Traganje za ekstazom
Moderator: sanela
- joesspappa
Re: Traganje za ekstazom
Ako je kafa za VAS DVOJE, evo ja castim... samo recite kad i gde!
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
nekako je to toliko otvoreno napisao bez umotavanja u celofan ,spichio me po sred srca zivota mi...joe moze i ti s nama ako zelis svako se trebamo videti.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Poz. zvrky.....ako si ozbiljna ja sam uvek za 
Joesspappa prijatelju nedostajao si mi
eeeeee Hellfire morao sam ovo da napisem,samo iskreno

Joesspappa prijatelju nedostajao si mi
eeeeee Hellfire morao sam ovo da napisem,samo iskreno
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
ma razumem te potpuno...pogotovo shto nam se pricha poklapa zeshce...e brate rodjeni..
a josh nam je i u isto vreme doqrchilo...sve kapiram na shta si mislio....i na kraju kad pogledash zbog chega sve gluposti??? ejjjjj....koji smo mi indijanci jbte!!!
a sad me ovo shto si napisalo pogodilo zesce, nije da nisam razmishljao o tome ali ne znam...sad me tek ono bash strefilo matori...nema dalje...
a josh nam je i u isto vreme doqrchilo...sve kapiram na shta si mislio....i na kraju kad pogledash zbog chega sve gluposti??? ejjjjj....koji smo mi indijanci jbte!!!
a sad me ovo shto si napisalo pogodilo zesce, nije da nisam razmishljao o tome ali ne znam...sad me tek ono bash strefilo matori...nema dalje...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
svaka cast brate!
kad bi to kod mene tako lako islo, mislim kad bi za sve mogao krivit Heroin!
kad bi to kod mene tako lako islo, mislim kad bi za sve mogao krivit Heroin!
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
naravno da sam ozbiljna ,ne bi zvala sigurno da te zaebavam,sutra je bozic a ja sam u nekim problemima tako da vec od petka mozemo da se vidimo do tada...ostavljam ti moj msn na pp pa ako zelis posalji mi poziv da te prikacim tamo hehehe
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
ma prvenstveno luda glava...a zatim i heroin....e a zbog svih tih sranja prouzrokovanih heroinom i njegovim odredjivanjem nashih karaktera (dok se radimo) , zaplakao bih od muke...majke mi...
- joesspappa
Ta glupost je bila smisao nashih zivota. Vise nije... bar se nadam... Sad nam treba novi smisao... Ostati cist... Oprostiti sebi... ljudi smo... gresimo... padamo... dizemo se... brisemo prasinu... idemo dalje...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Ne krvim ja samo heroin,ne krivim nikoga pa ni sebe......samo sam izneo strasne stavari koje sam radio da bi opstao
i upravo to...svi grese..padaju..dizu se...IDEMO DALJE
i upravo to...svi grese..padaju..dizu se...IDEMO DALJE
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
da.,slazem se sa obojicom...samo teshko je podici sebe pored toliko stvari koje si srushio i uprljao tokom svog perioda drogiranja...to ima da trajeeee jako dugo...ali jbg, sami smo si zakuvali..sami ima i da pojedemo...