NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sunrise

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by sunrise »

ja se isto nesto cudno osjecam zadnje vrijeme, da nisam toliko mlada mislila bio da me kilamks puca....preznojavim se u sekundi, umor ujutro, neka slabina, povracanje u stomaku, uf, uzas...pijem kao zeljezo no opet sam koma a moje slatke obveze me pitaju kako sam i sta sam nego kmeee :axe: i to je to, ustaj, daj, spremaj

pozz svima
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Luna

Post by Luna »

hehe sunrise...i meni dodju te faze...isto tako. minus beba i te obavze naravno :-D
sta je ovo ljudi niko ne pije kafu ..neke se nove teme otvaraju... :?: :drinkers: ..hmmm
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Modesty

Post by Modesty »

jes vala,pukla birtija skroz....ja ću jednu limunadu,čisto društvo da ti pravim :wink:
Luna

Post by Luna »

e hvala ti....vala bash...i ja cu sok popiti. onaj nash ...gusti od breskve ako moze. kakav glup dan....ne mogu prestati da mislim o gudri /....grrrr
Modesty

Post by Modesty »

grrrrrr............je,super te sredi al koji bed te onda čeka....auuuuu,ovo nanovo....depresice,hladnoćice...ma genijalno nam radi ta gudra.
zvrky

Post by zvrky »

Glup dan ce proci a bed ce ostati zato pamet u glavu da bi i bed prosao :-D Cmokic Luna nemoj vise padati polupala si se skroz u poslednje vreme :D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sunrise

Post by sunrise »

zvrky za ono tamo....jesam pukla ali vidis i sama kako se s tobom ponasaju a da ne pricam samnom...jbote stalno me se spominje i spocitava a nisam ni blizu tamo...nego mi je bio cilj da malo pogledaju sebe i prestaju srati po ovom forumu.kao, otisli su svojom voljom,blabla a stalno su tu i ove spike furaju tamo, ma briga me nek furaju sta ce al nek puste mene....nemam pojma ali mi je i bilo krivo kako je s tobom pricala i kao kakvu te predstavilaa znam tebe i tvoj nivo i da se ne spustas na te niske provokacije dok mene bas briga ja cu svakog ko zasluzi poslati di mu je mjesto

Luna, wats up? but 4 real?

ima koga nocas za neku spiku, bas mi je nocas potreban netko :(
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
zvrky

Post by zvrky »

Sunrise moze ona ( i bilo ko drugi ) mene da predstavi kako god hoce,oni tamo svi jako dobro znaju ko sam i kakva sam ja,ali najbitnije je da ja znam kakva sam ostalo me bas i ne zanima mnogo. Ovo pre neki dan sam upala stvarno da vidim sta rade kako si i sl. pa sam naletela na vasu prepirku oko dece i to mi se nije ni malo svidelo,mislim alo ljudi imate li granice u podjebavanju...

I meni je bilo krivo kako je svojevremeno pricala samnom ali nema veze mislim da ona zna jako dobro da je u nekim stvarima jako pogresila bar ono sto je vezano za mene,i stvarno ne zelim raspravljati o tome,ja tamo odem jednom u 6 meseci procitam samo ono sto mi je dostupno jer sam banovana ( jbg da ih ne spijuniram otkud znam ) i vidim kako su i sta rade ako uopste i dobijem odgovor a da to ne bude neki napad...i iskreno ne znam zasto idem tamo kad me svaki put napushe al eto ipak su mi na neki nacin drage Ramona i Katarina...A ako bas zeli da me pljuje jbg nek me pljuje ako to nekome pricinjava zadovoljstvo...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

a to tamo je..??? na aljasci?
sunrise...i cant stop thinking about drugs....! thats 4 real. napisacu ti pp ili e mail....
evo danas je nedelja....ganjam neke tablete-hoodia ili tako nesto-kao na prirodnoj bazi za mrsavljenje....jbg..sjebah se ovako moram1 evo pijem kafu. nisam nista uzela iako sam imala plan...i shemu. uhhh...al eto sad imam $40 koj e mogu portoshiti na te tablete i kupiti sebi neshto fino. ali eto...sanjala sam bijele chize...i onaj osjecaj utrnosti od bijelog. jbg....imam problem...ochigledno. moram na meeting otici. evo bash sada gledam gdje ima neki danas...
zvrky

Post by zvrky »

Znas ti Luna gde je to tamo...narkonet...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply