Majka tuzna, oprostite sto sam Vam useto ovako u temu bez rijeci podrske, pogotovo bez savjeta. Jos jednom oprostite majka. Bivsi sam ovisnik o Heroinu i ne mogu slusati poredjenja trave i Heroina. Mozda bi i mogao da moj mozak ne pravi proekciju na poredjenje regrutovanog vojnika VRS i Ratka Mladica. Neko vec napisa svakome njegova tuga najveca. Kako sta pametno reci i kako kome pomoci to ne znam, u ovakom svijetu meni ostaje da se druzim sa ljudima koje trava ne bace u crnjake, ljudima koji su stali iza svoje proslosti i ne prebacuju svoje greske na vragove, dzavole i sejtane.
Pozdrav, oprostite po 3 put, odletio sam diljem www.
ocajna majka
Moderator: sanela
Re: ocajna majka
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
PlayLife,neka si se javio,dobro je procitati sto vise misljenja,mozda nekom pomognu ko jos nezna sa cim ima posla.
najbitnije je da vi sad budete cvrsti i da ni na momenat nepokazete svoju slabost.
poydrav
poydrav
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
Evo i ja se ukljucujem u temu.Jako je pohvalno sto je otvorena ovakva tema.Hvala svima koji su je omogucili da i mi koji smo na zalost tkz.pasivni narkomani ucestvujemo i da nam se pomogne.
Draga djeco (mislim na ovisnike)javljajte se i recite nam svoje ponasanje ,svoje misli itd.mozda tako pomognete i nama i nasim voljenim koji su u istim problemima kao vi.
Neznam dali bih vas osudjivala zbog toga sto radite jer je kasno za osude kada vec pocne.
Procitala sam da jako dobro profitirate odnosno manipulisete sa osjecajima majki koje pate zbog vas.Nije profit uzimati drogu ali procitah da imate neku vrstu kajanja zbog svega sto radite .Pitam se jeli stvarno to zlo jace od sazaljenja od svega sto je normalno u zivotu.Jeli to jace od majcine ljubavi?
Ako moja smrt moze pomoci mojoj kcerci ja molim Boga da se to ispuni odma.
Spasite se zla i pomozite i onima koji vas vole
Draga djeco (mislim na ovisnike)javljajte se i recite nam svoje ponasanje ,svoje misli itd.mozda tako pomognete i nama i nasim voljenim koji su u istim problemima kao vi.
Neznam dali bih vas osudjivala zbog toga sto radite jer je kasno za osude kada vec pocne.
Procitala sam da jako dobro profitirate odnosno manipulisete sa osjecajima majki koje pate zbog vas.Nije profit uzimati drogu ali procitah da imate neku vrstu kajanja zbog svega sto radite .Pitam se jeli stvarno to zlo jace od sazaljenja od svega sto je normalno u zivotu.Jeli to jace od majcine ljubavi?
o čemu ja ono pišem cilo j....jutro . Došla sam do zaključka da moj život je bio i ostao TAMO NEGDI , ... dalje , ne znam. Možda da ne učinim još veća sranja , možda bolje da neke ne povrijedim skroz .
Žao mi je , nisam kompetentna davat ikakve savjete , ja sam samo promašen slučaj u pogrešnoj priči , oprostite .
o čemu ja ono pišem cilo j....jutro . Došla sam do zaključka da moj život je bio i ostao TAMO NEGDI , ... dalje , ne znam. Možda da ne učinim još veća sranja , možda bolje da neke ne povrijedim skroz .
Žao mi je , nisam kompetentna davat ikakve savjete , ja sam samo promašen slučaj u pogrešnoj priči , oprostite .
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
Draga moja ne ocajavaj nisi jedina pisi nam sta te boli .
OTVORI SRCE BICE TI LAKSE SA NAMA SI
OTVORI SRCE BICE TI LAKSE SA NAMA SI
Lako mi je za tebe i tvoje drustvo koje trava ne baca u crnjake...Vi mora da ste neki veseljaci...I meni je dosta ljudi koji svoja sranja pravdaju ceo zivot, makar dovodili u zabludu one koji nemaju pojma sa cim se susrecu...PlayLife wrote:Majka tuzna, oprostite sto sam Vam useto ovako u temu bez rijeci podrske, pogotovo bez savjeta. Jos jednom oprostite majka. Bivsi sam ovisnik o Heroinu i ne mogu slusati poredjenja trave i Heroina. Mozda bi i mogao da moj mozak ne pravi proekciju na poredjenje regrutovanog vojnika VRS i Ratka Mladica. Neko vec napisa svakome njegova tuga najveca. Kako sta pametno reci i kako kome pomoci to ne znam, u ovakom svijetu meni ostaje da se druzim sa ljudima koje trava ne bace u crnjake, ljudima koji su stali iza svoje proslosti i ne prebacuju svoje greske na vragove, dzavole i sejtane.
Pozdrav, oprostite po 3 put, odletio sam diljem www.
Trava je droga, heroin je droga.
SAMO CEO ŽIVOT...
- joesspappa
@Saba,
Dobro doslicu, pre svega, zelim...
Na ovom forumu, postoji dosta tema koje se bave problemom suovisnistva. Odnosno kako bi vi rekli, pasivnim narkomanima. Nekako mi ne ide taj izraz, jer on oznacava narkomana, zavisnika u apstinenciji, a to vi nikada niste bili. Stoga ni ne mozete razumeti ono sto mi osecamo, radimo i zelimo. Kako ne mozete razumeti, tako mislim da ni nema potrebe za osudom. Jedino ako ce vama biti lakse. Nama nece. Niti ce nam pomoci. Niti odmoci. Jer mi magistri manipulacije svi do jednog, nacicemo cemo neko opravdanje i razlog kako niste, bas ono sto posto u pravu. I kako ste mozda i vi krivi za nesto. Za nesto sto je nama smetalo, a vama ne. I sto vi smatrate da je glupo. I nama je, al nam smeta.
Majka je ta koja bezuslovno voli. A manipulise i malo dete a kamoli matori iskusni koman. A kajanje o kome vi pricate dolazi mnoooogo kasnije. Negde pred onaj zveket od dno. A na tom putu do dna sve je slabije od tog zla, mislim, recite mu pravo ime... da li je heroin u pitanju, ili alkohol, ili trava ili sta vec ex, speed, nebitno, cega se plasite!? Verujte mi da je to zlo jace od bilo kog osecaja na svetu. Ne kazem da je ispravnije, lepse i bolje. Nego jace. Jace je od osecaja da volis, da si voljen, jace je od majke i deteta zajedno. ALI SIGURNO NIJE LEPSE...
I nicija smrt ne moze da prekine agoniju... Vasa smrt nece vratiti razum vasem detetu... jos ce ga vise pomutiti... ako ono to bude i dalje zelelo, osecalo i videlo tako...
A da ne bude sve tako crno, postoji i to dno, o koje, ocigledno, svaki zavisnik mora da tresne dupetom ili glavom...To dno posle kog ima samo put ka vrhu. Onda kada ostane sam, bez igde ikog da manipulise sa njim, da ispravlja njegove greske i propuste, da ga pokriva i pravi racionalizacije. Kada ostane sam da porazmisli gde je stigao i kuda ide. Onda kad shvati da je bitku izgubio i da je jedini pravi potez da prizna poraz. Da prizna da ga je zavisnost pobedila. Droga. Alkohol. Tablete. Sta god. Tada se desava ono sto svaki suovisnik potajno prizeljkuje. OPORAVAK. E tada mu mozete pomoci. Pre toga ne.
Zao mi je sto ja ovako vidim zavisnost. Ali da je lepa, nije. Ali je zato zivot mnogo lepsi bez nje.
.... ....
Dobro doslicu, pre svega, zelim...
Na ovom forumu, postoji dosta tema koje se bave problemom suovisnistva. Odnosno kako bi vi rekli, pasivnim narkomanima. Nekako mi ne ide taj izraz, jer on oznacava narkomana, zavisnika u apstinenciji, a to vi nikada niste bili. Stoga ni ne mozete razumeti ono sto mi osecamo, radimo i zelimo. Kako ne mozete razumeti, tako mislim da ni nema potrebe za osudom. Jedino ako ce vama biti lakse. Nama nece. Niti ce nam pomoci. Niti odmoci. Jer mi magistri manipulacije svi do jednog, nacicemo cemo neko opravdanje i razlog kako niste, bas ono sto posto u pravu. I kako ste mozda i vi krivi za nesto. Za nesto sto je nama smetalo, a vama ne. I sto vi smatrate da je glupo. I nama je, al nam smeta.
Majka je ta koja bezuslovno voli. A manipulise i malo dete a kamoli matori iskusni koman. A kajanje o kome vi pricate dolazi mnoooogo kasnije. Negde pred onaj zveket od dno. A na tom putu do dna sve je slabije od tog zla, mislim, recite mu pravo ime... da li je heroin u pitanju, ili alkohol, ili trava ili sta vec ex, speed, nebitno, cega se plasite!? Verujte mi da je to zlo jace od bilo kog osecaja na svetu. Ne kazem da je ispravnije, lepse i bolje. Nego jace. Jace je od osecaja da volis, da si voljen, jace je od majke i deteta zajedno. ALI SIGURNO NIJE LEPSE...
I nicija smrt ne moze da prekine agoniju... Vasa smrt nece vratiti razum vasem detetu... jos ce ga vise pomutiti... ako ono to bude i dalje zelelo, osecalo i videlo tako...
A da ne bude sve tako crno, postoji i to dno, o koje, ocigledno, svaki zavisnik mora da tresne dupetom ili glavom...To dno posle kog ima samo put ka vrhu. Onda kada ostane sam, bez igde ikog da manipulise sa njim, da ispravlja njegove greske i propuste, da ga pokriva i pravi racionalizacije. Kada ostane sam da porazmisli gde je stigao i kuda ide. Onda kad shvati da je bitku izgubio i da je jedini pravi potez da prizna poraz. Da prizna da ga je zavisnost pobedila. Droga. Alkohol. Tablete. Sta god. Tada se desava ono sto svaki suovisnik potajno prizeljkuje. OPORAVAK. E tada mu mozete pomoci. Pre toga ne.
Zao mi je sto ja ovako vidim zavisnost. Ali da je lepa, nije. Ali je zato zivot mnogo lepsi bez nje.
.... ....
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
joe... , ma nije bitno , rasplakao si me . Nije to ništa novo , često ja to činim . Ovoj majci , kao i da si meni pisao , njoj , isto je kao i meni .... oprosti , malo sam nepovezana inače , kamoli ne sada .... Sve bih učinila za svoju djecu , ama baš sve , ali kad me gledaju NEMOĆNU , ......OPET..........oprosti.Zbog toga , te jebene nemoći , nemam snage izudarat sebe po glavi , zaključat se u podrum , iskrizirat 10 dana , ...moram pisat domaće radove , moram kupat i ošišat sina malo posli ....kako , ako se tresem , ako nisam spavala 3 dana , kako ako .... ZAČARAN KRUG.....
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...