Pa batice nisi ni sva ta sranja napravio za jedan dan... polako... imas vremena... CEO ZIVOT....hellfire wrote: to ima da trajeeee jako dugo...
Traganje za ekstazom
Moderator: sanela
- joesspappa
Re: Traganje za ekstazom
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
ma samo ja jedan bitan problem da reshim..i da prodishem konachno u potpunosti...Modesty znash o chemu ja...a mozda ste i provalili na drugom topicu...dug da reshim....i ko pesma dalje...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
- joesspappa
Koliko zivot traje, e to ne mozes znati... ali mozes znati jednu stvar... da dan ima 24 sata... i tome nazires kraj... Ako u jednom danu mozes za sebe i svoje bliske da ucinis sve sto ti je u moci da ostanes cist i da ispravis deo sranja koja su napravljena... e to je uspeh... i da na kraju dana imas satisfakciju sto si ponovo ZIV...
Sta je bre ovo veceras.....poceo je komp da mi trokira od postova xexe 

Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
- PROČITAJ ME
Uvjek se slažem sa jossepappom...... zaista njegove riječi su čudotvorne i na mene tako osvježavajuće i pozitivno utiču..... jednostavno kad pročitam šta piše ja stanem... zapitam se dosta, dosta stvari u životu............................ moram se pohvaliti da se cijeli dan dobro osjećam... ne dam prolaza crnim mislima..... pozzzzzz

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Ako tako i treba CITAJ ME PRO.....kako nase bake kazu pusti crne misli da predju na kucu i na macu xe.....ja nemam ni vremena za njih,borim se sa ovom hranom u stomaku....prezivam kao krava...zabranili su mi ulaz u kuhinju

- joesspappa
@ Tajci me pro (alias procitaj me) ... hvala na pohvalama, i drago mi je ako ti pomaze bilo sta od ovoga sto neko od nas radi, pa makar to bio i JOESSPAPPA... a ne JOSSE...blablabla... 
Uzivajte, a ti maxlo manje jedi vise vezbaj...

Uzivajte, a ti maxlo manje jedi vise vezbaj...

Jen,dva,tri,cetiri....uh.....neznam sta mi teze ide da vezbam telo ili glavu xe
poz.prijatelju
poz.prijatelju