Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Post by Modesty »

:lol: :lol: :lol: jednom ovisni,čitav život ovisnik....definitivno nemam ništa protiv toga i toplo preporučijuem navlačenje :wink: i da se nikad ne skinete :D
hellfire

Post by hellfire »

i sex...i sex...xexexe...i to je dobra navlaka... :-D

maxlo matori, dobro je..radim...za sada stvari teq po planu i programu, idemo dalje...
e da..ima chak i jedna devojchica koja mi se svidela jako..dodushe malo me zeza to shto mala otprilike zna moju situaciju (da sam bio u ludacima) a devojka nije u tom fazonu..pa ne znam...fluida ima, ali nije to odluchujuca stvar...jbg, valjda ce biti neshto, voleo bih...bio bi red da nadjem neshto NORMALNO i da se zestoko smirim...a ta devojchica je odlichna za to...ma u fulu mi prija njeno drushtvo i zezanja...javljam vam ako odradim neshto konkretno... :D
pozzzzzzz
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
djavolov sluga

Post by djavolov sluga »

uhhhhhhhhhh kakav z..eb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne esperal, to je blokator za alkohol koji takodje pijem.
pre par godina, crne rupe su fina, a ujedno i jeziva stvar, ne secam se kada...pila sam esperal-genericko ime disulfiram, oko
godinu dve.
secanje je u rupi.
crnoj.
trebalo mi je malo endorfina, a cokolada, ga sa oprostenjem dize.
aca pekar.
torte mmmmmmmmmm.
odabrah neku, cokoladnu ali ne primetih ili ne zeleh da primetin da u njoj postoje chery bonbonice.
sa uzivanjem smazah dva paceta.
cetiri alkoholne bonbonice.
presla sto metara i agonija pocinje.
opis klinicke slike je nebitan.
neprijatelju ne pozeleti.
dop kriza, malo dete.
poenta: NIJE ESPERAL vec EFTIl.
lapsus Lapsus Clavis-greska u kucanju.
glupost.
posledica trpanja u sebe svega i svacega.
svakako ne zla namera.
zato i ovaj post.
izvinjavam se.
htela sam reci EFTIL, ali bolje je kada ni njega ne trebate.
djavolov sluga

Post by djavolov sluga »

Piši nam slugo,neda mi se napisat čiji....nisam baš presretna zbog tvog nika ali dobro

ja sam ocajna zbog istog, ali bojim se da je istina.
da je djavo, jeste.
da cu mu robovati citavog zivota, opet, boijm se, ali je istina.
ipak, nikada vise nese uci u moju krv.
to sto mi je u glavi................ebem se u glavu :D , tj nadjoh nekoga ko to bolje radi.
naravno ne u glavu.
kiss
rajouno

Post by rajouno »

hell, vratila sam se naravno-tj.nisam ni odlazila ,samo sam uzela par dana slobodno,hehe :-D
vidim da odlicno napredujete,i bas i je drago-mogu ti reci da ste mnogo hrabri i pozitivni,i samo takvi ostanite...pa da se druzimo dugo,dugooo-ne pomisljajte da nas napusite kad vam bude bolje :twisted:
ljubi vas beba
PER ASPERA AD ASTRA...
hellfire

Post by hellfire »

drago mi je bebo...mislim shto si o5 tu sa nama...
pa zar sumnjash da bih ja to uradio??! nikako, ne dolazi u obzir...tu sam i tu ostajem...
poz
hellfire

Post by hellfire »

Poz svima...chisto da se javim malo...smor me zeshci uhvatio cele protekle nedelje, ni sam ne znam koji mi je...mrzi me da ustanem iz kreveta ujutru za posao, pa onda posle posla se smorim kao plovak...i tako u krug ovija dana...ma bez veze skroz...Danas je vec neshto bolje..dace bog da potraje!

Sa onom ribicom shto sam je vec pominjao se smuvam proshli weekend, ali od tada sam u rebusu...neshto sam se is3povao kako ja sa njom ne mogu da nadjem ono shto trazim...shto mozda govori da mnogo trazim,ali opet..jache je to od mene..jbg...tako da shto se toga tiche nemam predstavu shta dalje chiniti..nazalost, ostali su oziljci od moje velike ljubavi prema drugoj devojci koju sam pre 2 god. oterao od sebe (moze se pretpostaviti uzrok),a koju sam blago recheno obozavao. I nikako da prezalim to vec jednom..i sad osecam (a i ranije) kako je ta bivsha merilo za sve devojke posle nje...zaebana stvar, rodjaci..pa mi sad sve frka neka, ne znam ni ja...ma prs'o sam..videcu vec shta cu dalje...smislicemo vec neshto,nadam se...

Iako sam se u proteklih dva meseca trudio da u shirokom luq zaobilazim mesta gde bih mogao naleteti na "stare drugove, saborce", neminovno se desilo...i to nedaleko od gajbe...prekljuche valjda..naleteshe dvojica likova koje znam iz nekih kombinacija...i kad ono, traze likovi shemu...valjda u zikri,shta ja znam...Jedva, ali jedva sam ih otkachio...smarao sam se sa njima na ulici sigurno dobrih 5-10 minuta...shto je mnogo, mnogo je bogami..
Na kraju posle silnog natezanja odustadoshe...i odoshe..eh shto mi je bilo lepo videti im ledja,neopisiv osecaj!
Zatim sinoc, zvoni fixni...ortak iz drugog grada..."djes brate...shta ima.." standardno, bla bla bla...i paffff.."dolazim u xxxxx u subotu..pa sam mislio da organizujemo neshto"...I njemu jedva objasnih kako stoje stvari..da nemam sheme, da sam batalio sa tom epohom zivota (ili nezivota?)...Na kraju je bilo "Kad dodjesh,javi se da se hopnemo na cepi...za ovo drugo zaboravi na mene definitivno" i tako i to prodje...
Ne znam shta je ovo zadnjih dana...izgleda da mi neka visha sila (bog? djavo?) postavlja izazove gore navedene vrste, da se vidi hocu li pokleknuti...ako je u pitanju djavo, nek se goni u pizdu materinu...ako je u pitanju bog, hvala mu shto mi uliva snagu i zelju da izguram shto sam zacrtao sebi...

Danas mi se javi mnogo dobar ortak (sa kojim sam inache prvi put probao hors), i gle chuda...kaze da je krenuo na lechenje kod iste doktorke kod koje i ja idem...i kako je vec 10ak dana str8..i svashta neshto, zahvaljuje mi shto sam ga terao na taj korak...bash mi drago bilo zbog njegove odluke...

Uhhhh...rasprichah se ja poprilichno...xexee, nema vishe :wink: ...
POZ!
saša-ex

Post by saša-ex »

Cak izbegavaj i ortake koji su trnutno na lecenju, sto puta mi se desilo da neobavezna kafa na kraju zavrsi kao jurnjava za dopom.
I bravo za otkacinjanje, ponekad je cak i za to potrebna velika snaga.
SAMO CEO ŽIVOT...
Modesty

Post by Modesty »

Ponosim se tobom moj mali-veliki druže i želim ti reći da ružne stvari sigurno ne dolaze od Boga,tačno je da nas stavlja na kušnje ali ne na takve i ne igra se sa nama kao što se tako ružno i opasno ne igra ni otac sa svojim djetetom.
Što se tiče te nove cupi,nemoj si nikad postavljat pitanje da li previše tražiš ili očekuješ jer se time možeš dovesti u situaciju da srozavaš vlastite kriterije što te sigurno neće dovesti sreći i ispunjenju.
Jasno je i razumljivo to što osječaš potrebu da budeš sa nekim,da imaš djevojku i time još više ,hajmo reći normalizuješ svoj život ali ti,mapetna moja glavice i sam znaš da se to ne može na silu i čim sa nekom djevojkom dođeš do pitanja do kakvog si došao sa tom novommodmah znaj da to nije to,barem po pitanju veze,ona nije za tebe a dal je za šta drugo,to vidi sam...ni to ti nebi bilo na odmet :wink:

Sječam se da si moj davno pisao o djevojci sa kojom si imao vezu i koju si jako volio ali se ne sječam,prie koliko je to puklo i šta je sada sa njom.očito je da je jo uvijek voliš i za takve stvari treba vremena....samo vremena,nikakva snaga,slila i zajena...ako te ne mrzi,piši mi o njoj ovde ili na PP.

Ljubi te u kosicu tvoja prijateljica Modesty
hellfire

Post by hellfire »

ehh...dodje i taj petak...gotovo sa poslom za ovu nedelju..xexe..osecam se kao u shkoli dok sam bio, pa kad jedva cekash da dodje i taj weekend..strashno..
uglavnom ovaj radni dan prolete...celo prepodne sam proveo u kolima jurcajuci po gradu, od firme do firme..bitno da se nisam smarao...

Sale, rekao bih da si u pravu shto se tiche izbegavanja...bar josh neko vreme..i sam sam razmishljao o tome, moram priznati...u svakom sluchaju, tnx 4 support :wink:

Mod, nadam se da necesh zameriti tvom drugu...rado bih podelio sa tobom neke stvari i osecanja u vezi bivshe, ali josh uvek mi je to nepotpuno zarasla rana...koju ne bih dirao josh neko vreme..ali isprichacu ti jednom i to, sigurno...
p.s. Ovan (dupli) :D sam ti ja u horoskopu..xexex..tako da spushtanja kriterijuma i narochite popustljivosti kod mene nema...a opet s'druge strane, emotivac nevidjeni...ma ukratko,komplikovan lik mnogo :wink: ...

odoh sad da rucham, istushiram se...pa da zabodem u krevet malo,hvata me umor polako...nocas sam spavao loshe u p***u ma***inu, valjalo bi to nadoknaditi...u suprotnom cu vecheras biti kao zombie...POZZZZZZ
Post Reply