ANONIMNI IZ CRNE GORE
Moderator: sanela
Re: ANONIMNI IZ CRNE GORE
Svi su rekli .AMA BAS SLUCAJNO-nisam znala ko ce reci.ja cu dodat da su i ovdje sada mixane grupe
POZVRAV koJIMA-NJIMA
SVima
ZAzeli, zazeli jako,
Zazeli, to moze svako...zazeli samo....i bices tamo GDJE TREBA!
AL ZAZHELI JAKO
I BICE TAKO! BILJANA79...kao i svi mi
POZVRAV koJIMA-NJIMA
SVima
ZAzeli, zazeli jako,
Zazeli, to moze svako...zazeli samo....i bices tamo GDJE TREBA!
AL ZAZHELI JAKO
I BICE TAKO! BILJANA79...kao i svi mi
Hocu, hocu... Bobane, svako dobro!!!
Naravno i Heroinapg... spava mi se...
Danas sam prisustvovala sastanku NA nekih 20-ak minuta (iz objektivnih razloga sam napustila sastanak-nije za ovaj TOPIC). Bilo je potrebno da odgovorimo-damo svoje misljenje da li da grupama prisustvuju pripadnici suprotnog pola (iako su vec prisustvovali). Ja sam i u cetvratak rekla da se moje misljenje nece promijeniti i nije/ niti ce.
Razgovarale smo, bile smo nas 4 zavisnice+cura koja je strucnjak i na svom ( u svakom pogledu-moje misljenje) je 100% na svom mjestu+clan grupe.
Odgovarali smo na pitanja-na neka na koja ne mozemo dati odgovorr-Elem, ja se bas za ta zalijepih i odgovorih?!
Imam negdje upitnik-ako ne-ima ko ce ga postaviti.
Uglavnom-ja cu parafrazirati...
Sreca je putovanje u nepoznato, ali s upaljenom svjetiljkom tvog srca.
A ja cu dodati Aktiviraj svoju srčani centar i dozvoli da tvoje Ja koje je izvan misli pronađe put do ostvarenja toga što želiš vidjeti u svom životu. U ležećem položaju stavi slušalice na svoje uši, zatvori oči, počni dublje disati i dozvoli da se u tvom životu manifestiraju zdravlje, uspjeh u poslu, bolji odnosi, novac, sretniji ljubavni život, otkrivanje tvoje životne svrhe, produbljenje duhovnog iskustva, prodor u duhovne stepenice....SUNCE, MJESEC, SVAKI POGLED, OSMIJEH.....Sve sto si Ti!
Da-Ako upaljena svijeca ne pali druge..onda nije srecna?!
O Boze, zasto bash ja moram pisat (hm-ZASTO BASH JA-citas li me?:}?! Ne moram-sala mala-Come on...Ja sam samo 20ak min bila tamo
Razgovarale smo, bile smo nas 4 zavisnice+cura koja je strucnjak i na svom ( u svakom pogledu-moje misljenje) je 100% na svom mjestu+clan grupe.
Odgovarali smo na pitanja-na neka na koja ne mozemo dati odgovorr-Elem, ja se bas za ta zalijepih i odgovorih?!

Uglavnom-ja cu parafrazirati...
Sreca je putovanje u nepoznato, ali s upaljenom svjetiljkom tvog srca.
A ja cu dodati Aktiviraj svoju srčani centar i dozvoli da tvoje Ja koje je izvan misli pronađe put do ostvarenja toga što želiš vidjeti u svom životu. U ležećem položaju stavi slušalice na svoje uši, zatvori oči, počni dublje disati i dozvoli da se u tvom životu manifestiraju zdravlje, uspjeh u poslu, bolji odnosi, novac, sretniji ljubavni život, otkrivanje tvoje životne svrhe, produbljenje duhovnog iskustva, prodor u duhovne stepenice....SUNCE, MJESEC, SVAKI POGLED, OSMIJEH.....Sve sto si Ti!
Da-Ako upaljena svijeca ne pali druge..onda nije srecna?!
O Boze, zasto bash ja moram pisat (hm-ZASTO BASH JA-citas li me?:}?! Ne moram-sala mala-Come on...Ja sam samo 20ak min bila tamo
Znam koga citiram-apsolutno isto mislim-ko ne zna neka ukuca 2-3 rijeci iz ovog citata-PEACE!Veceras, kao i na pocetku svakog decembra imam malo druzenje sa momcima koji su bili sa mnom u Avala a posle i u Reto centru. Imamo tu kao neku malu tradiciju da se okupimo svi na datum kada sam ja usao u centar, posto sam bio prvi. Bice nas petnaestak, neki ce doci i sa zenama, mislim da bi takav skup bio pravi ODGOVOR svima koji kazu da je narkomanija neizleciva bolest...
-
Evoo mene opet...samo da se kratkoo javimm...ne uzimam exere vec 18 dana...hehe
zivot mi se totalno prmjenio...kao da je proslo 5 godina od mog proslog uzimanja...naime shvatila sam neke stvari...samo sto meni neke drage osobe nisu shvatile...my deckoo...jee toliko opsjednut uzimanjem da jedva ceka petak ili subotu da se klepne tavom po glavi...a u subotu tj. preksinoc je uzimo prah...ja stvarno ne znam sta da radim kako da mu pomognem...jer on je toliko zacaran drogom i to mu je malte ne sve u zivotu poslije mene...
...i odbija da prestane...kaze bolje mi je zivjeti 4 godine extra nego 30 prosjecnoo....ja sam tako izgubljena vise ne znam sta da radimm...a kad bi samo vidio kako je zivot ljepsi bez toga....al kad bi...

zivot mi se totalno prmjenio...kao da je proslo 5 godina od mog proslog uzimanja...naime shvatila sam neke stvari...samo sto meni neke drage osobe nisu shvatile...my deckoo...jee toliko opsjednut uzimanjem da jedva ceka petak ili subotu da se klepne tavom po glavi...a u subotu tj. preksinoc je uzimo prah...ja stvarno ne znam sta da radim kako da mu pomognem...jer on je toliko zacaran drogom i to mu je malte ne sve u zivotu poslije mene...

-
evo jos jedna njegova izreka:ja sam dozivio najbolje trenutke i najbolja iskustva u zivotu na x-u
i zelim da ih bude jos
i ne zelim prestati....!!!
omg omg omg
i zelim da ih bude jos
i ne zelim prestati....!!!
omg omg omg
-
^^
Ja sam ta osoba o kojoj se prica dva posta iznad
Ja sam ta osoba o kojoj se prica dva posta iznad

MA samo neka si osoba
PEACE
PEACE
"jer on je toliko zacaran drogom i to mu je malte ne sve u zivotu poslije mene... "
Mila moja,u takvoj si zabludi jer da je sve to posle tebe,zašto ga ti ne možeš ispunit......ti si mu posle svega toga a ne prije toga.To je srećo svijet droge i tko je u njemu,droga mu je na prvom mjestu što neće reći da te on ne voli ali kad bi htjela provjeriti,lako bi se uvjerila da drogu voli više.
Mila moja,u takvoj si zabludi jer da je sve to posle tebe,zašto ga ti ne možeš ispunit......ti si mu posle svega toga a ne prije toga.To je srećo svijet droge i tko je u njemu,droga mu je na prvom mjestu što neće reći da te on ne voli ali kad bi htjela provjeriti,lako bi se uvjerila da drogu voli više.