-InTRO-Hroinapg

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
heroinapg

Re: -InTRO-Hroinapg

Post by heroinapg »

J`el ovo url..da urlamo:>...ma sve...za sve da se pomolimo...Ako treba i vichi samo to ne...JA necu da se kunem...Al, Bog...Ja i niko 3. ne zna
Ako ces kokain-skaci-heroin-chuchni-exer-zabij ga u zid...speed..trchi i tak....tak-tak
Ama...ok samo danas...Al SVAKO DOBRO-ne samo danas...A ako oces...intraven. DaBog da te pcela ujela! (moja kletva), a kolko ja zlo mislim!?
Ovo je naravno za sve...............
zvrky

Post by zvrky »

Ja ne videh slikicu
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
heroinapg

ZIMSKI SAN

Post by heroinapg »

:rolleyes:
Attachments
image02929.jpg
image02929.jpg (29.76 KiB) Viewed 2461 times
heroinapg

Post by heroinapg »

Teodorova subota
U subotu prve nedelje Časnog posta, pada praznik svetog Velikomučenika Teodora Tirona. Toga dana se u pravoslavnim domovima kuva žito kao za slavu. Tako se slavi uspomena na jedan događaj iz prvih vekova hrišćanstva. Naime, u vreme rimskog cara Julijana Apostate 362. godine, kada je bilo gonjenje hrišćana kao u vreme Nerona, naredi ovaj car da se sve namirnice po carigradskim pijacama i radnjama popršću krvlju od žrtvenih životinja, kako bi se hrišćani oskrnavili i ne bi mogli da se pričeste. Međutim, sveti Teodor Tiron javi arhiepiskopu carigradskom Evdoksiju, da hrišćani Carigrada ne kupuju ništa od namirnica, nego da u svojim domovima, te nedelje kuvaju pšenično žito i mešaju sa medom, i to uzimaju umesto hrane. Hrišćani tako i urade, i dostojni se pričeste u nedelju Pravoslavlja Kao uspomenu na taj događaj, u ovaj dan, domaćice kuvaju žito kao za slavu, i služe svoje ukućane i go Danas cu zapaliti svijeste koji toga dana dođu u kuću.

Danas cu zapaliti svijeċu za sve pokojne, spokojne pokojne, za sve narkomane koje su tajno sahranjivali, koji su dan poslije “isteka” implatanta uzeli Heroin…posebno za Mog Prijatelja, brata Duška, koji je poginuo, bio zavistan od heroina-chist pred Bogom 5 godina, mene od tog zla odvlachio (nakon njegove pogibije sam uzela ponovo)-prije 2 ipo godine Duško je činio sve da spriječi da se njegovom bratu ne daje, prodaje droga. Poginuo je on-a trojica momaka u kolima su ostali živi-NJegovi 90% i dalje ne vjeruju da nije bio drogiran. A na sahrani je 10% populacije bila policija.
Duka-Duke-Vojvodo-Neka te Andjeli čuvaju-veċ to rade, al posebno danas...
heroinapg

Post by heroinapg »

Podsjetih se da rekoh mami prije par mjeseci da cu radije dodati prefix Mr. Dr. nego nositi necije prezime-a 97,7% postoji jedno koje bih nosila-
A sad da se nosim :arrow: sa sobom...u sobu u bed, ne bad
Modesty

Post by Modesty »

Idemo dalje...nekad otežanim korakom,nekad trečećži ali napred....život ide.....ide...sa nama ili bez nas i nama dragih.
heroinapg

Post by heroinapg »

Kada sam krenula, kisha je sipila, a kako sam se priblizhavala stala je...Svijeca-plamen se igrao sa mnom-kao-tj. Duka se salio sa mnom da me nasmije-kao nekada ili nikada
rajouno

Post by rajouno »

TUZNo ,svi smo imali vjerujem nekog tako bliskog...i znam da s od toga nikad necemo oporaviti...vec sam pisala o tome,nek pocivaju u miru!
peace...
PER ASPERA AD ASTRA...
heroinapg

Post by heroinapg »

Oporavlja me to Što znam da počiva i smješka se s neba.ZNAM
heroinapg

Post by heroinapg »

Otkazite letove, pretrazite oblake
i panika nek' sjedne na presto
zaustavite putnike i namjerne i slucajne