Naša stara jutarnja kafa

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Fanatik

Post by Fanatik »

Ima ,ima,ima tu dosta istine Luno u pravu si, mogao sam doći do kompa. i napisati par rijeci, na meni je OVA SRAMOTA!!!!.Kate,Kate,Kate kako se ja LJUDI DIVIM OVOJ OSOBI,KAKO JA NJU POŠTUJEM KAO ČOVJEKA I BORCA ,JOŠ JEDNOM KATE SVAKA CAST.Ti znas za sta.A Zvvrrrklksss,najomiljenija i naj,naj,naj ne znam kako bi to rekao najnježnija jel de.Kako ste mi svi vi, Luna koja ima ulogu Arbitra :-D ali đaba ja svoju jaranicu volim nenormalno puno.Znate ko mi jako,jako,jako nedostaje RAMONA MISA TI TVOG, DOBILA SI MOJU SLIKU A NIGDJE TVOJE E JEST NAMAZANA, SVIM BOJAMA BA!!!!.Hhehhehehe, znam ja ba,hhehhehe ali nema veze ja svoju SISTER linvo ko gabo!!!.Ljudi nemojte da se ljutiti na vaseg druga Omara-Omću jer ebiga svi mi grijesimo jel tako.Puno puljubaca za vas, ali samo za vas.
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
oxo

Post by oxo »

iskusno samo zenske pozdravlja :lol:
zvrky

Post by zvrky »

Jeste nisam bila nesto,zato sam i isla malo u selo da odmorim mozak i svaki deo tela,a u selu me uvatili da pravim ajvar sa caletom i tetkom i babom i ne znam ni ja sta me snaslo...kicma me boli ali nema veze sad sam kuci i bolje mi je...a ja kao isla da se odmorim...
Omare care,nisam ti ja bas toliko nezna,a dal sam omiljena to ne znam,ako vi tako kazete onda je meni drago zbog toga ;-)
Voli vas Zvrky :heart:
Fanatik

Post by Fanatik »

hhhehehhe OXOOOO, mojjj.Hhheheheh ,iskusno jel de.Ma izvinite ako sam od raje nekog zboravio.Šta cu ba zaboravim ja, uzme me pod svoje.A ti ZVRKSSS, sta nisi omiljena ,nisi tamo gdje zivis.Ja sam omiljen ,mozda nisam nekome ali vecini jesam.Sto kaze jedan, NIKO MOJU LJUBAV NE MOZE DA MJERI.Hhheheheh, gdje su ba svi, ja sve očekujem da ce se neko sjetiti da popije FUKA-KAFU sa mnom ali jokkk nigdje nikog.Eto ,OXO KAKO JE TO ISKUSNO.
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
zvrky

Post by zvrky »

Ljudi sta se ovo desava na forumu zar svi morate da se svadjate,ja nemam reci... :smt102
Luna

Post by Luna »

ma ko se ba svadja???? :-D :wink: ....samo iznosimo misljenja :wink: :roll: koja se na zalost ne slazu
zvrky

Post by zvrky »

:smt082
oxo

Post by oxo »

uopshte nije svadja,malo se shalimo. poz fanatik :wink:
katarinadimedici

sliku tvoju ljubim

Post by katarinadimedici »

Omare,a meni fotka?Poslaće ti Ramona svoju, ne brini, mora da je prezaposlena!Zvrky, sad kad si se izletela, očekujem da probam ajvar ,ja nemam kola, nemam prevoz, nemam paprike!A imam dobar apetit, ljubav prema ajvaru, a i želju da te sretnem!
zvrky

Post by zvrky »

E moja Kato od svega što sam napravila tj. od cele količine ajvara ja sam dobila jednu teglu,koja je već pojedena...šta dalje da ti pričam...sve je ostalo u selu moram da tražim na kašičicu a ja volim sve kutlačom :lol: ,da me sretneš to teško a da se vidimo to je već izvodljivo :smt044
Locked