ANONIMNI IZ CRNE GORE
Moderator: sanela
Re: ANONIMNI IZ CRNE GORE
Je li heroina da te pitam ja nesto ,si ti mene uzela za zamorche hahahahahhahahhahaha da ucish njih na mom primeru kako ne treba ili o cemu je rec?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
ja bih bila jako sretna da u mojoj blizini postoje grupe An,imam visoko mišljenje o tom putu izlječenja.
Svi stariji forumaši znaju da sam ja jesenas napravila recidiv posle 10 godina apstinencije od heroina...možda nisam bila dolječena,možda sam se previše oslanjala na svoje snage i pogordivši se,podcjenila neprijatelja.Upravo iz tog razloga mi se sviđaju sastanci An jer se stalno priča o tome i to stalno pričanje ne doživljavam kao doživotno opterećenje da to izgleda kao da cijeli život nečeš izaći iz droige,naproitiv,možda je to jedini način da se cijeli život držiš podanje od nje.
Gadna je to bolest posebno ako pri prvom,drugom skidanju ne odradiš to kako Bog zapoivjeda,ako nezauzmeš pravilan stav o drogama i svemu što izaziva ovisnost.....eto to vam piše jedna ovisnica koja se bori svaki minut za svju apstinenciju.
Svi stariji forumaši znaju da sam ja jesenas napravila recidiv posle 10 godina apstinencije od heroina...možda nisam bila dolječena,možda sam se previše oslanjala na svoje snage i pogordivši se,podcjenila neprijatelja.Upravo iz tog razloga mi se sviđaju sastanci An jer se stalno priča o tome i to stalno pričanje ne doživljavam kao doživotno opterećenje da to izgleda kao da cijeli život nečeš izaći iz droige,naproitiv,možda je to jedini način da se cijeli život držiš podanje od nje.
Gadna je to bolest posebno ako pri prvom,drugom skidanju ne odradiš to kako Bog zapoivjeda,ako nezauzmeš pravilan stav o drogama i svemu što izaziva ovisnost.....eto to vam piše jedna ovisnica koja se bori svaki minut za svju apstinenciju.
zvrky-Modesty je odgovorila-ja zelim svakog da cujem.Nikada se nisam na tudjim greskama ucila, ali...pocinjem i to-poqsavam i pocinjem u isto vrijeme
Nisam upucena pa bih zamolila nekog da mi objasni zbog cega i muska i zenska grupa ??? Zasto nisu svi zajedno ??? I da li je tako samo u CG, Bosni ili je tako svuda,... u Beogradu ??? Cemu ta podela na M i Z ???
Biljana79-pise gore -tacnije na 10.oj oj strani-ne rekoh "samo" ojha
Da, da, da... jasno mi je - ne(i)kada nije na odmet procitati dva, 3, 5, 15... puta.
Ovo MOJE i ne ide tako lose kao sto sam mislila da ce da bude. Obavila sam i razgovor sa mamom mada nije bilo neophodno mnogo da se prica - ONA sve zna... pa bi Cane (partybreaker) nastavio... ona je moja! Povadila kartice iz telefona, zatvorila SE na par dana u odaje... TV i komp. su mi jedini prozor u svet. Sutra cu, posto je ponedeljak da skoknem do apoteke po malo Lorazepmcica, ionako mi bez recepta nece dati vise od jedne kutije, da pripomognu PSihi oko Fizike, da i tih nekoliko dana prodje. Auh - tek posle toga me ceka PRAVI posao oko SEBE... ali idemo redom...od danas, preko sutra...do...
- joesspappa
Biljana79, u Bg su mesane grupe... odnosno nema nikakvog pravila. Niko nikog ne sprecava da dodje. Ko god zeli i ko god misli da ima problem sa drogama, slobodan je doci. Jedini uslov je ZELJA da se sa drogama prekine. Niko nikog ne ogranicava, niko nikog ne osudjuje. U knjizi anonimnih narkomana pise: Ukoliko niste sigurni da li ste zavisnik, nastavite da dolazite, ne morate odmah da odlucite. Znajte samo jedno, niste slucajno dosli ovde. Ja bih dodao kao sto nisi ni slucajno naisla na ovaj sajt.
Svako od nas je prosao to sto ti sad prolazis. I imas podrsku od mene, a verujem i od ostalih. Ucini nesto za sebe. ISTRAJ. Kad god zazelis, kad god ti je potrebno, na raspolaganju ti je moja podrska. Imas zelju da prekines, to je dobro... Sad samo malo vise zazeli...
Budi dobro... :smt023
Svako od nas je prosao to sto ti sad prolazis. I imas podrsku od mene, a verujem i od ostalih. Ucini nesto za sebe. ISTRAJ. Kad god zazelis, kad god ti je potrebno, na raspolaganju ti je moja podrska. Imas zelju da prekines, to je dobro... Sad samo malo vise zazeli...
Budi dobro... :smt023
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Hvala na lepim zeljama i doci cu do Krunske (to mi je zgodnija adresa) cim malo stanem na noge!
Biljana drzi se i pisi...