vjerujes li mi s. da me je uhvatila neka ravnodusnost i tupost i bas me briga za ispit,i bas me briga za momka,i za sve njih...tako uzivam u samopovredjivanju...cccc(no,ne reckam se vis-dovojni ih je po rukama 'obecanja')
jedino me je a.utjesi donekle,al kako prekinuh vezu tako nestade i taj filng...izgleda da cu it o uspjeti da unistim kao i sve do sada-ALO-JA SAM AUTO DESTRUKTIVNA LICNOST-I UZIVAM U omaLoVAZANJU SEBE-TRENUTNO!
SAMO SAM DANAS TAKVA....EH,KAD BI ZNALI....
VOLIM VAS IZ SVEG SRCA
DJAVOLICA
Moderator: sanela
Re: DJAVOLICA
Last edited by rajouno on Tue Feb 19, 2008 4:27 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
sve je okic..eto,nadjem ja rjesenje uvijek..ta autodestrulcija traje vrlo malo-i odma trazim grebem -izlaz
natjerala sam se da pojedem 3-4 parceta slane njeguske prsute,onako tanko izrezane...i stanglicu za kraj sa casom mlijeka!jos uvjek iscekujemo vijsti...majka je budna cijelunoc...voli vas beba...
reci ja ,reci ja-da se zna...da se zna, da sam najbolja je jasno je kao 2 i 2...
ahhahhaaahhhahhhha
natjerala sam se da pojedem 3-4 parceta slane njeguske prsute,onako tanko izrezane...i stanglicu za kraj sa casom mlijeka!jos uvjek iscekujemo vijsti...majka je budna cijelunoc...voli vas beba...
reci ja ,reci ja-da se zna...da se zna, da sam najbolja je jasno je kao 2 i 2...
ahhahhaaahhhahhhha
PER ASPERA AD ASTRA...
heheThe Egyptian Mau is an elegant beauty that graced Ancient Egyptian art as early as 2200 B.C. Throughout most of the Ancient Egyptian timeline, these cats were seen as both loving companions to be treasured and valuable protectors to be honoured & revered. Egyptian Maus were originally trained to hunt prey, such as birds & fish, and return the bounty to their humans. They were also taught to guard crops by keeping away small animals that would disturb them. Cats were held in such high regard that if anyone was to be caught killing a cat in this period, they would be immediately stoned to death for their crime.
The Egyptian Mau showcases a scarab, or an "M" on their forehead.The Egyptian Mau's spots do not need to make a pattern. They may be small and round, large & oblong or a combination in between.Other than their unique background, the Egyptian Mau has several key physical differences that set them apart from other spotted cats.
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... a&start=75
mada je to ovo-samo rekoh odakle citiram
* Looking up Rai_Uno user info...
<Dissolved_Girl> Irena?
<Rai_Uno> musko sam bre
<Dissolved_Girl> izvini
<Dissolved_Girl> izvini
<Dissolved_Girl> izvini
<Rai_Uno> nista
<Rai_Uno> sve ok
pocela da mi se prividja...a cista sam:}
<Dissolved_Girl> Irena?
<Rai_Uno> musko sam bre
<Dissolved_Girl> izvini
<Dissolved_Girl> izvini
<Dissolved_Girl> izvini
<Rai_Uno> nista
<Rai_Uno> sve ok
pocela da mi se prividja...a cista sam:}
Beboooo moja pa tebi frka opasna tamo
ima li potrebe da te zovem?

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
ekipo samo da se javim.umrla je..misam bas ok,ali moram zivjeti!poz sve puno
PER ASPERA AD ASTRA...
covjece,koje pravopisne greske napravljene u afektu-mrtva padoh ispravljajuci to !nervira me ,ne mogu to da citam kao da je pisao neki maloumnik-mada nisam daleko!problem je sto je meni bog dao SVEGA PREVISE,pa mogu sad da filozofiram...droga mi je zivot uzela,i ne mogu da ocekujem da me ljudi razumiju sad-dapace,znam da me ama bas niko ne razumije!ponekad mi je tolika 'guzva' u glavi da mi dodje da vrisnem!svo ono moje stanje,proteklih par dan jeste bila jedna zestoka kriza,najzesca koju sam ikad osjetila..naslucivala sam je...DOBRO SAM PROSLA!SVE RJEDJE IMAM ISPADE,ali me to ne tjesi-necu uopste da ih ima vise!rekoh-tako mora biti!!!
bakica se konacno sirota odmorila...oplakalo je moreljudi,cak je i "mayor" dosao da izjavi saucessce...ona je poticala iz veoma cienjene i poznate porodice...jedino je sin nije cijenio,e znam kako cde dalje zivjeti-ne zatrazivsi njen oprost za zivota!
nikad gori dan nego juce...neprospavana prethodna noc,bol..sok..u 8h isprd kapele,pise -18c...nisam morala da stojim tamo,svo vrijeme-ali zasluzila je i nas 4 unucadi smo ponosno stajali,dok se sarena masa i povorka smjenjivala...bilo je u svega-od najjacih ratnicikih boja na licu-bundi od svih vrtsa zivotinja,do ajnovijih frizura a la victorija beckam.sve mije licilo na paradu pijanstva i kica...al drago mi je sto je bilo toliko ljudi-nek se zna ko je moja baka bila!
stajali smo u kapeli od 8 do pola 2,prvo su poceli bolovi u stopalima,nesnosni...zatim grcevi u butinama i preponama,vilica koja zvekece od zime,,,ruke koje 'vriste' od bolova i silnog stiskanja,jednom sam cak i jauknula-toliko me je zaboljelo,tek uvece sam vidjela zassto-popucale mi vene na desnoj ruci od zime,i stiskanja...masakrirali su me...bol je danas malo podnosljiviji...kasnije sam sva odumrla,bilo mi je svejedno-mogli su i mene pored nje da legnu..
nismo je mogli krsteno ni oplakat od silne zime,ovjece -18 aloooooo
al' sam zato sinoc kad sam se vracala...provalilo iz mene...nek joj je laka crna zemlja,sinoc je sanjah...lijepu i nasmijanu-a nikad se snova ne sjecam-to je ona dosla da se 'oprosti' i da mi kaze da je nasla mir...dobro moje stvorenje-VOLJECU TE ZAUVJEK!AND EVER!!!
bakica se konacno sirota odmorila...oplakalo je moreljudi,cak je i "mayor" dosao da izjavi saucessce...ona je poticala iz veoma cienjene i poznate porodice...jedino je sin nije cijenio,e znam kako cde dalje zivjeti-ne zatrazivsi njen oprost za zivota!
nikad gori dan nego juce...neprospavana prethodna noc,bol..sok..u 8h isprd kapele,pise -18c...nisam morala da stojim tamo,svo vrijeme-ali zasluzila je i nas 4 unucadi smo ponosno stajali,dok se sarena masa i povorka smjenjivala...bilo je u svega-od najjacih ratnicikih boja na licu-bundi od svih vrtsa zivotinja,do ajnovijih frizura a la victorija beckam.sve mije licilo na paradu pijanstva i kica...al drago mi je sto je bilo toliko ljudi-nek se zna ko je moja baka bila!
stajali smo u kapeli od 8 do pola 2,prvo su poceli bolovi u stopalima,nesnosni...zatim grcevi u butinama i preponama,vilica koja zvekece od zime,,,ruke koje 'vriste' od bolova i silnog stiskanja,jednom sam cak i jauknula-toliko me je zaboljelo,tek uvece sam vidjela zassto-popucale mi vene na desnoj ruci od zime,i stiskanja...masakrirali su me...bol je danas malo podnosljiviji...kasnije sam sva odumrla,bilo mi je svejedno-mogli su i mene pored nje da legnu..
nismo je mogli krsteno ni oplakat od silne zime,ovjece -18 aloooooo
al' sam zato sinoc kad sam se vracala...provalilo iz mene...nek joj je laka crna zemlja,sinoc je sanjah...lijepu i nasmijanu-a nikad se snova ne sjecam-to je ona dosla da se 'oprosti' i da mi kaze da je nasla mir...dobro moje stvorenje-VOLJECU TE ZAUVJEK!AND EVER!!!
PER ASPERA AD ASTRA...
"DA SE BAR MOGU PROBUDITI
U SVIJETU LJUBAVI,
BEZ STARIH DUGOVA I OVIH NAKAZA
STO SU ME STALNO PRATILE...
DA TE BAR MOGU POLJUBITI
BEZ LOSIH SJECANJA,NA HLADNA PROLJECA
I SLIKE STRADANJA
STO SE BAS ZA NAS ZALIJEPE...
JER MOJ JE ZIVOT 'IGRA BEZ GRANICA'
UMORNA PRICA,TRGANJE STRANICA
NA KOJIM NISTA NE PISE
JER MOJ JE ZIVOT VJECITO PADANJE
KAD ZBROJIM PORAZE -NISTA NE OSTANE
SAMO JOS VUCEM NAVIKE...
I SVE NA TOME OSTANE"
19.2.2008
U SVIJETU LJUBAVI,
BEZ STARIH DUGOVA I OVIH NAKAZA
STO SU ME STALNO PRATILE...
DA TE BAR MOGU POLJUBITI
BEZ LOSIH SJECANJA,NA HLADNA PROLJECA
I SLIKE STRADANJA
STO SE BAS ZA NAS ZALIJEPE...
JER MOJ JE ZIVOT 'IGRA BEZ GRANICA'
UMORNA PRICA,TRGANJE STRANICA
NA KOJIM NISTA NE PISE
JER MOJ JE ZIVOT VJECITO PADANJE
KAD ZBROJIM PORAZE -NISTA NE OSTANE
SAMO JOS VUCEM NAVIKE...
I SVE NA TOME OSTANE"
19.2.2008
PER ASPERA AD ASTRA...
Primi moje najiskrenije saučešće bebo.........ja sam odrasla kod svoje bake i voljela sam je više od majke,njena smrt je za mene bio veliki gubitak ali život ide dalje i netrebamo sebično i egoistično žaliti za onima koji su otišli tamo gdje su pozvani i gdje im je sigurno mnogo bolje nego ovdje na zemlji.
Ljubi te tvoja Modesty
Ljubi te tvoja Modesty