...Modesty...glavu gore...život je lijep...
...ja se danas osjećam...posebno lijepo izvana kao i iznutra...
...zaista,nepamtim dan kao ni noć kad sam se zadnji put ovako lijepo osjećala...na svom crnom dnu našla sam nešto što me podiže...našla sam neki smisao...
hvala ti draga nadin,osječam se ja sasvim dobro i vrlo sam optimistična....savršeno raspoloženje ne postoji...uvijek je u životu nešto što te smeta i sa tim se učimo nositi i pokraj svega ići dalje uzdignute glave......to je život.i oni koji se nisu nikad drogirala,što kaže sanela,bore se svaki dan sa nečim.Svako svoje jade ima.
...znam da ima draga moja...ali tko nas može razveseliti osim nas samih... ...poslije kiše dolazi duga...mada su često kiše ali šta ćemo...idem sad u solarij...malo boje da nabacim...blijeda sam poput duha...a lijepo vrijeme vani...što ga ne iskoristiti za šetnju...ionako trebam prevazići moju socijalnu fobiju...
kazu...kad ti je sve potaman,i lijepo i savrseno..nemoj se previse uzivjeti u to,vec stavi bar mali kamencic u cipelu da te zulja...kad se najmanje nadas-ono te nesto tresne!
ja cu se skromno pohvaliti,da sam pocela bas da cijenim i volim sebe,da uzivam u svom drustvu..sto prije nije bio slucaj,nikako mi se nije dopadalo ono sto sam vidjela i znala o sebi,vremenom sam se naucila prihvatiti,zaboga nobody ' s perfect!
postala sam cudno fina i zastrasujuce smirena...ali krajnje odlucna i principijelna!
lijepo mi je...boreba je svakodnevna-ako ne sa gudrom,onda sa svaodnevnim zivotnim teskocama i problemima....show MUST GO ON!
ja se danas ispraznih na kafi...jebi ga. al evo kad sam vec ovde....moram da smrsham!! sto sam kao vishe na djeti sve se vishe debljam. U pm. Kupila sam hoodia tablete...mozda pomognu. mrzim ovo. sjebaje me. imam vishka 10 kila (to je 20pounds jel de')...uhhh... evo sad se kanim na gym da idem...i onda se malo bolje osjecam. sve dok ne stanem na vagu. grrrr.
zato cesto i pomislim na drogu. Istina... na methu...sam bila ko' kostur (98 pounds)....ali Cesto pomislim na takve stvari. kontam ako samo malo uzmem nekih 7 dana...smrsacu a necu se navuci. Koja bolest. Moja glava je bolesnaaaa!!!!
da li cu ikada biti ko' sto sam nekad bila (prije nekih 12 13 godina)..ili da li cu ikada postati neka bolja osoba...? ne znam...sjebajem se..
odoh u gym
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi