-InTRO-Hroinapg

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

PROČITAJ ME

Re: -InTRO-Hroinapg

Post by PROČITAJ ME »

Vozdrica..... nisam čitala tvoje postove jednom, nego više puta...... jer ima dosta sličnih, skoro istih situacija koje su se meni dešavale kad sam živjela sa dečkom u Sarajevu 3 i pol godine...... ima par situacija koje si spomenula, a meni se isto tako, malte ne identično desilo.... tako da u potpunosti suosjećam sa tobom....... čudne smo mi, a, i naše sudbine....... ja ti na to gledam kao da se to MORALO DESITI DA BI MI DOŠLI TOBE, tj. pameti...... mene je moj dečko znao ubiti od batina i sa razlogom najglupljim, a pogotovo bez ikakvog razloga.....MA JEBENA PROKLETA GUDRA MI JE UNIŠTILA 3 I POL GOD. ŽIVOTA..... najljepše godine..... ali opet se ne mogu sad nešto, aman požaliti, jer je bilo više lijepih trenutaka nego loših..... ali, vjeruj mi da sam ostala tu snjim, u toj sredini, ja bih totalno pukla psihički.... već sam jednom imala blaži slom živaca.... kažem blaži tješim se...... sreća moja pa sam mnogo pozitivna, nasmijana, čvakasta osoba pa me to izvlači od svih sranja i problema....... ja ti se divim na izdržljivosti sa tim tipom, jer, opet ti govorim suosjećam stobom, vjeruj mi..... tipkamo se na PP pusaaaa :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Modesty

Post by Modesty »

Ma nisi ti to draga bila najljepše godine života,vjeruj mi...vidjet ćeš kad budeš imala moja..... :D :D to su definitivno najbolje....onda si bila premlada,nezrala a tek sad kad si lijepo čista i kad zrelost nastupa u svom svom sjaju...čeka te ono najbolje :wink:
heroinapg

Post by heroinapg »

Modesty..:)
Gdje me ceka..da znam da odem:0
Bydalim..TU SAM..VISE NO IKAD..Svjesna!
Modesty

Post by Modesty »

ostani tu draga i strpi se...ne moraš da ideš nigdje,dočiće samo po sebi :wink:
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Znam tačno šta mi želiš reći...... naravno ti si dosta starija pa mi možeš kazati svašta.... sve što ti je na umu...... naučila sam prihvatati kritike...... dosta toga sam napisala, pa ako te ne mrzi pročitaj...... pusica velika, velikaaaaa...... :D :D :D
cokapeace

Post by cokapeace »

... naučila sam prihvatati kritike......
he,heeee...ćutim ...ćutimmm! :wink:
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

hmmmm....hmmm...Coki,Cokiiiii...... samo ti zezaj..... a, da me vidiš, ono inače ne bi vjerovala koja sam kritičarka....hmmmm..... ljubim te.... :D :D :D
heroinapg

Post by heroinapg »

..Ja vise ne cutim-necu:)!!!!!!!!!!
"samo" to necu:{}

POZDRA V SVIMA KOLKO NAS/ VAS IMA!
rajouno

Post by rajouno »

Nemoj da cutiS-NE!!!RECI SVE STO TI JE NA UMU...I drumu..heheee
ljubim te moja komsinice jedinstvena :D
PER ASPERA AD ASTRA...
heroinapg

Post by heroinapg »

Nisam pametna-tj..ne znam gdje da napisem ovo sem ovdje....Kada se desi ono na sto ja ne mogu da uticem...od cega me strah, jer tesko je gledati kako vam najdrazi odlaze...bicu odsutna odavde...Neki alarm u glavi me probudio.Irena ce dobiti SMS od mene za VAS koji treba/ zelite da znate. Znam, svjesna sam da je to 1 od "razloga" koji me moze vratiti-baciti u recidiv...ali NECE..ne nadam se...nego ZNAM
Locked