Ali takve teme postavljaju novopridošli i traže svavjete od kojih se meni više kosa na glavi...šta ćemo sad,ignorisati ih i pisati što nama paše..pa možemo i to...eto otvorite nešto zanimljivo,ko nam brani da i dalje pišemo o onome šta nas zanima.
ja sam na forumu 3 mjeseca,vrlo aktivna i mogu i ja slobodno reći da taj isti forum sada drugačije izgleda.....naravno da izgleda kaka ja više nisam ona od prije tri mjeseca(hvala Bogu)
ZVRKY
Moderator: sanela
Re: ZVRKY
Postavljaju ih novi naravno jer ne mogu da traze i listaju forum 6 meseci da bi nasli ono sto ih zanima
A to sto ti se kosa dize ok i meni se digne ponekad ali ne mozes tako prilaziti ljudima jbg,zar nisi i ti postavljala razna pitanja kada si dosla? Jesi, a vec su bila postvljena milion puta pa ipak nisi listala ceo forum zar ne?

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ne,ja sam se zalila zbog vaseg pristupa njima(tim ljudima),i beze je da sirimo temu,rekla sam sta mi smeta i od cega pizdim,a sad da se raspravljamo ko je sta reko to je stvarno glupo zar ne mislis?
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
ma ko si ti da se žališ na "naš" ili moj pristup drugima...ako ti smeta,to se kaže preko PP ili se ne komentia u trećem i najboljem slučaju se osobi koja je postavila pitanje,da svoje mišljenje a ne da se pravi chat od foruma.
i prestani molim te komentirat moje mišljenje jer ga neću iznisiti na tvojim temama.
i prestani molim te komentirat moje mišljenje jer ga neću iznisiti na tvojim temama.
To ko sam ja to je vec moj problem i nemoj da mi ti pricas o chat-u molim te.I nemoj mi ti odredjivati sta cu ja da pisem na pp a sta necu. I oladi od mene ajde laganica druzi se tamo ne znam ni ja sa kim ,s kim oces.
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- joesspappa
Komplikovanoj Zvkry, jednoj i neponovljivoj, zelim sve najbolje za rodjendan. Puno zdravlja, srece, uspeha i pameti. Naravno i ljubavi....
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.