I kad je lijepo i kad je ružno, ne birini PROĆI ĆE
Moderator: sanela
Re: I kad je lijepo i kad je ružno, ne birini PROĆI ĆE
Procitaj me pozdrav,pazi da ti osecaji nepredju u agoniju,to tesko prolazi.pozz
- PROČITAJ ME
.... Da,raja ali ja ne pišem kako se trenutno osjećam..... ja se ustvari exstra osjećam, da dani su divni, evo danas sam pola dana radila, pola sam šetala, ispijala kafe po gradu sa rajom, meni ustvari život i nije tako crn...... Nego ja jednostavno ne umijem napisati ništa pozitivno..... šareno..... smiješno..... toplo... ono da zvuči nekako primamljivo i slušljivo za naše uši.... lijepo čitljivo za naše oči...... kužite.... ja pišem ovako kako pišem, pokušavala sam unijeti u tekstove i pjesme nešto vedro....ali jednostavno ne ide..... kod mene to ne ide..... ne znam kako da se izrazim..... ili samo da kažem ja ne znam drugačije.... uglavnom su mi tekstovi ovako napisani..... kada ih pišem.... ono kad me opali inspiracija iz mene izlazi ovo što izlazi..... .............ali ja sam u biti veoma nasmijana, pozitivna, malo opičena osoba, mnogo pričam i tako to..... ali se na papiru ovako izražavam.... valjda tako izbacujem onu prljavštinu i negativu iz sebe.... možda sam i podvojena ličnost, a da toga nisam svjesna.... ne znam..... ali, svakim danom saznajem nešto novo, drugačije, valjda kao i većina nas....... VOLJELA BIH DA OVE TEKSTOVE NE SHVATATE TAKO OZBILJNO....KAKO SE MENI ČINI..... ALI, JA SE NE OSJEĆAM DA SAM U NEKOM SAD AMAN CRNJAKU..... ZAISTA NISAM, SAMOTAKO SE POVJERAVAM PAPIRU......... Bojane,a, da ta agonija.....pa mogu ti reći da je bilo jedno vrijeme, ali je odjednom nestala.... odlepršala......... Modesti...... i tvoja ima mjesta, vidim da hoćeš da uđeš u moje misli, i da me shvaćaš na neki svoj određen način, to poštujem.....aaaaaaaaa.... ti moja mala draga Zvrkičice samo budi tu i prati me..... prati čvaku šta piše.... barem tako kažu ovi moji koji me svakodnevno okružuju.......
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
AJDE,BITNO JE DA SI TI NAMA DOBRO,KAKO KAŽEŠ I U PRAVU SI,NEK IZLAZI,BOLJE NEGO DA SE TALOŽI U TEBI...NEGO SAM MOŽDA MISLILA DA I NE MORAŠ DA PIŠEŠ POEZIJU SVAKI PUT....MA PUSTI ME DUŠO,PIŠI ŠTA TI GOD PRIJA 

- PROČITAJ ME
... Modesti, ja pišem i radim u živitu ono, što mi tog momenta prija, i nedam nikome da mi to kvari..... možda sam sebična......ne znam.... to bi trebali drugi da kažu....... a, stvarno u zadnje vrijeme fakat samo pišem poeziju.... i kroz takav način se izražavam.... nešto mi prija..... i radim uglavnom pravilne srtvari u životu koje mi gode...... mislim da je shvatljivo..... evo npr. zadnjih dva mjeseca, se lijepo osjećam i ne mogu stalno ponavljati ili pisati kako mi je dobro u duši, glavi, srcu..... to je dovoljno jednom da pomenem i svi znaju i svima drago zbog kolegice.... ali u zadnje vrijeme nadolaze mi ovakve riječi, neobične.... kao što si spomenula poezija....eeee.... draga to mi nešto leži i to hoću da pišem, da radim ono što meni u datim momentima prija.......sada kada bi me neko djete zamolilo da mu napišem nešto za školu, neku zadatu temu..... ja imam osjećaj da bih je napisala kroz poeziju...hahahaaaa..... ali nekako tako je..... ne znam zašto.... valjda mi naletio period....a, imam ja tako tih nekih prenosa.... jedno vrijeme pišem jednu vrstu nečega.... pa me opali nekada da pišem sasvim nešto deseto, jednostavno sam takva.... mislim da u tome nema ništa čudno ni loše.... sem što sam ja malo čudna sama od sebe....... vidjet ćeš kad me ovo isfura počet ću opet pisati nešto čudno, nešto sasvim deseto.... i opet će biti iste reakcije raje sa foruma.... bit će ono....eeeee..... šta li nju sad puca, kakve li su joj misli u glavi, kakav li se budalaš sad uvukao u mozak i zadaje nebule, a ona ih prenosi na komp ili papir....... nešto ću vam odati.... malo neobično, ali ja ovako pišem........ ono.... uopće ne biram mjesto ni vrijeme, niti ono mene bira.... samo mi sine ideja, izvadim papir i olovku i napišem ono prvo što mi je palo na pamet.....,.... ne znam kako ostali ljudi pišu..... možda sjede kući za stolom, sa šoljom kafe i čekaju inspiraciju..... nemam pojma.... ma, lupam i ja svašta..... ima nas svakakvih....... i budala.....hahaha valjda se neće niko naći uvrjeđen...... hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa od budala........pihihiiiiiiiiiii hihihahaaaaaaa.... ljubi vas vaša budalicaaaa......

Samo ti pisi
i uzivaj. Jedino sto mi da kazemo smeta jeste sto ne vidim borbu,ne vidim nasu jacinu,tvoju jacinu,sve je crno i ok neka je ali daj da osetim da si jaca od tog crnila,ljubim te :smt058

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- PROČITAJ ME
.... OK...... dobro, mila potrudit ću se....... kao prvo zbog sebe.... valjda je i to moguće.... ne znam..... meni je svaki dan sve ljepši i ljepši.... zaista uživam u životu, u svemu... raduju me sitnice.... eeee... sada što ja pišem crno.... jebi ga.... Zvrki..... ne umijem drugčije........ bitno je da je meni ovamo dobro, a to što je moja poezija takva ili je prihvatite ili nemojte.... ne znam šta bi vam... ili je nemojte čitati ako vam se ne dopada.... ona je moj, meni dobra....i ja sam time zadovoljna mislim da je to ok. kada sam ja zadovoljna...... ljubim te......
Pa procitaj me podeli sa nama i malo tih lepih stvari nekima bih znacilo mozda,pozz za tebe naravno da je dobro da covek iskazuje emocije.
- PROČITAJ ME
hoću Bobane podjelit ću........ ali ne pjesmom niti nekim tekstom nego ću ti reći par stvari koje me trenutno vesele u životu...... evo..... zaljubljena sam pravo, naravno obostrano je, to je trebalo da mi se desi, jer sada i ne razmišljam toliko o gudri kao prije, ipak sam ja čista tek 7.... 8.... mjeseci što je relativno kratak period.........eee, onda mnogo radim sa ljudima posao mi je takav da mnogo pričamo i zezamo se.... niko od tih ljudi koji me okružuju ne znaju da sam bila ovisnica, tako da se droga i ne spominje....... mislim ona je uvjek nekako tu prisutna..... ono kaka se priča o bilo čemu neko zna i to da spomene, na šta ja odmah prevrćem temu, jer mi se automacki prevrne sve u stomaku jer vidim kako je život i ovi sada normalni izlasci lijepi bez dodatnih ili ti popratnih vitamina......... nekako sam okružena normalnim ljudima koji mi sa malo lijepih riječi ulivaju neko neobično, meni potrebno samopouzdanje........ joj sada bih ja tebi mogla o ovome da pišem do iznemoglosti....hahahaaa..... kužiš nekako sam koliko toliko, zadovoljna dosadašnjim životom...... nastavit ću ja pisati vama kako je meni lijepo u životu i tako te neke stvari...... ali ja jednostavno moram pisati tu neku poeziju, jer mi je došao taj flesh.... kužite...... neki dan sam izjavila joj ko meni reče da sam ja umjetnička duša...... crko ko god je hahahahahaaaa.......
- PROČITAJ ME
VELIKO POZDRAV BOBANE DRUŽE ....... :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 PDT_Love_18 :smt023
- PROČITAJ ME
.... Noć bez sna....... u ovoj dugoj noći bez sna, bila sam svjedok, novog rađanja dana........... bila sam svjedok, da se sve okreće i ponavlja.....da sve stari, umire i da se obnavlja........ okreće se ona...... prokleta sudbina..... kakva gorčina...... kakva dubina bez dna me djeli od ove noći bez sna..... od novog dana dao novog dana...... SVANI.......SVANI ČEKANI DANU....... SAMO DA ZNAŠ POKAŽI SVOJU ZORU OFUCANU........SAMO DA ZNAŠ........koliko je dana prije tebe pokazalo tu tvoju zoru zanosnu........ iznosanu...... a ti ćeš je obući....... onakvu izderanu, iskrpljenu, pohabanu.... SVANI.,....... ODMORI OVE ULICE.........UMORNE OD MRAKA...... UMORNE OD NOĆI BEZ SNA.......UDAHNI U NJIH ZRAKA.......DAJ IM NEK DIŠU.......NEKA PONOVNO ZAMIRIŠU........DAJ IM DIO SEBE...... DAJ IM DIO DANA........