Poslednji pozdrav Zorici,Elmiru i Zeki.... reci nemam koje bi mogla da napisem koliko mi je zao :smt010 :smt010 :smt010
Cuvajte se ljudi....
SADA ZIVIS KASNIJE KO ZNA DA LI CES...
Moderator: sanela
SADA ZIVIS KASNIJE KO ZNA DA LI CES...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Re: SADA ZIVIS KASNIJE KO ZNA DA LI CES...
Pridruzujem se pozdravima..........neizmerno mi je zao mladosti ,lepote,bezbriznosti...........kada ovo vidim lupi me u glavu koliko je zivot vredan jer je vecina nas bila na ivici suicida sto mi sada posle ovog saznanja jako smesno i ne mogu da shvatim da mi je u jednom trenutku sopstveni zivot bio toliko jeftin................
Slava im........
Slava im........

cucla cucla cuclica
zvuci tuzno....sta se desilo? umrli su ili??? nisam jbg u toku...
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Ma ne znam sta da kazem. Juriti za parama, ciniti gazdama lokala, skachuci sa zurke na zurku, tripovati, podleci satanskoj moci medija, sta i ocekivati. Zalosno je sto je ulog u celoj prici - mlad i vredan zivot. Znaci veliki ulog. Opet tuzno je sto su to sve u sustini lepi primerci ljudske rase, ali od cega bi se i pravila tragedija nego od lepotana. Horor. jako sam ogorcen na medije, produkcijske kuce, na uopste taj trend da se zavirivati u tudju intimu smatra normalnim.
Tuzan sam.
Tuzan sam.
Jako velika zal....mladi,lepi,pametni ljudi...shock veliki...Chuvajte se ljudi,...nemojte da vozite kad pijete,pazite po snegu,poledici,..pazite se uopste...
Sad me jako nervira taj njihov slogan VB-a
....Ochekuj neocekivano......

Sad me jako nervira taj njihov slogan VB-a

Bez teksta sam,nem,ceo dan
3 mlada zivota.

apsurdno je,ali vise me nista ne iznenadjuje...zaplakala sam kad sam slusala zoricu,dok je davala intervju-pred uzlazak u VB "instituciju"..."kao,ne znam sta ce mi ulazak u vb donijeti..vidjecemo..mozda iz swega oga ispadne na kraju neko dobro.."
I,ona muzika...ma ljudi sta je vise ovo..........NEK VAM JE LAKA CRNA ZEMLA,MLADI,PRELJEPI LJUDI..NADJITE SVOJ RAJ...
A,NA WB IDUSTRIJU I NJIHOWU PROPAGADU ,SWAKE WRSTE :vom: :vom: :vom: :vom: :vom:
I, pink generalno..............oprganizujete igre da zabawljate dokoni narod,perete pare(jer ne zate gdje da ih smjestite legalno)..i kao nakraju ih dovedete do ivice zivaca,da bi dobili nagradu (koju im ipak mi zaradjujemo,gledajuci,glasajuci..)
phiiiiiiii,radije cu da citam dostojevskog-nista pametno nisam mogla da naucim-samo bljuwotine..
ZEKO,ELMIRE I ZORICE WOLIM WAS,I NIKADA WAS NECU ZABRAWITI...IRENA
I,ona muzika...ma ljudi sta je vise ovo..........NEK VAM JE LAKA CRNA ZEMLA,MLADI,PRELJEPI LJUDI..NADJITE SVOJ RAJ...
A,NA WB IDUSTRIJU I NJIHOWU PROPAGADU ,SWAKE WRSTE :vom: :vom: :vom: :vom: :vom:
I, pink generalno..............oprganizujete igre da zabawljate dokoni narod,perete pare(jer ne zate gdje da ih smjestite legalno)..i kao nakraju ih dovedete do ivice zivaca,da bi dobili nagradu (koju im ipak mi zaradjujemo,gledajuci,glasajuci..)
phiiiiiiii,radije cu da citam dostojevskog-nista pametno nisam mogla da naucim-samo bljuwotine..
ZEKO,ELMIRE I ZORICE WOLIM WAS,I NIKADA WAS NECU ZABRAWITI...IRENA

PER ASPERA AD ASTRA...
sto bi moj brat rekao osecam se kao da sam ih poznavala pola svog zivota...stvarno mi je zao...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Sta je to bilo? Ko su ti ljudi?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.