Ee - sitila se ja - kako stojite s cigaretama?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Ramona

Ee - sitila se ja - kako stojite s cigaretama?

Post by Ramona »

Sitila se ja sad, pišući Maji kako da izbjegne kružeći joint, da ne uvuče dim, pa se mislim puši li uopće (sigurno pušiš Majo, je l' da? :wink: ), pa se sitim kako moja stara laprda da 'sve zlo počinje od duvana', pa se sitim frenda koji ne puši duvan, niti je ikad pušija (da mu smrdi), a travu voli i redovito puši (ka da trava ne smrdi? ok, nije baš da smrdi-smrdi, ka recimo, što ja znam, pokvareno jaje ili prdac :lol: - heheeee a baš sam prosta danas u pm, ne znam što mi jeee ehehe - trisnite me, brzo (slappp) - ali meni šit, recimo, super 'mirli'/'mrnjuši' :wink: hehehe, ali trava neee, jao - šit se može usri' plaže zakuriti (šprehenzi iz multiplog iskustva), dok trava već - a jebiga, ko da je neko zapalija travu/sijeno, tako smrdi ...

Vezano s dopom - Bože sačuvaj sredit se - nema veze furaš li ili vučeš - a da posli nema duvan za zapaliti - je l' da? A isto, bome (primijetih) vridi i za koku - oliti bilu kokoš!
:smt117
Znači, fleš, pa (leš :lol: ) - pa hop - daj vamo duvan! Ma kad smo već kod toga, zapalin ja cigaret i posli lule šita/trave, pa i posli jointa!

Pa da vas pitam - pušite li? I, koliko? I koje cigarete?

Ja masu pušim - khm khm - ka Turkinja :-D - kad sam doma, manje, ali kad sam vani, uz kavu, a i inače kad se družim, ili ne daj Bože sređena ili uz pivu ili neki drugi alkohol - joooj što to ideee ideee - masu me puta sram :oops: konobarice kad dođe prominit pepeljaru da vidi koliko sam ispušila ...

Više - manje ('isto sranje') u prosjeku pušim kutiju dnevno, bilog Valtera. Da imam love pušila bi bili Dunhill. Mentol cigarete mrzim, ne kužim kako to netko more pušit, osim iz zajebancije, jednom godišnje recimo. :smt017 A imam i neki osjećaj ko da su još 10 puta otrovnije nego normalne. Volim smotati i halfzware Van Nelle duvan za motanje, ukusan mi je. 8) Tu i tamo volim zapaliti crveni Marlboro, ne non-stop jer je stvarno jak, ali ono tu i tamo mi strašno dobro legne, ko i inače jak i ukusan duvan - volim ga ponekad, to mi dođe isto ko recimo fini konjak ili neku drugu žesticu - to je, ka, žestica među cigaretama. Volim miris duhana za lulu, ali samo dok se ne zapali - onda mi smrdi - a onako svjež je prva liga. Isto ko i prave cigare - a Bože dragi kakvih sve danas ima, s mirisom vanilije, ruma, čokolade, višanja ... ma svega! Ali daleko najviše, što se dima tiče, obožavam miris i ukus dobrog hašiša, pa bi volila da se prodaju neke cigarete koje imaju miris i ukus hašiša, a da ne pucaju. To bi, ja mislim, super išlo - evo, bar ja bi ih, prva, non-stop kupovala.

A vii, a viii-iiihiii ? :smt026 Od svih sam sigurna da puše jedino Kate, Zvrky, i Anamarija :? (a zapravo ko i to zna više, pih!), druge nisam pitala ... a Renton isto, je l' da, Rentone :wink: , šišpu, a? Eheee ...
katarinadimedici

prava tema

Post by katarinadimedici »

Jao, gde me nađe! Ja sam sigurna da ću umreti od raka pluća! Pušim tri kutije dnevno i nikada me nećeš videti bez cigarete!To je strašno!Kod nas u Srbiji je takva i politika!Svuda u svetu se propagira borba protiv pušenja, cigarete su skupe, samo kod nas imaš prilagođene svakom džepu! I svi svetski brendovi ovde otvaraju fabrike, zainteresovani za naše tržište?! Ma kakvi zainteresovani, nego da što pre crknemo! Da što pre potamane srpsku stoku, da im ne pravi više smetnje!Pokušala sam sa flasterima koji se lepe na kožu, zaista sam smanjila drastično, ali su mnogo skupi pa ćerka nije više mogla da mi ih kupuje!Tebe je sramota konobarica?! A mene je sramota od čoveka koji mi održava kompjuter! Svaka tastatura upaljena toliko da pojedine tipke jedva postoje!Sad mi je pala još jedna ideja na pamet! Kako je poznato da se svi u stondu palimo i da većinu stvari "obeležimo" (moja mama to zove "narko bedž")ovde možemo pisati za najčudnije paljevine za koje smo čuli ili videli!
Ja imam nebrojeno toga! Moja lično je jedna,a sve ostale tuđe!Riba imala novog dečka i stavila satensku posteljinu za prvo veče!Od seksa nije bilo ništa ali zato ujutro me budi Sandra koja viče :" Mama vatra" i ja vidim plamen kako gori ispred mene, tj. na meni! Ugasili su me vodom i shvatila sam da ne smem više da pušim u krevetu, tako da od onda to više ne radim.Inače najdrastičniji slučaj koji znam je Majin, koju sam već pominjala!Ona je u stondu zaspala i probudila se kad su je vatrogasci izneli napolje, dok od kuće nije ostalo ništa!
Sledeći je slučaj mog druga Ivanjice, koji je takođe zaspao sa cigaretom između prstiju i kada se probudio kažiprst i srednji prst su mu bili živa rana, jer je i plik koji se napravio pukao.Otišao je kod lekara i morali su da mu amputiraju ta dva prsta!Najcrnje od svega je to što je bio džeparoš i što više nije mogao da se bavi tim "zanatom"!
A slučaj Baneta "Šećerka" trebalo bi da uđe u " verovali ili ne"! Nije se upalio cigaretama, već se ustondirao, a noge su mu bile podignute na grejalicu jer mu je bilo hladno! Probudio se tek kada su mu obe noge potpuno izgorele, dobio je opekotine trećeg stepena, a s' obzirom da je bio i šećeraš pa otud "Šećerko" nikada mu rane nisu zarasle i pored truda lekara!
Eto toliko od mene!
zvrky

Post by zvrky »

Puši zvrky nego šta,moram samo mi je to još ostalo sve sam prekinula samo su mi cigare ostale i....jebiga pomalo vutre. E zbog toga neću nikad da prestanem da pušim ako i to uradim onda jebiga :?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

eeeeeeeee da je sada jedan da ga OMĆO zavrne pa da ide u krug. :-D
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
Shone

Post by Shone »

Ej pa bolje da si otvorila temu ko ne pusi :-D
Na zalost i ja sam jedan od onih koji ne vade cigaretu iz usta, mada moram da se pohvalim da sam presao na light cigarete, al kolicina ostala ista- 2 kutije dnevno (Malboro lights).
I ja sam gotivio u krevetu da stondiram sa pljugom tako da mi je X puta izgorela i pidzama i posteljina ali srecom nije bilo nista ozbiljnije.
Ramona

Post by Ramona »

Isuse Bože - ma Kate:
Sledeći je slučaj mog druga Ivanjice, koji je takođe zaspao sa cigaretom između prstiju i kada se probudio kažiprst i srednji prst su mu bili živa rana, jer je i plik koji se napravio pukao.
Ista se stvar dogodila meni !!!
U... u inozemstvu! Bila sam sredila neki gram. Puknem malo - ništa. Puknem još - ništa. Puknem još - ništa! Puknem sve - sjećam se samo da mi je, kad sam se pogledala u ogledalo, 'pobiglo' oko (a imam sasvim normalne oči inače!) i da me to prestravilo :shock: , i... dalje se ne sjećam ništa osim da sam se probudila - bila mi je došla cimerica i još jedna frendica - pogledam ruke, kad ono oba prsta izgorena :? tako da se još vidi ožiljak između prstiju di su bile opekline, di se drži duvan - prokleti Marlboro, kažu da gori do kraja, sve dok cili ne izgori. Posli sam saznala da me cura iz susjedne sobe isto, budila budila - ali me nije mogla probuditi pa me pustila. Srića da sam se uopće probudila, dan danas ne kužim what the fuck nije bilo u redu s tim dopom, ali mislim da je bio otrovan il nešto, kad mi od njega nije bilo ništa, ništa, ništa, i onda 'bum'!!! Misec dana sam nosila opekline po gradu, što ti kažeš žive rane - užasno mi je smetalo, mazala sam kantarionovim uljem što mi ga je frend imao, ali sve uzalud. :cry:

A i meni su frendovima svi lancuni i košulje zapaljene hihihi - meni nisu - a ne mogu se sitit nijednog smišnog doživljaja s nečijim 'zapaljenjem' - možda se sitin ali trenutno me ova slučajnost s izgorenim prstima šokirala pa ne mogu mislit - ali ima jedan drugi u vezi kljuce, čuj ovo: moj bivši (dilao i bio jako navučen i volio spavat po cile dane) je jedanput zaspa, isto tako priko dana (a volio je slatkiše tako da su mu po krevetu uvik bili nekakvi keksi i čokolade) - zaspa je s facom u čokoladi - onda mu je pozvonila mušterija, a on se diga i iša mu otvorit vrata s cilom, rastopljenom čokoladom na obrazu ! Hehehe :D
Cherry

Post by Cherry »

Ja pusim oko paklicu dnevno... uglavnom Lucky Strike. Nikakve paljevine nisam napravila...
Sinoc mi je "eksplodirao" joint. Neka semenka glupa...
M4j4

Post by M4j4 »

Ramona,ti si najveci lik na kugli zemaljskoj! Inace,i ja sam obozavala da stondiram sa pljugom,obozavala sam Marlboro crveni i jos jace cigare,cak sam grizla filter i bacala da bi bile jos jace,a tome me naucio bivsi (izgleda po tvojoj prici Ramona neki isti kao taj tvoj,obozavao slatkise,a narocito cokoladu “Milkaâ€
Image
sunrise

Post by sunrise »

Ja sam pocela pusiti cigare relativno kasno sa 19-20 godina u vrijeme kad sam pocela sa partijima i bombonima.
Trenutno pusim kutiju na dan...dugo vremena sam bila na Marlboro light a sada sam na crvenom. Ali odnedavno su se pojavile neke nove cigare, Button smekaju cak bolje od Marlbora a cijena im je full prisutpacna.
Sto se tice trave i duvanja nisam neki ljubitelj trenutno mada sam imala i svoju fazu svakodnevnog duvanja i glupiranja...bio nam je isfur naduvati se pa vozikati cikiklama ili brijati u autu uz dobru mjuzu ili jednostavno tapijariti na moru...sve u svemu lijepe uspomene me vezu na period duvke, cak pomalo i nevine, ako se moze tako reci.
trenutno ne uzivam u duvanju jer me baci u neko ludo stanje (vjerovatno jer sam psihicki sjebana) pa me furaju paranoje da ce me to stanje drzati ko ko zna kad i da vise necu biti normalna. a jebate ko da sam sad normalna...uglavnom, ne smeka mi.Ja, sad sam se sjetila mog zadnjeg duvanja kad sam se onesvjestila, moz mislit uzmes par dima a ja padam u nesvjest. bruke!!!
A sto se tice paljevina...ja imam oziljak na lijevoj sisi koad sam se probudila zbog mirisa pecenog mesa hihi...ali neke lancune itd nisam spaljivala
Ramona

Post by Ramona »

Fala, M4J4, fala fala hehe :wink: A je, uz dop baš ide kava i jak duvan, jaooo
Locked