A zasto ih nema..pa zato sto su oterani ovakvim i slicnim pametovanjem,nece ljudi da se smaraju,mislim idi kod lekara nemoj da ides kod tog nego idi kod tog itd...ovaj forum cinimi se ne sluzi da bi se ljudima reklo da idu kod lekara to i sami znaju da treba da obave, niti bilo koji drugi forum tome sluzi. To se moze reci tj predloziti ako te neko pita kod kog da idem pa mu eventualno kaze da mislis da je taj i taj okic itd. ma ne znam nisam pametna eto volela bih da cujem i vas koji ste makar nekoliko meseci ovde da kazete kako vam se cini forum i sta treba popraviti ili tako nesto? Cinimi se da je ova prica otisla u pogresnom pravcu i da forum nije predvidjen za informacije o ordinacijama i kojekakvim prsihijatrima kao ni o lekovima,terapijama itd. Secate se sta se desavalo kada smo davali predloge i objasnjenja koji lek cemu sluzi i koji je najbolji? Pitajte Sanelu ona se seca ja mislim...to nije bilo dozvoljeno ako me pamcenje ne vara? Podrska je bila glavni razlog postojanja ovog foruma,sda se to izgubilo,i desava se potpuno nesto drugo...ne znam mozda sam luda...aj cmokic, i ti mona mogla bi cesce malo da kuckas sa nama ovde