uraditi??
javi ako ti trebadnu papiri :-D ...shalim se malo...kbg ne znam shta da ti kazem...ali neshto se sigurno moze popraviti.
Modesty

Post by Modesty »

:drinkers: domaća.....via America
zvrky

Post by zvrky »

Pa moze da se popravi ali do tada cu da osedim od nerviranja.
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

pa jebem mu misha zvrks...nemoj se onda sekirati...bice sve ok. znash i sama da se na kraju sve sredi ...nekako...
ali sredi se. od nerviranja nemash nishta...ne moze ti pomoci....sve i da udarash glavom od zid...nece ti pomoci a glava ce te boliti. jebi ga...sta je tu je. ako se moze popraviti ne brini..... ajde fino...udahni duboko....lezi ...upali tv...ili idi gledaj smjeshe videje(kako se to kaze)....na youtube...ajde cmokkkic

e hvala hvala ...kafa moze....
bash sam sada bila (na kratko dodushe)..sa ovim prijateljima na rucku... u restoranu...koji je u sklopu hotela.. wow...ljudi se kupaju u bazenima...suncaju ko' da je juni...ajde reko' bicu i ja u tom folu...pipijem mimozu(mmm..kako je dobro)...komadic sendivica(ostalo ponesem kuci)....ali eto na momenat sam bila u kaliforniji...gdje sam danas i trebala da budem no....shta je tu je.....
mahanje
Modesty

Post by Modesty »

kao i svako jutro ja ću vas sve toplo pozdravit,poželiti vam ugodan dan.....poželiti vam snagu da održite apstinenciju i da budete dobro prema sebi i drugima
A SAD MOŽE I KAFICA :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
sunrise

Post by sunrise »

evo i mene na kavi Modesty, doduse kava je vec davno prosla, sad sam tost pojela i mogla bi zavrsiti onu zapocetu solju kave od jutros. Jel vi volite i hladnu kavu piti? ja da, bez beda
Meni je ovaj ponedjeljak dobro zapoceo, taman ustala i prpremila sve racune za placanje da mi suprug ide na posao i eto ti postara na vrata sa mojim parama. nema mi nista ljepse nego kad ti covjek donese pare pred vrata, no to je ujedno bilo i moje zadnje primanje, kao 8tjedana prije poroda i 8 nakon mi daju lovu.nakon bi beba trebala imati 500E i svaki drugi mjesec jos 600E i jos bi ja dobivala pomoc kao neudata no od svega toga nema nista zbog moje vize. Sutra idem na sud, dati cu bratu privremenu skrb nad djetetom da makar ona dobije vizu i tu lovu posto on ima drzavljanstvo. Dosta sam napeta zbog toga jer to se odamh ide kod suca i ne znam sta da ocekujem, koja pitanja, kakvo ponasanje i stav s obzirom na sve, no znam da ce na kraju to odobriti, makar imam takav feeling, da ce sve proci ok. Onda, kad se ja izborim za sebe opet cu uzeti skrb na sebe i sve 5!

Zvrky pa to je normalno, da covjek pogrijesi, pa da ti vidis koje greske meni moj knjigovodja radi, vjerovatno namjerno! npr.dobim pismo da je taj i taj mjesec kod mene radio neki Abdelyzi Abdelini (jebes mi sve tako neko ime) i da moram za njega 300E platiti. I konj kaze da je to do socijalnog greska i da ce ispraviti. Mislis da je kiurac, jos jedan mjesec je taj lik bio prijavljen da radi kod mene a suma mi se jos nije smanjila na racunu.A socijalno ne moze tu gresku napraviti jer im netko treba dati sve dokumente te doticne osobe i pisati molbu da ta osoba radi.
Hocu ti reci da su greske normalna stvar i da nista nije tako tragiocno kao sto ti se u tom kriticnom momentu cini i da se makar u tvome slucaju stvar moze popraviti i jebi ga izvinis se zeni. pa sta, ti si jos nova tamo, nemas faks a i da imas to je sve normalno.Koliko puta banke pogrijese pa ti posalju pare na drugi konto ili dva puta naplate isti racun.
Znam da ti je tesko i da se nerviras ali jebemu misa, kad bi oni znali koliko toga ti imas u glavi imali bi vise obzira. i jos kad bi znali kako si jaka i sposobna i sta si sve postigla od sebe i svog zivota svako jutro bi te docekivali s crvenim tepihom.ko ih jebe, ti lagano i ne nerviraj se

pozzzzz svima
ja idem danas po novi recept i opet pocinjem s spustanjem, 2mg cu se spustiti

Luna, je tebe sub debljao? hej, ja se samo punim i punim i tocno, ma milijon posto znam da je to od suba, nemam pojma sta da napravim(osim da se sto prije spustam, ali moje spustanje ce opet biti do ljeta a do tad necu biti debela) imam i ja tocno 10kg viska od moje turbo idealne tezine

pusa svima
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Post Reply