Vozdrica..... nisam čitala tvoje postove jednom, nego više puta...... jer ima dosta sličnih, skoro istih situacija koje su se meni dešavale kad sam živjela sa dečkom u Sarajevu 3 i pol godine...... ima par situacija koje si spomenula, a meni se isto tako, malte ne identično desilo.... tako da u potpunosti suosjećam sa tobom....... čudne smo mi, a, i naše sudbine....... ja ti na to gledam kao da se to MORALO DESITI DA BI MI DOŠLI TOBE, tj. pameti...... mene je moj dečko znao ubiti od batina i sa razlogom najglupljim, a pogotovo bez ikakvog razloga.....MA JEBENA PROKLETA GUDRA MI JE UNIŠTILA 3 I POL GOD. ŽIVOTA..... najljepše godine..... ali opet se ne mogu sad nešto, aman požaliti, jer je bilo više lijepih trenutaka nego loših..... ali, vjeruj mi da sam ostala tu snjim, u toj sredini, ja bih totalno pukla psihički.... već sam jednom imala blaži slom živaca.... kažem blaži tješim se...... sreća moja pa sam mnogo pozitivna, nasmijana, čvakasta osoba pa me to izvlači od svih sranja i problema....... ja ti se divim na izdržljivosti sa tim tipom, jer, opet ti govorim suosjećam stobom, vjeruj mi..... tipkamo se na PP pusaaaa