MOJ GRIJEH

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

netko

Re: MOJ GRIJEH

Post by netko »

to sto pomislis na dop ne znaci da te netko mora osudjivati to znaci da trebas raditi jos vise a pomisao ti nije dala dop samo te navela na to da ga uzmes, ali ne daj se! pazi jer znas sta te ceka opet sa strane! znas da te ceka dobrota ali sto poslije, jednostavno dop nije dobrota dop je najgori osjecaj koji nam rusi apsolutno sve.. problem nekad nije toliko velik koliko ga mi napravimo velikim. priznaj samoj sebi zbog cega te hvata depra i tuga.. i pokusaj naci nacin da to ispravis.. barem pokusaj!
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
Modesty

Re: MOJ GRIJEH

Post by Modesty »

Oprosti što se ne sječam a već si napisala;da li piješ blokatore,imaš li ugrađen implant?
Mislim da bi trebala nešto od tog dvoga...nije se igrati sa tim ako već tako često rezmišljaš o dopu......klik se desi u sekundi i što ja svojoj doktorki kažem,dovoljno je samo patike posle te skeunde loma da obučem i ni Bog me dragi više nezadrža(mislim u slučaju da počnem razmišljat) umirala bih od straha od tog klika i odmah bih uzela blokić.....molim te pazi na sebe....SAMO JEDNOM NE POSTOJI......NON EZISTE!
Post Reply