Iskustva iz centra u Crnoj Reci

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

cokapeace

Re: Iskustva iz centra u Crnoj Reci

Post by cokapeace »

Viola,nadam se da si čula/o :?: o slobodi govora. na ovom forumu ljudi cirkulišu,novi zamenjuju stare,i sasvim je normalno da novi ljudi razmenjuju iskustva sa "starim",umesto da traže i čitaju šta je tamo negde neko napisao.
Uostalom,ova tema bi bila zaključana- da je- "Zaključana"
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
zvrky

Post by zvrky »

E vala viola upravu si...hahahahahhahah kad se setim rasprave joj joj.....
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
viola

Post by viola »

Vidi, Adame, koliko sam ja primetila/o, u vezi sa temom Crne reke uglavnom cirkulisu razliciti nickovi istih ljudi (bar je tako bilo ranije, ako se dobro secam :rolleyes: ) . Medjutim, mi stari smo i dalje ovde, otprilike u istom sastavu, a novi zainteresovani su, koliko sam primetila, oni kojima je pola familije i komshiluka u Crnooj reci, te ne vidim sta bi oni ovde od nas mogli novo da saznaju. Ja sam uvek za slobodu, a protiv nasilja bilo koje vrste, a diskusija o ovoj temi se obicno zavsi prilicno nasilnom komunikacijom koja ne vodi nicemu. Postoji razlog zasto je ta tema zakljucana, i ja mislim da i treba tako da ostane, osim ako se pojave neke znacajno nove informacije o kojima nismo govorili. Ovako, se vrtimo u krug i trosimo i vreme i prostor bez razloga. :D I, da, sloboda, to je ono o cemu je ovde rec! :!:
Pozzz za moju Zvrky :D
zvrky

Post by zvrky »

Zatvorena je tema bila zato sto je zamlo doslo do tuce onvde a i live hahahahahhahahahaha vredjanja je bilo dosta a i sto je ovako pocelo rec po rec...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
adam*

Post by adam* »

Povlacim sva moja pitanja.................samo neka tuku.......... :rolleyes:
cucla cucla cuclica
viola

Post by viola »

Joj, sorry Adame, obracala sam se Cokapeace_u.... Oprosti, molim te, zurila sam, i moj odgovor nema nikakve veze sa tvojim pitanjima :cry: Oprosti, molim te! :oops:
heroinapg

Post by heroinapg »

a sam uvek za slobodu, a protiv nasilja bilo koje vrste, a diskusija o ovoj temi se obicno zavsi prilicno nasilnom komunikacijom koja ne vodi nicemu
A JA SAM za NENASILNU KOMUNIKACIJU...
peace!
Post Reply