DNO U GLAVI

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: DNO U GLAVI

Post by Modesty »

ne strpljenja za druge,draga,trebaš strpljenja za sebe...samo za sebe...sada si samo ti bitna
komsije

Post by komsije »

znam da jesam,samo jos neznam ko sam,mislila sam da znam,ali jebiga.opet sam se pogubila.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
maxlo

Post by maxlo »

Poz. komso....mojne da si negativna molim te....nastavi sa pisanjem...definitivno treba sve izbaciti....brrrr....kod mene i dalje praznina i tama,ali nada je tu.....
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
Modesty

Post by Modesty »

a kava si mislila da si..ajde nam ispričaj(čitaj,napiši) nemoj biti tako škrta na riječima...reci nam što si zapravo mislila o sebi pa ćemo ti mi reći koliko si realna.
komsije

Post by komsije »

zapravo cete videti iz moje ispovesti da ja nisam ni stigla da upoznam sebe u realnoj,mislim strejt varijanti,jer sam previse rano pocela .i onda kad sam totalno strejt,ustvari da vam kazem sta sam mislila dok nisam bila.mislila sam da sam riba,i da sam jako puno pametna,nacitana,ma sve super,jos i da me ljudi postuju jer sam zdanki,ma toliko visoko misljenje da buf.i onda otreznjenje,ma i dalje sam ja kul,ali dan za danom,a ta velicina se smanjije,sad sam dosla do toga da sam sebi fuj,i niko nemoze a me ubedi da nije tako,mene,narcisa.a o svom umu,inteligenciji,knjigu nisam procitala ima dva meseca,pre neki dan hocu da kazem neku rec,pa je pet puta izgovaram,blam me zivi bio.ma strasno.
netko

Post by netko »

toliko si negativna prema sebi.. zbog cega, zasto.. zelis li zaljenje od drugih, zelis li samo tako nastaviti i nadati se da ce se nesto desiti??? znam da sebi ponekad izgledamo negativno i zalimo se i smatramo najgorim, najglupljim i najnesposobnijim ljudima.. ali nista ne dolazi preko noci, ponekad je potrebno toliko vremena i truda da postignemo ono nesto "malo" u sebi.. Da, to ti treba volja, treba ti da imas pravilnu sliku o sebi da znas sto zelis, ako ne znas, sjedi i razmisli, saznat ces.. nas um je takav odlazi ponekad tamo gdje smo mislili da nikad nece stici.. vjeruj u sebe kao prvo i izgradi nove temelje u svom svjetu.. pozz
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
komsije

Post by komsije »

moram jos da vam kazem,bila sam u setnji,lepo se skockala,nije bitno sto je to samo setnja po parku,ja sam bila u stiklicama(bas sam pacenik,pa sta)(opet moje drugo ja),ma super mi bilo,a i pomirila sam se sa muzem.bolje mi je danas..puno,i bice jos bolje.
komsije

Post by komsije »

netko dobro me citas,u nekom sam svetu,ko u nekoj dimenziji umova,bas lupam,ali bas tako,nikad nisam podnosila sazaljenje,a sad ga ocekujem,i onda kad shvatim sta radim ja se sebi zgadim.
lizard

Post by lizard »

kono jarane, kad moja zena obuce stiklice, je ne ofiram po parku :-D

komsinice pisi, izbaci iz glave sta te muci, jebo zaljene sebe. shvati ovo kao terapiju. kad odlucis pisat nesto ovako onda svoju intimu djelis sa citavim svjetom. zaboli te. nisi se potpisala imenom i prezimenom. a i da jesi, koga birga. ja znam troje svojih komsija komana sa djetetom. sve su te price vise-manje iste, ali uglavnom sve su tuzne. vazno je da se pocnes borit sa svojim demonima, samo tako ih mozes pobjedit.
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
komsije

Post by komsije »

ma nista vise nemogu ni da pobedim ni da se isacim borim.e muka mi je vise od ovog usranog zivota,i cekanja,PA JA IMAM 24 GODINE,SEDIM KUCI,DOK MOJ MUZ SE JEBE PO GRADU,ZEZA.muka mi je od sebe,svega,sve mi je sjebano i jadno,i mrzim se.taman pomislim nesto je ok,a nista nije,neznam samo kako neki ljudi nemaju ni srce ni dusu,nista im nije jasno,pa da crtas.samo mrvicu paznje trazim.joj,ljudi,najjednostavnije,boli me vise kurac za sve.
Post Reply