Vezano s dopom - Bože sačuvaj sredit se - nema veze furaš li ili vučeš - a da posli nema duvan za zapaliti - je l' da? A isto, bome (primijetih) vridi i za koku - oliti bilu kokoš!
:smt117
Znači, fleš, pa (leš

Pa da vas pitam - pušite li? I, koliko? I koje cigarete?
Ja masu pušim - khm khm - ka Turkinja

Više - manje ('isto sranje') u prosjeku pušim kutiju dnevno, bilog Valtera. Da imam love pušila bi bili Dunhill. Mentol cigarete mrzim, ne kužim kako to netko more pušit, osim iz zajebancije, jednom godišnje recimo. :smt017 A imam i neki osjećaj ko da su još 10 puta otrovnije nego normalne. Volim smotati i halfzware Van Nelle duvan za motanje, ukusan mi je. 8) Tu i tamo volim zapaliti crveni Marlboro, ne non-stop jer je stvarno jak, ali ono tu i tamo mi strašno dobro legne, ko i inače jak i ukusan duvan - volim ga ponekad, to mi dođe isto ko recimo fini konjak ili neku drugu žesticu - to je, ka, žestica među cigaretama. Volim miris duhana za lulu, ali samo dok se ne zapali - onda mi smrdi - a onako svjež je prva liga. Isto ko i prave cigare - a Bože dragi kakvih sve danas ima, s mirisom vanilije, ruma, čokolade, višanja ... ma svega! Ali daleko najviše, što se dima tiče, obožavam miris i ukus dobrog hašiša, pa bi volila da se prodaju neke cigarete koje imaju miris i ukus hašiša, a da ne pucaju. To bi, ja mislim, super išlo - evo, bar ja bi ih, prva, non-stop kupovala.
A vii, a viii-iiihiii ? :smt026 Od svih sam sigurna da puše jedino Kate, Zvrky, i Anamarija