Poz svima...chisto da se javim malo...smor me zeshci uhvatio cele protekle nedelje, ni sam ne znam koji mi je...mrzi me da ustanem iz kreveta ujutru za posao, pa onda posle posla se smorim kao plovak...i tako u krug ovija dana...ma bez veze skroz...Danas je vec neshto bolje..dace bog da potraje!
Sa onom ribicom shto sam je vec pominjao se smuvam proshli weekend, ali od tada sam u rebusu...neshto sam se is3povao kako ja sa njom ne mogu da nadjem ono shto trazim...shto mozda govori da mnogo trazim,ali opet..jache je to od mene..jbg...tako da shto se toga tiche nemam predstavu shta dalje chiniti..nazalost, ostali su oziljci od moje velike ljubavi prema drugoj devojci koju sam pre 2 god. oterao od sebe (moze se pretpostaviti uzrok),a koju sam blago recheno obozavao. I nikako da prezalim to vec jednom..i sad osecam (a i ranije) kako je ta bivsha merilo za sve devojke posle nje...zaebana stvar, rodjaci..pa mi sad sve frka neka, ne znam ni ja...ma prs'o sam..videcu vec shta cu dalje...smislicemo vec neshto,nadam se...
Iako sam se u proteklih dva meseca trudio da u shirokom luq zaobilazim mesta gde bih mogao naleteti na "stare drugove, saborce", neminovno se desilo...i to nedaleko od gajbe...prekljuche valjda..naleteshe dvojica likova koje znam iz nekih kombinacija...i kad ono, traze likovi shemu...valjda u zikri,shta ja znam...Jedva, ali jedva sam ih otkachio...smarao sam se sa njima na ulici sigurno dobrih 5-10 minuta...shto je mnogo, mnogo je bogami..
Na kraju posle silnog natezanja odustadoshe...i odoshe..eh shto mi je bilo lepo videti im ledja,neopisiv osecaj!
Zatim sinoc, zvoni fixni...ortak iz drugog grada..."djes brate...shta ima.." standardno, bla bla bla...i paffff.."dolazim u xxxxx u subotu..pa sam mislio da organizujemo neshto"...I njemu jedva objasnih kako stoje stvari..da nemam sheme, da sam batalio sa tom epohom zivota (ili nezivota?)...Na kraju je bilo "Kad dodjesh,javi se da se hopnemo na cepi...za ovo drugo zaboravi na mene definitivno" i tako i to prodje...
Ne znam shta je ovo zadnjih dana...izgleda da mi neka visha sila (bog? djavo?) postavlja izazove gore navedene vrste, da se vidi hocu li pokleknuti...ako je u pitanju djavo, nek se goni u pizdu materinu...ako je u pitanju bog, hvala mu shto mi uliva snagu i zelju da izguram shto sam zacrtao sebi...
Danas mi se javi mnogo dobar ortak (sa kojim sam inache prvi put probao hors), i gle chuda...kaze da je krenuo na lechenje kod iste doktorke kod koje i ja idem...i kako je vec 10ak dana str8..i svashta neshto, zahvaljuje mi shto sam ga terao na taj korak...bash mi drago bilo zbog njegove odluke...
Uhhhh...rasprichah se ja poprilichno...xexee, nema vishe

...
POZ!
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...