Alkoholizam i narkomanija u jednoj porodici
Moderator: sanela
Re: Alkoholizam i narkomanija u jednoj porodici
Bako kao prvo cestitam. Ko god da Vam je dao savjet da morate (mora se samo umrijet!) prvo sebe dovesti u red, pa ce se svi problemi lakse resavati. Od mene jedno HVALA! Takav savjet je meni pomogao. Bako vasa prica mi je privukla paznju nalzio sam se u slicnoj situaciji. Prvo sam mislo da ce me ljudi osudjivat, kad sam procitao vasu pricu odlucio sam i da ja ispricam svoju.
pa nisam mislila nista lose,bas naprotiv,moja mama ima pedeset i neku godinu,ali ,neznam kako najbolje da se izrazim,drugacije prica,onako bas kao da ima godina koliko i ima,a ti bako pricas drugacije,po naski,kao neka mladja osoba,eto tako.
i naravno da treba prvo sebe da dovedes u red,jer sto bi te sin slusao ako si pijana,moze samo da ti kaze,da ti nemas prava nista da mu kazes.ako razumes.
i naravno da treba prvo sebe da dovedes u red,jer sto bi te sin slusao ako si pijana,moze samo da ti kaze,da ti nemas prava nista da mu kazes.ako razumes.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
OOOOOOOOO Komsijeeeee pa ja sam danas duplo pocastvovana:
1. Danas ne pijem,
2. Svidelo mi se kako me dozivela "Komsije" , pa bas lepo HVALA TI!!
Izvadicete VI Baba Nacu iz bedaka, pa kako ste poceli da me podrzavate i da mi dajete sugestije i korisne savete, jbt udacete me po treci put!!!(Joke)
:rock: :rock: :rock:
1. Danas ne pijem,
2. Svidelo mi se kako me dozivela "Komsije" , pa bas lepo HVALA TI!!
Izvadicete VI Baba Nacu iz bedaka, pa kako ste poceli da me podrzavate i da mi dajete sugestije i korisne savete, jbt udacete me po treci put!!!(Joke)
:rock: :rock: :rock:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
U stvari, Komsije, kada sam dublje razmisljala o onome sto sam juce napisala, vise ne mislim da sam duplo pocastvovana!!!
DANAS NE PIJEM, i to je to.........ali......
Mozda je mnogo bolje da ti tvoja mama i ZVUCI KAO TVOJA MAMA, i da sam ja ta koja zvuci kao mama, a ne....
Nikada nisam uspela da odrastem!!! Sebi sam stalno NEKA MALA koja zeli da je neko mazi, pazi, cuva i stiti!
Verovatno zato sam se celog zivota jako tesko uklapala u svet ODRASLIH. Ne mislim pritom da sam neodgovorna za stvari tipa posao, stan, hrana, ....
Ali... tesko sam se uklapala u klisee OVOG NASEG BALKANSKOG ZIVOTA, tipa "Sta ce reci komsije?"
Nikada mi nije bilo jasno zasto MORAM da budem tako sputana da budem to sto jesam, vec: cuti, trpi, pazi, ne smes to, nije lepo, gledace te svi, etc..
A ja sam samo normalna, moralna, vedra osoba koja ZELI DA ZIVI onako kako sama vidi i zeli zivot!
Kapiras?
E, jos se nisam uklopila i odrasla. (Iako imam 50 godina)
Strasnije je jos sto i ne zelim da se uklopim u spanske serije...i NECU DA SE UKLOPIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vise volim performance.......
DANAS NE PIJEM, i to je to.........ali......
Mozda je mnogo bolje da ti tvoja mama i ZVUCI KAO TVOJA MAMA, i da sam ja ta koja zvuci kao mama, a ne....
Nikada nisam uspela da odrastem!!! Sebi sam stalno NEKA MALA koja zeli da je neko mazi, pazi, cuva i stiti!
Verovatno zato sam se celog zivota jako tesko uklapala u svet ODRASLIH. Ne mislim pritom da sam neodgovorna za stvari tipa posao, stan, hrana, ....
Ali... tesko sam se uklapala u klisee OVOG NASEG BALKANSKOG ZIVOTA, tipa "Sta ce reci komsije?"
Nikada mi nije bilo jasno zasto MORAM da budem tako sputana da budem to sto jesam, vec: cuti, trpi, pazi, ne smes to, nije lepo, gledace te svi, etc..
A ja sam samo normalna, moralna, vedra osoba koja ZELI DA ZIVI onako kako sama vidi i zeli zivot!
Kapiras?
E, jos se nisam uklopila i odrasla. (Iako imam 50 godina)
Strasnije je jos sto i ne zelim da se uklopim u spanske serije...i NECU DA SE UKLOPIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vise volim performance.......
Bako ti si carica!
Ja isto volim performance
Ja isto volim performance

BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
znas bako kazu covek je mlad onoliko koliko se mlad i oseca.
i ti si necije dete,i naravno da treba da te neko mazi i pazi,tu ti je muz.
i ti si necije dete,i naravno da treba da te neko mazi i pazi,tu ti je muz.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
Bako,tu sam i mislim na vas! 

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Poz. Naco..............vidimo se danas
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
Danas je tacno tri nedelje (21dan) kako ne pijem ni alkohol ni tablete!!!!!!
Hvala svima sa ovog foruma, sve vas volim.
I naravno, danas ne pijem, jeeeeeeee :rock: :rock: :rock:

Hvala svima sa ovog foruma, sve vas volim.
I naravno, danas ne pijem, jeeeeeeee :rock: :rock: :rock:
22 22 22 22 idemo dalje baka naco
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu