ocajna majka
Moderator: sanela
Re: ocajna majka
Ne znam jeli mi lako ili tesko a kako je tebi nisam te pito. Znam da sam tek usato ali da mi je dobro pravo. Stavr izbora i gledista. Svaka medalja ima dvije strane, e samo treba prvo doci do medalje da bi se mogle vidjeti obadvije strane. Jeste ima dvije strane ali se uglavnom na TV-u vidi samo jedna. Sto ti ovom pisem? Zato sto sam ovih dana u duhu olimpijskih igara. Vidis Sasa mojoj mahali i njenim stanovnicima su puno vise zla nanjeli srpski vojnici nego heroin. Sad se pitam na glas? Dali je zlocinac svaki pripadnik vojske Republike Srpske. Mozda su presudu da je pocinjen genocid nad djelom pripadnika mog naroda donjeli napuseni pravnici. Mozda, Hag je u Holandiji a trava se tamo legalno konzumira, jel tako? . Smeta mi iskljucivost, pa cu spomenuti Americki Kongres koji je potvrdio da su u Srebrenici pocinili genocid vojska Rebublike Srpske potpomognuta MUP-ovim, vojnim i paravojnim foramcijama Republike Srbije. Znam ko ce jos amerikancima vjerovati, ti amerikanci napravise klasifikaciju na teske i lake droge. Mislim droga je droga nema lakse i teske a to ce nam potvrditi niko drugi do balkanska, evo u konkretnom primjeru Bosansko Hercegovacka zakonodavna vlast. Droga je droga, Heroin je isto sto i Trava, ko ne vjeruje nek kupi kilu i jednog i drugog i uputi se do najblize stanice MUP-a. Tamo vjeruju i postoju zakon u kojem stoji da je droga = droga. Znaci kazna je ista. Zanimljivo, ne znam samo kako im alkohol pobjeze u legalu. Svi se barem na ovom forumu slazemo da je alkohol recidiv. Evo jedna Molitva da nam Bog pomogne da svi skupa budemo pametnij i tolerantniji. Dragi Boze, Molim te pomozi da svako djete koje ima namjeru da proba drogu da ta doga bude trava i da samo na travi ostne. Molim te pomozi i da svaki heroinski ovisnik kad pravi recidiv da ga pravi sa travom. U ime Oca i Sina i Svetoga Duha. Amin!
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
Ja molim Boga da nijedno dete, nikada, ne proba ni travu, niti bilo sta drugo sto njegov zivot moze usrati, kao sto su nasi usrani ili su bili...Molim Boga da nijedan narkoman nikada ne ispadne toliko glup i slab da napravi recidiv sa bilo cim, matematika je prosta, duvanje vraca u heroin...Sto se tice rata, ratka, sarajeva, pala, mudzahedina, cetnika,slobe, alije, franje,svega i svacega......
Ovo je 2008., prostor ex-SFRJ, tema narkomanija, ucesnici svi narodi i narodnosti, sa ranama manjim i vecim....
I zato-nemojsratiživotati...
Ovo je 2008., prostor ex-SFRJ, tema narkomanija, ucesnici svi narodi i narodnosti, sa ranama manjim i vecim....
I zato-nemojsratiživotati...
SAMO CEO ŽIVOT...
"joe... , ma nije bitno , rasplakao si me . Nije to ništa novo , često ja to činim . Ovoj majci , kao i da si meni pisao , njoj , isto je kao i meni .... oprosti , malo sam nepovezana inače , kamoli ne sada .... Sve bih učinila za svoju djecu , ama baš sve , ali kad me gledaju NEMOĆNU , ......OPET..........oprosti.Zbog toga , te jebene nemoći , nemam snage izudarat sebe po glavi , zaključat se u podrum , iskrizirat 10 dana , ...moram pisat domaće radove , moram kupat i ošišat sina malo posli ....kako , ako se tresem , ako nisam spavala 3 dana , kako ako .... ZAČARAN KRUG....."
Amyna,moli te jedna zaista ocajna majka,potrazi pomoc sto prije,od muza,roditelja,rodbine,prijatelja,bilo koga u koga imas povjerenje i za koga znas da ce ti moci pomoci.Ti si svjesna svog problema,i da tako dalje ne ide,a to je ogroman pomak prema boljem.Pa sta ako odes u komunu,gdje ces,kako vidim od ostalih koji su boravili u komunama,uspjeti da pobijedis ovisnost.Tvojoj porodici sigurno je tesko gledat te ovakvu,po pisanju mogu pretpostaviti da si jako nesretna,i sigurno bi bili presretni da se promjenis pa makar izbivala iz njihove okoline duze vrijeme.Molim te razmisli o ovome.
Djeco draga jedino se trebamo moliti da niko neproba nikakvu drogu,ni travu jer vecina pocinju(kao i moja kcerka),travom a nakon nekog vremena,davo uzme pod svoje i nepusta,znate i sami.
Majko Saba,dobro dosla.Ja sam vec pisala o svom problemu,i ovaj forum je nesto najbolje sto je neko mogao da pokloni ovisnicima i suovisnicima.Sanela hvala ti.Kad se konektujem na internet prvo "dodem "na ovu stranicu.Ovde mogu pisati o svom problemu,pitati za savjete,citati tuda iskustva,sto ne mogu nigdje drugo,pogotovo svojoj okolini.Mnogi okrecu glave od ovakvih problema,kao to se njih ne tice.Ovdje sam shvatila sta mogu a sta ne uraditi da pomognem svom djetetu,a trenutno to je da nista ne potenciram,cekam da ona sama ,jer niko drugi ne moze,zatrazi pomoc.Nadam se da ce to biti sto prije.
Amyna razmisli mozda neko ceka tvoj poziv za pomoc.
Amyna,moli te jedna zaista ocajna majka,potrazi pomoc sto prije,od muza,roditelja,rodbine,prijatelja,bilo koga u koga imas povjerenje i za koga znas da ce ti moci pomoci.Ti si svjesna svog problema,i da tako dalje ne ide,a to je ogroman pomak prema boljem.Pa sta ako odes u komunu,gdje ces,kako vidim od ostalih koji su boravili u komunama,uspjeti da pobijedis ovisnost.Tvojoj porodici sigurno je tesko gledat te ovakvu,po pisanju mogu pretpostaviti da si jako nesretna,i sigurno bi bili presretni da se promjenis pa makar izbivala iz njihove okoline duze vrijeme.Molim te razmisli o ovome.
Djeco draga jedino se trebamo moliti da niko neproba nikakvu drogu,ni travu jer vecina pocinju(kao i moja kcerka),travom a nakon nekog vremena,davo uzme pod svoje i nepusta,znate i sami.
Majko Saba,dobro dosla.Ja sam vec pisala o svom problemu,i ovaj forum je nesto najbolje sto je neko mogao da pokloni ovisnicima i suovisnicima.Sanela hvala ti.Kad se konektujem na internet prvo "dodem "na ovu stranicu.Ovde mogu pisati o svom problemu,pitati za savjete,citati tuda iskustva,sto ne mogu nigdje drugo,pogotovo svojoj okolini.Mnogi okrecu glave od ovakvih problema,kao to se njih ne tice.Ovdje sam shvatila sta mogu a sta ne uraditi da pomognem svom djetetu,a trenutno to je da nista ne potenciram,cekam da ona sama ,jer niko drugi ne moze,zatrazi pomoc.Nadam se da ce to biti sto prije.
Amyna razmisli mozda neko ceka tvoj poziv za pomoc.
- miratesman
Draga amina toliko imas razloga da se boris,da prosto ne mogu da verujem da tako dubogo padas u depresiju.Borimo se mi majke koje nismo probale nista od tog zla a kao da jesmo pored svoje nesrecne dece.Moras da iskoristis sansu,ako ni zbog
koga onda zbog svog deteta.To dete ocekuje to od tebe.Sta ce ti veca snaga? Procitaj postove nas nesrecnih majki.Pa ti sa svim saznanjima upravo TI treba da se podignes i stavis tacku,pa sve iz pocetka,Da ti se dete sutra divi." Moja majka je bila zavisnik ali je uspela"- To je velika stvar da sutra ono to ne bude.To je dokaz tvoje jacine i snage.
koga onda zbog svog deteta.To dete ocekuje to od tebe.Sta ce ti veca snaga? Procitaj postove nas nesrecnih majki.Pa ti sa svim saznanjima upravo TI treba da se podignes i stavis tacku,pa sve iz pocetka,Da ti se dete sutra divi." Moja majka je bila zavisnik ali je uspela"- To je velika stvar da sutra ono to ne bude.To je dokaz tvoje jacine i snage.
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
Nije vazno da svatis TI. Vazno je da svatim ja. Da je neki dan par kilometara od mene 10.000.000 ljudi. NapisalO NE nije se desio genocid, nije u par dana na par kvadrata mucki streljano 10.000 ljudi. Sinova, oceva, brace ako smo od Adama i Eve. E moj SSSaSa gdje je ljubav vasa, jeste pasa, ljubav prasta. Pricam o ljubavi, domu zdravlja. Ljubav spaja i razdvaja. Ti meni pricas kako se skinuti sa Bayer aspirina? Znam ja, samo ga prestanes piti.ba
Retro je IN, retro su Adam i Eva. To je pocetak i kraj.
Odoh sad, samo JA imam jedinstven DNA.
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
- joesspappa
Prijatelju, o cemu ti pricas?????? Lepo pogledaj u kalendar... Ako gledas ispravno pisace ti 2008, februar, 12. Pominjes nesto sto nema nikakve veze sa poentom foruma. Ako bi sad mi pisali ko je koga, ko je prvi poceo, ko je onda kome, gde bi mi stigli!? Na naslovnu stranicu... ili u ludnicu... ili u crnu hroniku... ili na listu za banovanje sa foruma. Ako ti se pise o politici pisi, ali ne ovde, molim te. Ovde su, kao sto dete svemira rece, narkomani koji se bore za zivot. Iz dana u dan. A da li je heroin unesrecio vise ljudi nego bilo koji rat je tema za diskusiju!? Ali ne mislim da je to tema kojom mi treba da se bavimo. Jednostavno smatram da je sve to iza nas i nije nas problem. Nas problem je kako se skinuti, kako ostati cist i kako preneti poruku da je zivot bez droge moguc. I stoga molim te pridrzavaj se ovog recepta, a politiku izostavi.PlayLife wrote: Nije vazno da svatis TI. Vazno je da svatim ja. Da je neki dan par kilometara od mene 10.000.000 ljudi. NapisalO NE nije se desio genocid, nije u par dana na par kvadrata mucki streljano 10.000 ljudi. Sinova, oceva, brace ako smo od Adama i Eve. E moj SSSaSa gdje je ljubav vasa, jeste pasa, ljubav prasta. Pricam o ljubavi, domu zdravlja. Ljubav spaja i razdvaja. Ti meni pricas kako se skinuti sa Bayer aspirina? Znam ja, samo ga prestanes piti.ba
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
sve sam prOčitala , i mogu samo jedno reći ,- RAT JE SRANJE- i u ratu se događaju sranja , bilo i ostalo , ....PRAVEDNO - NORMALNO DA NIJE- ALI LJUDI .......
KUDA IDEMO......OVAKO NENORMALNI , BAR JA :snakeman:
KUDA IDEMO......OVAKO NENORMALNI , BAR JA :snakeman:
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
Onuda kuda zelis tuda i ides 

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!