Traganje za ekstazom
Moderator: sanela
Re: Traganje za ekstazom
i mislis da bi te poslusao klinac..reko bi ti odjebi matori ti ces da mi pricas,a nema pojma da ustvari ti i mozes da mu pricas.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
heh...sve bivshi sportisti koliko vidim...i ja bio kosharkash i to godinama...i to kosharkashka nada i te kakva...sve dok ne pokidah ligamente prilikom zakucavanja i nezgodnog dechekivanjana noge...da ga j*bem...i na kraju gde sam?! to se chesto zapitam, gde ja bre da se nadjem u ovakvim govnima a kakav sam bio nekad...shit zesci!
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
eh i ja sam se bavila ritmickom gimnastikom,i uvjek bila sportski 'nastrojena'...ma sve mi je islo-valjda je to bio moj najveci problem!
sport je stvarno velika extaza,ko voli..mislim...nikad nisam voljela dzoging i trbusnjake..vise sam bila za vecu masu-i krace serije...a sad uzmem mp3,nabundam se i trcim k'o blesava hehhehehe :axe:

sport je stvarno velika extaza,ko voli..mislim...nikad nisam voljela dzoging i trbusnjake..vise sam bila za vecu masu-i krace serije...a sad uzmem mp3,nabundam se i trcim k'o blesava hehhehehe :axe:
PER ASPERA AD ASTRA...
- PROČITAJ ME
e kad smo već kod tih sportova ja sam kao klinka malo nešto trenirala rukomet, vrlo kratko... ja sam vam više umjetnička duša, ono pišem poeziju i pozorišne pretstave, jedino se u tome nalazim i dan danas..... pretstave su dosta nebulozne, ništa neobično za mene, ali moje su i smatram da su exstra...... mislim većini se sviđaju pa tako mogu i reći da su dobre.,......... piše li iko od vas išta
pozzzzzzz

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Gde ste bre sportasi.....ne znam samo sta nam bi da se ovako zaje..mo pa okrenemo ceo zivot naopako....iz krajnosti u krajnost,ko zna zasto je to dobro ustvari
...poslednje dve nedelje mislio sam da je neko pritisnuo pauzu,svaki dan identican,nebo bez promene,dan siv pa siv,monotonija i spolja i u meni....sad kad pogledam kroz prozor i vidim ovaj divni sneg kako pada...ipak se okrece,furamo ljudi dalje...ajd da ste mi svi dobri bre vo no 

Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
Evo ja ziv i zdrav bogu hvala......sinoc sam bio na svom prvom NA sastanku ovde u BG-u........upoznao divne ljude sa kojima sam mogao opusteno da popricam o ovoj nasoj bolesti.....uh pade mi bar deo tereta koji se ovih dana skupljao u meni neznajuci gde da ga istovarim......definitivno ovakva stvar moze samo da pomogne onome koji stvarno ima volju za oporavkom,ako nista drugo bar sam se naspavao kako treba za pocetak 

ako brate...svaka cast...
e da, jesi skinuo onaj prog? nisi mi nishta javio...
poz!
e da, jesi skinuo onaj prog? nisi mi nishta javio...
poz!
- PROČITAJ ME
Veče druže.... gdje je zapelo
nedostaješ nam........

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
i ja sam vec pomenuo...nema ga neshto...hmm?! 

Ma voli vas maxlo prijatelji moji.........evo da se na lazemo...poslednja dva dana su mi katastrofalna,nisam mogao ni komp da upalim.....luda borba ljudi....imao sam napade nervoze,stravicne...svi oko mene lete hoce da mi ugode,jel ti treba ovo,jel ti treba ono,a ja magarac sto su bolji prema meni to me vise nerviraju....ni krivi ni duzni....naravno ja to nisam hteo da im pokazem pa sve sabijam u sebi to ludilo sto ne valja nikako,sta cu nezelim vise nikog da povredim....pozitivno je to sto o gudri uopste ne razmisljam
pa ni o jebenom dzointu,jer znam da ce unazaditi moj oporavak do koga mi je stvarno stalo....tesko mi je,mnogo mi je tesko,ali nagrada za veliki trud ceka iza coska i izboricu se za istu kako znam i umem.................................tu je maxlo,borba tek pocinje svestan sam toga........joj bre sta bi ja bez vas