Dokle ce mo se stideti Istine koja oslobadja?
Moderator: sanela
Dokle ce mo se stideti Istine koja oslobadja?
POZDRAV.MORAM DA PRIZNAM DA SAN RAZOCARAN.NE ZELIM NIKOGA LICNO DA NAPADNEM, ALI LJUDI, VI KOJI ZNATE DA IZLAZ POSTOJI, VI KOJI ZNATE KAKO I NA KOJI NACIN SE IZLAZI IZ PROBLEMA ZAVISNOSTI, ZASTO UVEK TU NESTO OKOLISATE. UVIJATE SE I SRAMOTITE GOVORITI O ISTINI KOJA JE U VAMA. MISLITE LI DA JE TO OK.GOMILA OVIH MLADIH LJUDI JE NAPACENA I NE ZNA VISE STA CE SA SVOJOM ZAVISNOSCU,RODITELJI I BRACNI DRUGOVI SU U OCAJU I NEKI CAK RAZMISLJAJU O SUICIDU, A RESENJE KOJE SAM MOGAO PAR PUTA VIDETI NA FURUMU JE PSIHO TERAPIJA.O CEMU VI PRICATE?KAKVA BRE PSIHO TERAPIJA!?PSIHO TERAPIJA MOZE DA DODJE U OBZIR ALI TEK POSLE NEKIH BITNIJIH, ODNOSNO NEIZBEZNIH KORAKA.MI KOJI ZNAMO GDE JE IZLAZ NE MOZEMO GOVORITI POLAKO,IMA VREMENA,NE SMEMO PRENAGLJIVATI ITD.LJUDI!OVAJ SVET SRLJA U PROPAST I VREMENA JE SVE MANJE.NEKI CE VECERAS LECI I SUTRA SE NE CE PROBUDITI.ZA NJIH VISE NE CE BITI VREMENA.MISLITE DA MOZDA PRETERUJEM?JA NE MISLIM TAKO.AKO NISTE ZNALI ZA NEKE LJUDE CE SMRT BITI KONACNA REALNOST.MOZDA DANAS IMAMO PRILIKU NEKOME SPASITI ZIVOT ISTINOM.NICIM DRUGIM,VEC ISTINOM.RECICU VAM NESTO.JA SAM BIO DUGOGODISNJI ZAVISNIK.NISAM BIO SAMO ZAVISTAN O HEROINU,VEC I O ALKOHOLU,CIGARETAMA BIO SAM ZAVISTAN OD DOBROG RASPOLOZENJA.MOJ ZIVOT JE BIO KATASTROFA.U NASTOJANJU DA SEBI VISE UGODIM JA SAM POSTAJAO SVE RAZOCARANIJI.MOJ ZIVOT NIJE IMAO SMISLA.MOJ UM JE BIO TOLIKO ZAMRACEN DA JA I PORED ZENE I DVOJE DECE NISAM VIDEO RAZLOG ZA ZIVLJENJEM.I DA NE DUZIM.BIO SAM SVE ONO STO JEDAN COVEK NE BI TREBAO BITI.I STO JE JOS GORE,90% STVARI NISAM VIDEO KAO LOSE VEC SAM IH ODOBRAVAO I RAZVIJAO U SVOM ZIVOTU.I STA SE NA KRAJU DOGODILO.POJAVIO SE POMOCNIK KOJI JE SVIMA NAMA POTREBAN.TAJ POMOCNIK SE ZOVE BOG.ISUS HRIST.DA.ISUS HRIST.ZIVI BOG.NE MOJTE MISLITI DA SAM NEKA STAROMODNA ZALUDJENA BUDALA.SVE SAM SAMO TO NISAM.VERUJTE MI.DA NIJE BILO BOGA VI SADA NE BI STE CITALI OVO STO CITATE,JER JA BI JOS UVEK BIO NARKOMAN AKO BI UOPSTE BIO ZIV.I NE PRAVIM SE PAMETAN.SVAKI KOJI SE OSLOBODI SVOJE ZAVISNOSTI NECIM A DA TO NIJE BOG,BICE CEO SVOJ ZIVOT ZAVISTAN OD NECEGA.POTPUNO OSLOBODJENJE,POTPUNA SLOBODA MOZE SE DOZIVETI SAMO AKO TE BOG OSLOBODI.NEMA TE PSIHO TERAPIJE KOJA MOZE PROMENITI POGRESNE ZELJE SRCA.NIJE OSLOBODJENJE SHVATITI DA TO STO RADIS NIJE DOBRO.TO SVI VEC ZNAJU.SLOBODA JE PRESTATI VOLETI TU SVOJU RUZNU NAVIKU KOJA TE VODI RAVNO U SMRT.SVAKI KOJI HOCE DA SE OSLOBODI SVOGA ROPSTVA NEKA SE JAVI.OSLOBODJENJE KOJE BOG NUDI JE BESPLATNO.
Pozovi me u dan nevolje!
Tad cu te izbaviti, a ti ces me slaviti!
Bog
Bog
Re: Dokle ce mo se stideti Istine koja oslobadja?
to je individualno...nekome ce pomoci psiho_terapija,nekome manastir...Naravno da je Bog taj koji stoji iza svega.
Tesko da ce neko odmah moci da se prepusti visoj sili i u njoj traziti spas......ima dosta stvari koje treba uraditi pre toga.
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
Opšte je poznato šta ja mislim o ovoj temi..pa ne bih da se ponavljam...
Ali ajde...
Trna...Zavisnost je-BEŽANJE OD REALNOSTI!
Realnost je- DA JE TVOJA GLAVA REALNA,ONA ODLUČUJE,I AKO NEŠTO "ŠKRIPI" -TAMO TREBA TRAŽITI PROBLEM!
Takodje je realnost-DA JE BOG -imaginaran,zamišljen u našim glavama,i nije on pravio greške-već NAŠA GLAVA..Znači-OPET BEŽANJE OD REALNOSTI...vrćenje u krug...
Slažem se da mora postojati sila u koju verujemo,totalno je nebitno ko u šta veruje...eto ja verujem u Majku Prirodu i NLO....ali moju glavu i misli koje me vode ponovnom paklu i suicidu-nijedna ni druga sila neće "popraviti" .TO MORAMO SAMI!
Psihoterapija..NISAM VEROVALA u nju - DOK je nisam "probala"...koliko mogu da zaključim-ti nisi,i dalje vučeš onaj tako dobro poznati bes i nezadovoljstvo,koji su bili u svima nama .
Zato proba,kod nekog proverenog stručnjaka "za popravku" misli..pa nam javi da li i dalje imaš isti stav.
pooz
Ali ajde...
Trna...Zavisnost je-BEŽANJE OD REALNOSTI!
Realnost je- DA JE TVOJA GLAVA REALNA,ONA ODLUČUJE,I AKO NEŠTO "ŠKRIPI" -TAMO TREBA TRAŽITI PROBLEM!
Takodje je realnost-DA JE BOG -imaginaran,zamišljen u našim glavama,i nije on pravio greške-već NAŠA GLAVA..Znači-OPET BEŽANJE OD REALNOSTI...vrćenje u krug...
Slažem se da mora postojati sila u koju verujemo,totalno je nebitno ko u šta veruje...eto ja verujem u Majku Prirodu i NLO....ali moju glavu i misli koje me vode ponovnom paklu i suicidu-nijedna ni druga sila neće "popraviti" .TO MORAMO SAMI!
Psihoterapija..NISAM VEROVALA u nju - DOK je nisam "probala"...koliko mogu da zaključim-ti nisi,i dalje vučeš onaj tako dobro poznati bes i nezadovoljstvo,koji su bili u svima nama .
Zato proba,kod nekog proverenog stručnjaka "za popravku" misli..pa nam javi da li i dalje imaš isti stav.
pooz
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Hmmmmm....
Najbolji strucnjak za opravku nasih misli i nasih zivota je bas on-Isus Hrist, zivi Bog koji je sve samo ne imaginaran. Da je bilo do moje glave, moje snage i mog karaktera odavno bih bio mrtav. Ovako samo njemu dajem svu slavu i svu hvalu za zivot koji danas imam. Jedan predivan zivot.
Najbolji strucnjak za opravku nasih misli i nasih zivota je bas on-Isus Hrist, zivi Bog koji je sve samo ne imaginaran. Da je bilo do moje glave, moje snage i mog karaktera odavno bih bio mrtav. Ovako samo njemu dajem svu slavu i svu hvalu za zivot koji danas imam. Jedan predivan zivot.
SAMO CEO ŽIVOT...
ljudi su zaludjeni
Last edited by netko on Sat Jan 17, 2009 10:40 pm, edited 1 time in total.
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
Poštovani trna,ja sam takođe imala porodicu i jedno djete..dotakla sam dno dan i kao takva završila sam u vjerskoj komuni gdje sam upoznala tj. u svome ,svom mraku susrela lice Spasitelja...toplo,dobronamjerno...čekao me je raširenih ruku,prihvatio me je tako jadnu,podigao...............noćima sam ustajala(2g) u 2.00h i klećala pred oltarom moleći ga da mi ozdravi rane,da očisti moje misli......počela sam se osječati bolje posle par mjeseci,bio je to jedan život čist,život po evanđelju ali ja sam imala jedan problem o kojem su mi zabranili da pričam u komuni,nisam još imala dovoljno volje ni snage da ga molim da mi i to ozdravi a oni su me poslali kući jer sam sve ostalo dobro "odradila" nisam tražila da izađem ni posle 2g....................vratih se ja tako sa problemom sa kojim sam i ušla i ne baš svojom krivnjom...............napolju nisam imala snage nosti baš sve jer me sačekao užaš od života,razvod i ostalo..nisam stigla moliti za sve,djete mi nije bilo dobro,roditelji takođe.
Vukla sam to sve i gurala sama,patila se ali idalje čvrsto vjerujući da me On neće ostaviti na pola puta......zatim dobih slavu,novac,položaj.....i pukoh.......znaš,kad sad sve rezimiram,pa Bog stvori i te neuropsihijatre,zar ne,nisu od sotone i tako ti ja potražih pomoć njihovu.....hvala Bogu dragom za njih,hvala Isusu što me navede na pravog doktorka....hvlala Bogu tom istom i jedinom što me uz pomoć doktora eto sad postavi na pravi put.
Znaš i oni su od Boga.....meni je bila neophodna klasična psihoterapija i zato nemoj tako da misliš i pišeš......Bog za svakog ima plan i put i njegovo je da sudi.
Vukla sam to sve i gurala sama,patila se ali idalje čvrsto vjerujući da me On neće ostaviti na pola puta......zatim dobih slavu,novac,položaj.....i pukoh.......znaš,kad sad sve rezimiram,pa Bog stvori i te neuropsihijatre,zar ne,nisu od sotone i tako ti ja potražih pomoć njihovu.....hvala Bogu dragom za njih,hvala Isusu što me navede na pravog doktorka....hvlala Bogu tom istom i jedinom što me uz pomoć doktora eto sad postavi na pravi put.
Znaš i oni su od Boga.....meni je bila neophodna klasična psihoterapija i zato nemoj tako da misliš i pišeš......Bog za svakog ima plan i put i njegovo je da sudi.
slazem se sa modesty.moj brat je u manastiru i odlicno je,prvi put posle 8 godina!moj put je bio psihoterapija...Bog odredjuje drugaciji put za svakoga...
POZDRAV LJUDI. DRAGO MI JE DA VAS JE OVA TEMA POKRENULA. IZVINJAVAM SE SVAKOM KOGA SAM UVREDIO, TO MI ZAISTA NIJE BILA NAMERA. KADA SAG REKAO DA JE BOG TAJ KOJI JE JEDINO PRAVO RESENJE, NISAM REKAO DA SE MORA ICI U MANASTIR KAKO BI TI BOG POMOGAO.BOG JE SVE PRISUTAN I AKO SE ODLUCIS ZA NJEGOVU POMOC SAMO SE JEDNOSTAVNO POMOLI VERUJUCI I STVARI CE KRENUTI TOKOM KOJI BOG ODREDI A VERUJ MI DA JE BOZIJI PLAN ZA NAS NESTO NAJ BOLJE STO NAM SE MOZE DOGODITI.STO SE TICE TOGA DA JE BOG IMAGINARAN NE ZNAM STA DA KAZEM.PITAO BIH TE SAMO.ODAKLE ONDA MI I KO JE STVORIO OVAJ UNEVERZUM KOJI JE SAVRSEN? KO MOZE BITI TOLIKO NE POGRESIV?MODESTY. JA NE ZNAM U KOJOJ KOMUNI SI TI BILA, ALI OCITO JE DA MI LJUDI NISMO NEPOGRESIVI. PA CAK I OSOBLJE TAKVIH USTANOVA SU SAMO LJUDSKA BICA. NORMALNO JE DA SE DESI GRESKA.ALI. POSTOJI BOG KOJI JE NEPOGRESIV, KOJI JE SAVRSEN KOJI IMA RESENJE ZA SVAKI NAS PROBLEM...TAJ BOG IMA TOLIKO ATRIBUTA DA MI LJUDI JEDNOSTAVNO NE MOZEMO NACI RECI ZA TE ATRIBUTE. SAD MORAM DA IDEM A KASNIJE CU NAPISATI NESTO STO SE TICE BESA.
Pozovi me u dan nevolje!
Bog
Bog
ALELUJA...... ja sam sad dobra jer Bog ne ostavlja ništa nedovršeno ali su putevi Njegovi nama nepoznati...vjerovala sam da će se nešto desiti.
Bila sam u CENACOLU U Medjugorju.
Bila sam u CENACOLU U Medjugorju.