supruga bivseg narkomana

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

saša-ex

Re: supruga bivseg narkomana

Post by saša-ex »

Prva stvar, to sto je bio kod Zobina nije nikakva garancija, velika vecina ljudi koji su bili tamo (a znam ih puno) su se opet navukli. Drugo, nisi rekla od kada je strejt. Trece, tvoj muz je potpuno neiskreno usao u brak i potpuno razumem tvoju strepnju i nezadovoljstvo...
Inace, reka izmedju strejtasa i ex narkomana je premostiva, ja sam u braku sa osobom koja nikada nije nista od droga probala, savrseno funkcionisemo, imamo emocije koje ne stedimo jedno za drugog.
Ne vidim razlog zasto bi posezala za antidepresivima.
SAMO CEO ŽIVOT...
Modesty

Post by Modesty »

šta ste se uhvatili tih antidepresiva,pa nisam joj preporučila da ih uzme nego da ide kod neko da popriča kad već ne može da drži u sebi to šta je muči a on ne može da je sluša i uz to sam navela da će joj možda prepisati neki od tih ljekova.
Aj oladite malo.
Poznajete li njene reakcije,dubinu njene depresije?????Možda joj trepla i dupla doza....rekoh,MOŽDA!
Modesty

Post by Modesty »

JAROSLAVA,TI MOLIMTE ZANEMARI MOJ PREDHODNI POST,BIO JE UPUĆEN MOJIM "KOLEGAMA"
Samantha

Post by Samantha »

Da draga,ti definitvno sad imaš problem sa sobom a ne sa njim što uopšte nije loše
kada neko nema sta pametno da napise bolje je da se i ne javlja. da li pojedinci mogu uopste svatiti svoje gluposti ponekad se pitam...vjerovatno ne zato se stalno ponavljaju
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
Modesty

Post by Modesty »

Srećom bihaj toliko pametna i strpljiva pa pročitah šta si sve pisala na forumu,tvoje komentare nekima među najpametnijim među nama pa se tješim......i ti imaš problem...možda neke frustracije,agresiju ali več nešto slično.
Modesty

Post by Modesty »

" kada neko nema sta pametno da napise bolje je da se i ne javlja"

Budi malo doslednija ako već nisi konstruktivnija!
jaroslava

Post by jaroslava »

Sasa, da li je istina da znas dosta ljudi koji su se opet navukli posle Zobina. Kada se sve to sa njim desilo, i kada sam se odlucivala sta dalje - da li da se borim za njega ili da ga ostavim samog u toj borbi a ja da krenem dalje - zbog zdravlja svoje dece, raspitivala sam se da li ima narkomana koji su se izlecili, ali stvarno izlecili a ne zalecili do sledeceg recidiva. Nisam bila spremna da prolazimo ja i moja deca kroz stalne strahove, sumnje, provere, padove i uspone, nisam zelela da rastu u narkomanskoj porodici - a svi znaju sta to znaci... I pronasla sam takve ljude - to su bili ljudi koji su bili kod Zobina. Nisam cula ni za jednog koji je bio tamo a da se ponovo vratio tom zivotu, osim jednog koji je umro. To je i bio razlog sto sam odlucila da posle povratka iz Rusije nastavimo dalje, i pored toga sto mi se srusio svet. Medjutim, ako je tacno da znas one koji su se ponovo navukli, molim te za iskren savet i pomoc. Molim te da mi kazes sta je sa njima. I sta ja mogu dalje da uradim, s obzirom da odbija razgovor o mogucnosti odlaska kod psihologa. Ali moram da naglasim sledece - ako sam ja prolazila i prolazim kroz sve ovo, necu dozvoliti da moja deca prolaze kroz isto jer zelim da porastu u zdrave ljude, a to sigurno nece moci u ovakvom okruzenju. Sta da radim, ocajnicki mi je potrebna pomoc!? (...vidim da se sa njim ponovo nesto desava...ne verujem da ponovo uzima drogu, ali emocije mi govore kao da se opet krece ka tom putu...a emocije retko kad grese...)
adam*

Post by adam* »

Draga Jaroslava ako je bio kod Dr.Zobina ond nema sanse da se ponovo navuce jer znam jednu devojku (sestra mog najboljeg druga) koja uskoro ide kod Zobina.......Gledao sam snimak sa zahvata i ne znam da li si upucena u sve to!!
On radi takav zahvat da ti ubrizgava neke dve supstance koje u dodiru sa opijatima izaziva gusenje kod pacijenta i nije jedan umro nego devetoro njih(od svih dosadasnjih pacijenata).........oni ti cak posle zahvata i daju morfijum 40 puta slabiji od prosecne doze heroina i vestacki ti izazovu to gusenje sa spremnim apratima za reanimaciju da ti samo nagoveste sta ce ti se desiti ako uzmes heroin.
Ako je bio na tom tretmanu nema sanse da uzme ponovo jer je mrtav!!!
Nemoj da razbijas porodicu dok ne budes nacisto sa njim jer isto tako nije dobro ni da deca odrastaju bez oca.

Zelim ti puno srece i blagostanje!!! :bear:
cucla cucla cuclica
Modesty

Post by Modesty »

i nije dobro da ne daš od sebe sve za tu istu djecu ako već nećeš za njega......................na početku tvoje priče si pričala o svojoj ljubavi,svojoj podršci.....o tome kako je sad dobro......priča izađe na nešto sasvim drugo.
Ne zamjerimi što ovo primječujem,moram da bih ti skrenula pažnju i da bi ljudi bili što upućeniji u stvarnu situaciju i tako ti dali pametnije savjete.
komsije

Post by komsije »

slazem se sa modesti da pored dece treba da pokusas da spases i svoj brak.
ja imam dete,i ja i moj muz smo bili narkomani,oboje imamo implante,cisti smo vec godinu dana,i u svo to vreme,odprilike do pre neki dan,ja sam bila u takvoj depresiji da,tesko objasniti,uglavnom bliza mi je bila smrt nego zivot,najgora paranoja,nezelim ni da se setim.a najgore sto me muz koji je iz svega toga izasao sasvim normalan,i odmah dobio extra posao u novom gradu(inace smo se preselili),nije ni na momenat pokusao da me razume,jos je ispadao najgora picka(sto konacno vise nije),i pored milion odluka da ga ostavim,nisam to uradila,vec sam se jednostavno promenila,tesko,ali uspesno,a sa tim se prvensvano promenio moj odnos prema sebi,a zatim i ostalih prema meni.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
Post Reply