ANONIMNI IZ CRNE GORE

Ovdje možete saznati više informacija o programu AN i pronaći podršku ukoliko ste još uvijek ovisni i tražite pravi način uspostavljanja i održavanja apstinencije.

Moderator: sanela

heroinapg

Re: ANONIMNI IZ CRNE GORE

Post by heroinapg »

and it"s passing strange, and I'm waiting for the train, caught up on this line again...and it's passing slowly, killing time but it's better than living in what will come...!!!
SLOWLY PROLAZI, A FALICE TI VREMENA KADA BUDES CISTA...NE ZVALA SE JA HEROINAPG
BILJANA79, umorices se i od cekanja i cekaonica i waitingsa i waiting roooms
Pasces na dno-rece Aca O LUKAso
JA sam padala na dna!
USTALA SAM
Priznanje=pocetak
+mozes ovdje pisati, vidis da nije problem nikakav, ali i dalje kako ti raiuno, a mislim da svi mi isto mislimo-napisi sve ovo-kopiraj-baci negdje drugdje-vidljivije-ostali komentari-drugaciji-raliciti
Tebi/ meni nije potrebno bilo da se neko slaze sa mnom
+mashi mishicu, samo nemoj da ostavljas SEBE!
Biljana79

Post by Biljana79 »

Ma, mrzi me da postavljam sad... nije neophodno ali jeste potrebno???!!! Kakav sklop recenice? A PRIZNANJE... pa priznala sam, odavno - i to sam bas PRIZNALA - toliko da sam se uzivela u tu ulogu kao da je pod moranje da se drogiram! Kao da nista drugo na ovom svetu ne postoji... Kao da je to neminovnost! Ne postoji druga opcija - tragedija pa tragedija! Tako to MORA! Ej. cuj - mora, a svi znamo da BAS NE MORA !!! I sta da zakljucim na kraju osim - IDIOT! Kazem sebi - idi Biljana sad lepo i rokni se negde jer sto zivis, sto mucis i sebe i druge kad NECES da se menjas! E to je izgleda sustina - NECU negde u dubokoj podsvesti ma koliko se ubedjivala da HOCU! I vrtim pricu u krug... vracam se na isto... dosadilo mi je! Isto je bilo i na grupama - na kraju svega se svede na to - duboko podsvesno NECU - duboko podsvesno negiram sve ono sto mi svest govori da je ispravno, da je dobro...
heroinapg

Post by heroinapg »

A PRIZNANJE... pa priznala sam, odavno - i to sam bas PRIZNALA - toliko da sam se uzivela u tu ulogu kao da je pod moranje da se drogiram! Kao da nista drugo na ovom svetu ne postoji... Kao da je to neminovnost! Ne postoji druga opcija - tragedija pa tragedija! Tako to MORA! Ej. cuj - mora, a svi znamo da BAS NE MORA
uh-ma i ja sam bila vjeciti kontras
IMAJ SNAGU DA PRIHVATIS STVARI KOJE NE MOS DA PROMIJENIS
HRABROST DA PROMIJJJENIS ONE KOJE MOS
RAZUM DA RAZLIKUJES JEDNO OD DRUGOG

samo za Tebe BILJANA79
nije od mene, al ja e napisah...o kozna koji put al klimni glavom da si procitala-vidjecu ja :wink:
Daj, ne budali...svima bi nama to najlakse bilo uradit-vratit se droZi-ne drogi, nego droZI!!!!!
I babi nekoj bi bilo milo da se osjeca kao Ti/ ja na heroinu
ALI AVAJ...ZIVOT POSTOJI
SUNCE MJESEC
IZBOR JE TVOJ
heroinapg

Post by heroinapg »

BILJANA79-gdje da ti postavim, posto ovdje vec jesam HALT..
il simPtome
imas ljutnju, bijes, usamljenost, umor
NE DAJ SE!
citaj ponovo, umijes Ti to i po profilu koji si napisala-u profilu i iz svakog ugla se vidi-NE BJEZI OD SEBE-nemas od cega=IMAS SE CEMU VRATITI!TI
Biljana79

Post by Biljana79 »

Ej, jel da je super ovaj misic? Toliko mi je bio sladak kada sam ga videla da stvarno nisam mogla da odolim a da ga ne izaberem. A toliko mase ovim rucicama... ko nenormalan!
A, kakav odgovor! Hocemo li da ga protumacimo kao ono - Lepo vreme danas! ili.... Ma kazem ti - ima nesto u tom misicu!
heroinapg

Post by heroinapg »

i ja kazem da ima
MASI NAMA...AL NEMOJ SEBI
nemoj da odmases
kako nema u misicu
i vidi
SAMO DANAS
je za sve nas..mene zavisnike-aj pokusaj samo 1 dan da ne uzmes-1 dan....SAMO DANAS...aj jedan....Neces umrijet?Ako umres, platicu ti kartu pa dodji da :smt071 +platicu i metke...al dovoljan ce jedan biti
zvrky

Post by zvrky »

O bozed ragi kolko ste pukli svi s tim " samo danas" ...daj osvestite se malo jbt auuu grrrrrrrrr
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Biljana79

Post by Biljana79 »

Da sad ne obecavam - bezveze je da obecavam... probacu da probam... citaj - probacu !!! Nisam rekla kad!!!
heroinapg

Post by heroinapg »

ZVRKY-TI SE ONESVIJESTI!!!!!!
ja sam svjesna-i nemoj da mlatis dje ne treba! curi ne treba to! ni meni! Brisi ovaj post-ili...A ti stvarno
JA SAM CUDNA, GRUBA, GLUPA, JA SAM HEHEHE
AL stvarno si premnozila...aj se podijeli!
U IME OCA I SINA
I SVETOGA DUHA
ENTER
DELETE
joesspappa

Post by joesspappa »

zvrky wrote:O boze dragi kolko ste pukli svi s tim " samo danas" ...daj osvestite se malo jbt auuu grrrrrrrrr
Draga komsinice, ja za sebe ne smatram da sam puko i da mi vece osvescenje od ovog treba...
Ja sam danas sebi rekao e @ neces se drogirati danas. I znas sta? nisam. i sutra cu to isto da sam sebi kazem. I verujem da cu uspeti. Jer ja uvek jedan dan mogu da istrpim, izdrzim ili sta vec...

i jos nesto nismo ovde dosli da se vredjamo ! prijatnu noc zelim !
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Post Reply