Potpuno se slažem s tobom !!!odgovaras samo na indirektna. To sto ti pricas ,to je sve samo teoretisanje,uopstavanje,nisi nikome rekao nista ,zapravo
A i s tobom Rentone, da 'vrana vrani očiju...' itd. Netko je dobro postavio pitanje Vedadu, ne sjećam se više točno tko, 'Pa zašto onda, Vedade, zahvaljuješ Igli?'
A kako, Mustafa, ne bi komentirao tuđe izjave: pa što mi ovdi drugo radimo nego komentiramo tuđe izjave !!!
Moram reći i da se potpuno slažem s tobom, Kate, da mi je glupo što se teme uopće zaključavaju. Ljudi ne dovrše ono što su imali reći - e - ali dođe moderator, reče svoje i brže-bolje zaključi/zaključa temu ne bi li njegova bila zadnja, u stilu 'Pššš-ššš-dos-ta! Tra-la-laaa: mm je l' da je lijepo vrijeme danas?' A ljudi i dalje kipe. Pa zašto se ne bi svađali, raspravljali? Zašto? Bolja je - valjda - bar je meni uvijek bila draža - iskrena svađa - nego namješteni osmjesi.
Ponovit ću da mi je, više nego ružna - gnusna - bila izjava 'nije na tebi da sudiš kako će se DOKTOR ponašati' - to je jedna od najodvratnijih izjava koje sam u životu čula.
A ružno je bilo i reći Luni da su joj postovi dosadni i puni gramatičkih grešaka - pa ljudi/moderatori, pa pogledajte samo broj i opsežnost Luninih komentara, a posebno opet, sadržaj - njeni se postovi većinom sastoje od dobrodušnih savjeta i bodrenja ljudi, em da se počnu ili nastave skidati, em da pišu o sebi što više (a to je opet u svrhu psihoterapije i, posredno, skidanja), ima strpljenja opširno pisati pm-ove, odgovarati na svaki posebno (što ja ne bih imala živaca), za svakog ima toplu riječ, voli i zdravu šalu ... Kužite li vi koliko ona pridonosi ovom siteu? Pa ona je sunce-mjesec-luna ovog foruma! I onda joj reć da je dosadna. Pa to je drsko stari yebate!
A što se tiče gramatičkih grešaka - a to sam rekla i Luni - krivo si ti skužio, razmisli: nisu njeni postovi nepregledni zbog grešaka (nema ona uopće nešto značajno puno grešaka) nego zbog te trotočke kojom završava rečenice, čime im svima, nesvjesno, daje identičan ton. Točnije, ispada kao da ona svoje rečenice niti ne završava: svaki znak interpunkcije daje određenu intonaciju rečenici, čak do mjere da imamo situacije da istoj rečenici različit znak daje potpuno različit smisao. A ako znamo da tri točke označavaju nedovršenu misao, tvoji se, Luna, postovi, čitaju kao hrpa fragmenata: rasap nedovršenih, iskrzanih misli. Hehe, disperzija mjesečine

Plus mala slova, plus nedostatak odjeljaka. Interpunkcijski znakovi igraju veliku ulogu u tekstu: stvari se naglašavaju, udaljavaju, ističu, ublažavaju ... Eto, možda ćete mi zamjeriti i reći da ja sad filozofiram - ali ja vam govorim ono što mislim (a mislim da filozofiram

Ponovno i na kraju, ovaj mali traktat o ulozi interpunkcije na narkomanskim forumima služi (služi kao 'Lunobran'